Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39593) julius666 válasza Bence01 (#39591) üzenetére


julius666
addikt

Azt gondolom a beépített jobb megépítési minőséget képvisel azért gondoltam arra.

Nyilván masszívabb a munkalapba építve, mint egy mobil (amit akár le is tudsz ejteni :DDD ), de a "belseje" kétlem különösebben rosszabb lenne a mobilnak. De ha gyengébb is lenne, egy főzőhelyes mobil lapot megkapsz 10e ft környékén és sokkal rugalmasabb, úgy pakolod ahogy akarod, ha elpukkan könnyen gariztatod/veszel másikat, ellentétben a beépítettel, ahol ki kell belezni a munkalapból majd vissza.

Ahogy látom a gyengéje, ha rajthagyod a meleg fazekat, de a főzőlap kikapcsol és a maradékhő tönkrevágja az elektronikát.

Ez marhaság, ezt az én kommentemből olvastad volna ki? Mivel elsősorban az edény melegedik, pont hogy jobban/tovább bírja a hőt az elektronika (mivel kevesebb hő éri), mint a hagyományos rezsóknál/kerámia főzőlapoknál.

Meg sokan írják, hogy hangos ezt hogy kell elképzelni? Forr a víz, de hangosabban zúg mellé a ventillátor?

Nem, halkabb a forrásban lévő víznél. Van egy jellemző "zümmögő" hangja is amikor épp indukcióval melegít, de ez se hangos. Konyhában főzés közben bőven a legkevésbé zavaró hangforrások egyike az indukciós főzőlap.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.