Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57387) ribarszki válasza Toobee (#57386) üzenetére


ribarszki
őstag

Igen, kemény felületre teljesen jó a Xiaomi. Egyedül szőnyegen vérzik el, és a mini motoros matractisztító feje sem túl acélos. De ha kemény felületen összevetnénk a Dysonnal, semmi különbség nem lenne takarítási hatékonyságban, gyorsaságban, manőverezhetőségben. Ráadásul multiciklon.
Hogy mennyire tartós szerjezet, az jó kérdés. A Dyson nálunk kapja a munkát rendesen, de eddig mint a svájci óra.

V10-et szerintem nem éri megvenni. Nem.annyival jobb mint a V8, viszont sokkal gyengébb a V11 Absolutenál. Ott sokkal jobb, majdnem dupla üzemidő van, jobb kiosztásban a szívási teljesítmények a min, normál, max módban, és kijelző ahol másodpercre pontosan látod mennyi kraft van még az akksiban. Csak mióta az egy mozdulattal cserélhető akksis V11 Absolute Extra gépek kaphatóak, (tavasz óta) nagyon elszálltak az árak...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.