Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28373) peppe79 válasza Orlin (#28351) üzenetére


peppe79
senior tag

Fent nevezett cégtől vásároltam a Siemens mosógépemet. Ha regisztrálsz náluk az online pénztárcára, 1000 Ft kedvezményt tudsz rögtön felhasználni. Ha megadod a címedet is, kapsz még mellé egy ötszázast. Ha vársz egy picit, hetente 500 Ft-ot kamatozik rajta a pénzed. Viszont az ott felgyülemlett összeget nem tudod készpénzre váltani, csak vásárlás során használhatod fel: 10000 Ft-onként 500 Ft-ot tudsz beváltani...magyarán kapsz 5% kedvezményt, csak kissé túlbonyolítva.
A kiterjesztett garancia egy nagy lehúzás, de ezt már az előttem lévők is leírták.
A 14 napos elállásról meg annyit, hogy korábban rosszalkodott a mosógépem. Mivel akkor még nem telt le a 2 hét, ezért írtam nekik levelet az email címemről és az üzlet webes felületéről is, hogy elállnék a vásárlástól. A levelet megkapták, mert jött róla visszaigazolás is. Azóta 1 hét telt el, de ez idő alatt senki nem keresett meg tőlük. Ez azért elég "érdekes" hozzáállás. Én csak azért nem erőltettem tovább a dolgot, mert időközben megszűnt a mosógép hibája...biztos be kellett kopnia, mint annak idején a betonkeverőmnek. :)

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.