Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39857) Atomgeszi válasza peppe79 (#39856) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Helyileg Euronics van, itt egyetlen egy beépíthető mosogatógép sem volt, csak szabadonálló. Abból is Bosch. Az eladó Boscht(ha jól emlékszem ezt mondta a Siemens utódjának?!) és Aeg-et ajánlott(ez meg amúgy sincs a kínálatban). Bosch jó minőségűnek tűnt amúgy.

Mivel 1 max 2 főre menne a mosogatógép igazából azt se tudom,hogy valóban van-e erre szükségem, amint eszek általában elmosom egyből a tányért "1 pohár" vízből. Bár azért a jénai és egyéb edények mosogatása nem fül a fogamhoz sokszor. Apropó, tepsi elfér ebben vagy azzal ugyanúgy kell bohóckodjak a medencénél?!

Igazából úgy vagyok vele, hogy január környékén indul a konyha és miért ne alapon akkor már legyen mosogatógép is.. Persze biztos ez is szokás kérdése, mint a robotporszívó, hogy "ja hülyeség, úgyse végzi olyan jól a dolgát, körülményes stb." , aztán már több, mint 1 éve napi 2x rutinból takarít és mintha a karomat kéne levágni, ha nem indulhat el egy nap.

Mondjuk az tény, hogy a konyhában a sok mosogatás miatt több víz megy el, mint zuhanyzásra szerintem, ami megint nem normális dolog.

Nem tudom, hogy mikor jutok be egy nagyvárosba, hogy körülnézzek mi is a helyzet mosogatógép fronton, azért is bombázom a fórumot, hátha valaki tudatlan énemből tud valamit faragni, ami a modern kor konyhai vívmányait illeti.

Apropó, konyha felújítás. Mivel úgy néz ki, hogy a hely szűke és a konyha fura formája miatt teljesen egyedi konyhabútor kell, így lehetőség adódik arra, hogy minden egyedi legyen. Ehhez hasonló van még valakinek a tarsolyában, ami valóban hasznos lehet a konyhabútor tervezésénél? [link]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.