Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37670) blattida válasza pjen (#37655) üzenetére


blattida
nagyúr

Mindenhol, tehát nem csak kishazánkban, van szerviz garanciájuk és mindenhol 10 évre lehet kiterjeszteni vele a garanciát, csak nyugatabbra öt év az alap gyártói garancia, ellenben, ugyanennyibe is kerül.
Normál használat mellett a tíz év alatt a normál kopó alkatrészek cseréjére lehet számítani (szénkefék, lengéscsillapítók), másra nem nagyon.
A legújabb gépeknél, ami előfordulhat még, az az elektronikai probléma, de azok is zömmel öt éven túl, na azokra jól jöhet a kiterjesztés, amennyiben márkaszerviz foglalkozna vele.
A drágább miele-k is ugyanazokból az alkatrészekből épülnek föl, mint a legolcsóbbak, csak többet tudnak, így több alkatrészből állnak.
Egy miele mosógép javítási költsége nem sokkal több, mint az átlag, viszont ritkán van rá szükség és minden beszerezhető hozzájuk, ha sok tíz éves modellről van szó, akkor is. Bontóból származó alkatrészre meg nincs szükség, ellenben a mosógépszerelők (is) előszeretettel javítanak használt alkatrészekkel, ez viszont nem miele specifikus, a nagy átlag ezt teszi, természetesen anyagi okokból.

Ance
Nyugaton vagy Észak Amerikában is van igény a használt gépekre. Ugyanúgy, ahogy használt autókra is, pedig azok rosszabbak higiénikusan a koszos üléshuzatokkal, eltömődött és nem tiszta légszűrőikkel, baromira nem valós zöldkártyájukkal, rothadó kasztnijukkal, nem tökéletes fékeikkel stb.

[ Szerkesztve ]

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.