Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58309) st6969 válasza Piftuka (#58308) üzenetére


st6969
őstag

Én ezt szintén visszavittem, méghozzá kipróbálás nélkül. Csak a manual-t lapoztam át keresve az infót, hogy rozsdamentesek-e a tárcsák. Nem azok, így ment is vissza. Írtam is róla itt, páran nekem is estek (de ez engem nem zavart :D) amiatt, hogy nem kell annak rozsdamentesnek lenni, tegyem el olajozgatva, és akkor nem fog rozsdásodni, meg nem kell azt mosogatógépben tisztítani, hanem fogpiszláózgassak a lyukakban.
Néztem pár Bosch-t, azokban szintén rozsdamentesek a tárcsák. Ami az Aldiban kapható, abban is, így az lett. Remekül dolgozik, sertéshúst szoktam darálni rajta. A középső matricán 1kg húst szerintem 1 percnél hamarabb darálja le erőlködés nélkül. Nem mondanám hangosnak, de azért nem is halk. A kés is rozsdamentes (de azt nem teszem mosogatógépbe, féltem az élét). Nekem az Aldis bejött (a tálcája műanyag, de mehet gépbe :)) )

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.