Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39587) julius666 válasza Bence01 (#39585) üzenetére


julius666
addikt

Mi Ikeában vettük, relative olcsó, sok garival. A keretedbe egy alapabb komplett 3-4 helyes főzőlap bele is fér.
Neked is ajánlom gondold át kell-e egyáltalán beépítős, vagy elég-e a mobil főzőlap, kb. ugyan azt tudja, én ma már inkább mobilt vennék, ha most kéne választanom.

Gondolom a melegedés miatt kapcsol le a régi villanytűzhelyed automatikusan. Az indukciósnál csak az edény melegedik, az "melegíti vissza" a főzőlapot, de ez a hatás elhanyagolható a régi rezsókhoz/kerámia főzőlapokhoz képest. Alacsony/közepes hőfokon bármeddig elrotyoghat rajta az ebéd.

Meg az érdekelne, hogy a folyadék nélküli pici olajjal sütött húsok hogyan készülnek el benne, nem éget nagyon vagy van valami extra technika hozzá?

Mivel az indukciós nagyon "intenzíven" melegít, a vékony falú edények meg nem vezetik eléggé el a hőt, magasabb hőfokon (tehát ha sütsz) akkor a mágneses ívben bizony le tudod égetni a kaját (alacsonyabb hőfokon - főzéshez - nem szokott gond lenni). Magyarán ne a nagyi max 2 mm falvastagságú zománcos edényében süsd a húst, mert abban bizony odaég (bár abban szerintem gázon is). Ha van normális vastagságú, mágnesezhető fémmagos serpenyőd (indukciós Tefalok pl. ilyenek), azzal nem lesz gond.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.