Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45912) peppe79 válasza #48613632 (#40394) üzenetére


peppe79
senior tag

Egy tipp: nem ismerem az Indesitet, de ha könnyen leszerelhető az evőeszköztartó teteje, érdemes kipróbálnod anélkül. Én anélkül használtam és nem maradt az evőeszközökön szennyeződés. Időt is spórolhatsz vele, mert nem kell egyesével bepakolni a késeket, kanalakat, és ha netán szélesebb nyelű evőeszközöket kell elmosni, azt is simán el lehet így helyezni benne.

Mi csak a kezdetek kezdetén használtuk az ECO programot, aztán rájöttem, hogy azért az évi 3-4 ezer forint megtakarításért nem éri meg az alacsonyabb hőfokon, kevesebb vízzel történő mosogatás. A lefolyócső belső faláról is nehezebben oldódik le a szennyeződés.
Ugyanez igaz, ha valaki kizárólag alacsony hőfokon használja a mosógépét, vagy a fene nagy takarékosság miatt 3-4 liter vízzel akarja lezúdítani a WC-n a kakit.

Nálunk az Electrolux mosogatógépbe mindig kényelmesen el lehetett helyezni a csetrest, ebből az egy szempontból nem volt vele gond. Viszont minden más szempontból igen. Szerencsére most, közel 6 év után végre elhalálozott, így a méltó helyére kerül: a szeméttelepre...ahová való volt már új korában is.
Most épp egy másik mosogatógép vásárlása előtt állok. Engem már nem érdekel, mennyibe kerül, csak ne kelljen azt is 2-3 havonta szerelni. Vagy egy belépő Miele lesz, vagy esetleg egy a Siemens-Bosch-Neff vonalból, de utóbbi csak 5 év garival. A Neff 2+3 éves promóciójáról sajnos lekéstem, de remélem, hogy lesz még idén.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.