Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45279) asdf_ válasza Magill (#45275) üzenetére


asdf_
veterán

Arra a hutore en is majdnem raugrottam, de nagyon hamar otthagytam a francba. Termekkereses kozben ket megallapitast tettem, a hutogyartok hulyek, a Samsung duplan ;)

Van egy KETMETERES huto, Erre ezek beleraknak harom polcot. Es nem lehet azt, hogy veszek bele/vagatok csiliardert meg egyet es berakom negyediknek, mert nem lehet. Nincs hova, mert nincs polctarto az oldalan. Ebbe a hutobe azt a harom uvegpolcot tudod berakni, ha az italtartot nem rakod ala, akkor ket felso polcot 5 centivel lejjebb is, es ennyi.
Szerintetetek normalis, hogy egy ekkora baszom hutoben mindossze harom polc van, es ugyan harmincliteres fazekakkal tenyleg tele lehet rakni roskadasig, de kajaval nem, mert nem fer el benne? Vagy en vagyok a hulye? ;)


(a melyhutot levagtam)

De a tobbi hutogyartot is kretennek gondolom, szigoruan ebben a ketmeteres verzioban gondolkodom, a cserelendo hutonknek negy uvegpolca van, amit nyolc (!) kulonbozo magassagba tehetek. Barmi amit eddig lattam, annak vege a 4 polc, 6 polctartonal (aminel a palacktartot is berakva olyan kozel van az alatta levo uvegpolchoz, hogy azonnal raknad lejjebb, mert kb. hasznalhatatlanna valik, de nem tudod, mert nem lehet). Komolyan, mintha aranybol lenne az par gramm muanyag, amibol a polctartot meg kene formalni... :U

/rant

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.