Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35465) BB9360 válasza blattida (#35463) üzenetére


BB9360
aktív tag

Én igen, bár a mienknek engem nem zavar a hangja.
De most vettünk egy mosógépet, és amikor centrifugál, akkor - számomra - nagyon kellemetlen, elektromos zúgó, visító hangja van, amikor felpörgeti a dobot. Egy idő után a centri hangja ezt elnyomja/kioltja. Nem a dob forgásánal, hanem az inverter vezérlésben vminek a hangja, én nem értek hozzá, de > Tavaly egy - nekem - nagyon tetsző Gorenje sípolt folyamatosan, az is nagyon zavart. Azt mondták, hogy ez ilyen, a kijelző mögött van a vezérlés, nincsen szigetelve, pont. Ha nem egy légtérben lenne a konyhában, akkor nem zavarna, mert > ugyanezen gyártó szárítógépe folyamatosan adja ezt a sípoló, visító hangot.Csukott ajtónál csak a szokásos szárítógép hangok jönnek.
Egy ismerősnél le kellet cserélni az indukciós lapot, mert megfájdult a feje, amikor használták.

És biztos tapasztalta már azt is több ember, hogy amikor az utcán, főleg este, amikor egyébként csend van, megáll egy figyelmes autós, bömbölteti az éppen aktuális tuc-tuc slágert, amiből te bent csak a kellemetlen rezonálást érzékeled...

Szóval vannak hangok, amik akár természetesek, akár nem, van, akit nagyon tudnak zavarni, ez van.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.