Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28401) makoss válasza ribarszki (#28394) üzenetére


makoss
addikt

Kétszer ürítünk mindig, meg akkora a ház, hogy 3× pihentetem szintenként. (1.szint: udvariszoba, gardób, kisszoba, 2. szint: nagyszoba, folyosó, wc fürdőszoba, 3.szint: nappali, folyosó, konyha.)
Melyik Electrolux gépre gondoltál pontosan?

[ Szerkesztve ]

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#28402) peppe79 válasza K Norbi (#28398) üzenetére


peppe79
senior tag

Azt is jelezd nekik, hogy voltam olyan kedves, és megkíméltem őket egy 75 kg-os mosógép elcipelésétől. :D

(#28403) peppe79 válasza Zeki (#28397) üzenetére


peppe79
senior tag

Nyilvánvalóan vannak olyan termékek, de főleg árkategóriák, ahol megfontolandó a kiterjesztett garancia. De például egy 2 év gyári garis, 100 ezres hűtő esetén, statisztikailag nézve ez kidobott pénz. Az a gond, hogy rengeteg a kizáró ok, és ehhez képest túl magas a 3 év időtartamra szóló kiterjesztett garancia díja (néha a gép árának ~10-15%-a).

(#28404) peppe79 válasza #94529552 (#28399) üzenetére


peppe79
senior tag

Nem figyeltél rendesen. Pont arra céloztam, hogy - szemben a többi áruházzal - itt a kiterjesztett garanciát nem a konkrét termékre fizeted meg, hanem tulajdonképpen a felülvizsgálatra. Ha csak egyetlen gépet veszel, az évenkénti felülvizsgálat totál ráfizetés, viszont ha több gépet vásárolsz, akkor lehet, hogy olcsóbban jössz ki. Egy példa:

Veszel 2 év gyári garanciával egy mosógépet, egy hűtőt, meg egy mikrót. Legyenek mondjuk tök kommersz, relatív olcsó típusok: Bosch WAB24262BY, Samsung RB30J3000SA/EF, Samsung GE732K/XEO.

Edigital: a +3 éves gari a Bosch WAB24262BY mosógépre 13472 Ft, a Samsung RB30J3000SA/EF hűtőre 13727 Ft, Samsung GE732K/XEO mikróra 6244 Ft. Ez összesen 33443 Ft.

Online márkabolt: a fenti gépekre együttvéve 3x7500, azaz 22500 Ft kiszállási díjat fizetsz.

Így a kiterjesztett garancia az Online márkaüzletben 11 ezer Ft-tal olcsóbbra jön ki, mint az Edigitalnál. Még több háztartási gép -, és/vagy drágább típusú készülékek esetén magasabb a kiterjesztett garancia díjának különbsége. Persze könnyen előfordul olyan eset is, hogy ugyanaz a termék máshol olcsóbb. Értelemszerűen ilyenkor utána kell számolni, hogy összességében (a gépek ára + a szolgáltatás díja) melyik üzlet ajánlata kedvezőbb. Vagy az is egy lehetőség, hogy megveszed ott, ahol a legolcsóbb, és kötsz rájuk Aegon kiterjesztett biztosítást évi 8244 Ft-ért (bár ott legfeljebb 4 évig kiterjeszthető a gari).

(#28405) #94529552 válasza peppe79 (#28404) üzenetére


#94529552
törölt tag

Aki nem figyel, az te vagy. Előbb fújsz rájuk, hogy 1 hétig nem válaszolnak, utána meg promózod őket. :N Történt valami titkos, érdekes dolog közben? :))
Az ingyenes Bosch hűtő-fagyasztó 5 év gyári garancia + a 10%-os pénz visszatérítés a fő témánk, és ehhez kapcsolódva az említett bolt megtévesztő weboldala, amiről írtam, csak olvasd el.

[ Szerkesztve ]

(#28406) peppe79 válasza #94529552 (#28405) üzenetére


peppe79
senior tag

Peeeeersze, egy titkos paktum keretében lefizettek egy flakon mosógéllel, így a beépített ügynökükké váltam. :C Leírtam, hogy az amúgy drága kiterjesztett garancia bizonyos esetben hogyan lehet mégis olcsóbb. Ennyi történt. Erre most visszakanyarodunk oda, hogydeegyébként nemisezvót a fő téma, hanem a Bosch gari, ami "megtévesztő". Holott korábban még egész mással rágalmaztad meg őket:

"Már többször is írtuk, hogy az on-line-márkaboltok-.hu maga a Kész átverés, nem a hasonló című tv műsor. :O Most is, mint máskor, sajátjának tünteti fel a központi Bosch akciót, aztán majd fizetteti veled az évi 7500 Ft-os kiszállási díjakat."

Ne szépítsük: ez egy egyszerű hazugság, nem fedi a valóságot. Senki nem fizettet meg semmilyen kiszállási díjat, csak ha kiterjesztett garanciát vásárolsz. Annak a feltételeit meg el kell olvasni, feltéve, ha képes vagy értelmezni az ott leírtakat. 5 év gyári garis Bosch gépekre nem lehet pluszban kiterjesztett garanciát vásárolni, így nem tudnak átverni sem.

Rákattintasz egy Bosch hűtőre, pl.:
http://www.onlinemarkaboltok.hu/bosch-haztartasi-gep-markabolt/bosch-kgv36xw30-alul-fagyasztos-hutoszekreny

Oda van írva, hogy: "5 év gyári garancia hivatalos magyar szervízhálózattal". Azon belül: "Bosch KGV36XW30 Alul fagyasztós hűtőszekrény termékünk 5 év hivatalos, gyári garanciával forgalmazzuk, országos szervizhálózattal, ezért Önnek a készülék esetleges meghibásodása esetén nem kell tartania attól, hogy nincs kihez fordulnia." Ennyi. Ha Te ezt nem vagy képes értelmezni, és különválasztani a fejlécen feltüntetett, általános érvényű kiterjesztett garanciától, arra nem tudok mit mondani.

[ Szerkesztve ]

(#28407) Csabroncka válasza peppe79 (#28406) üzenetére


Csabroncka
Topikgazda

Mára már elég nagy a hálózata szerintem! Ha gond lenne a szervizzel már mentek volna az elmarasztaló facebook kommentek. Ebből a szempontból mindig jobban örülök a gyártói garinak, mert nem kerülhet a termék valami szedett-vedett szervizbe.

"in medias res"

(#28408) ribarszki válasza makoss (#28401) üzenetére


ribarszki
őstag

Kedves makoss. Amit írsz, az nem nagy terület egy porszívónak. Normális gépet kell venni. A porzsák tömöríti a port, nem viccből írtuk, hogy 2-3 hónapot simán elmegy. Mennyit szánsz rá? Az Electrolux Sbag rendszerű zsákot használ, ami 10év múlva is biztosan lesz. A Miele pedig a 40éves gépeihez is árul porzsákot. Az Elux ZPFClassic és ZPFParkett 30k körül mozog. Ha van keret, akkor jobb választás a ZSPParkett. De az már 40k. A Miele pedig 43k-tól kezdödik. Ha szűkös a keret, akkor ZPF Electrolux, mert ahhoz porzsákot még a nagyobb Sparban is kapsz.

(#28409) makoss válasza ribarszki (#28408) üzenetére


makoss
addikt

Köszi az infót! :R

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#28410) BB9000 válasza peppe79 (#28391) üzenetére


BB9000
senior tag

Íme az 5 év gari feltételei a honlapról. Mindenki eldöntheti, hogy így megéri-e neki vagy sem. Ha több készüléket vásárol valaki, akkor vállalható. Egynél már nem biztos, hogy olyan nagyon nagy vívmány.
Az online pénztárcába tett összeg levásárlásakor a fő megszorítás, hogy a következő vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot lehet belőle levásárolni. 35000 Ft kapsz csereprogramban az online pénztárcádba, de csak akkor ér annyit, ha utána még 700 000 Ft-ért vásárolsz náluk!!! Ez azért nem igazán életszerű.
---------------------------------------------------------------------------------------
"Megóvjuk a nem várt költségektől!
A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.
A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).
A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.
A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.
Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.
Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.
Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.
A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.
A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.
A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.
A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.

FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ
Felülvizsgálat DÍJTALAN!
Kiszállási díj 6.000 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 12 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.
Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk."

(#28411) bazsimano


bazsimano
őstag

Sziasztok!

Olyan további kérdésem lenne, hogy Samsung vagy LG milyen hutoszekreny teren? erdemes ezeket a markakat is figyelni?

vagy annyira nem ajanlott?

indukcios lap es sutoben mit erdemes nezegetni?

koszonm!

(#28412) #94529552 válasza BB9000 (#28410) üzenetére


#94529552
törölt tag

Igazad van: nem igazán életszerű
Vagyis ez magyarul átverés, trükközés, megtévesztés, és az is gáz hogy országos szervizhálózatuk sincs a saját + garanciájukhoz.

Aki előbb szidja őket, majd itt erőszakosan promózza, az nem korrekt hozzáállás.

(#28413) Zeki válasza #94529552 (#28412) üzenetére


Zeki
nagyúr

Az online pénztárca is egy baromság. A tesco-s újság hátoldalán kivágott bón többet ér.

(#28414) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Sajnos a markabolt. hu-nal nincs kürtős elszívó 50cm széles kivitelben, így mashonnan kell rendelnem.
A preciz. hu-nal is csak Cata V-500 van, ami E energiaosztalyú, mikozben marketword-nel 25k-ert a Silverline 2240-es D energiaosztályos 10k-val kevesebbért.

Van ezekben valakinek tapasztalata?

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#28415) Zeki válasza V.Stryker (#28414) üzenetére


Zeki
nagyúr

Van egy halom konyhastúdió, csörögj rájuk!

(#28416) makoss válasza ribarszki (#28408) üzenetére


makoss
addikt

Ma voltam az Expertben és 33-ért láttam ZPFParkett porszívót, de ez azt mondták tartályos, még nem néztem utánna...
Ez volt az: Electrolux SCPARKETTO SuperCyclone porszívó

[ Szerkesztve ]

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#28417) ribarszki válasza makoss (#28416) üzenetére


ribarszki
őstag

Ajjaj.. van baj náluk.. De ha ennyire hülyék hozzá, az több kérdést is felvet a bolttal kapcsolatban.. A tartályos a ZSPC, nyugodtan homályosítsd fel őket..

(#28418) V.Stryker válasza makoss (#28416) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Robotporszivo nem merult fel?

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#28419) makoss válasza ribarszki (#28417) üzenetére


makoss
addikt

Jó már világos, porzsák nélküli. :B

(#28418) V.Stryker: Ááá! az már jóval drágább, 100at nem szeretnék költeni rá, max 30-at.

Viszont a Tescoban láttam 20-on valamennyiért Katcher vagy milyen mosó-porszívót, az meg már milyen ennyiért? :F

[ Szerkesztve ]

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#28420) makoss


makoss
addikt

Erről mit lehet tudni?
Electrolux ZSPPARKETT

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#28421) ribarszki válasza makoss (#28420) üzenetére


ribarszki
őstag

Jobb minőségű fejek járnak hozzá, a csövek nem egymásba csúsznak, hanem reteszes elven rögzülnek. Jobb tisztítási mutató, jobb anyagminőség. A parketta fej akkor jó, ha van kemén felület (metlaki, parkatta, linóleum a lakásban) Ha az ára nem gond, akkor az említett előnyök miatt jobb választás mint a ZPFClassic.

Ez a ZSPParkett már egész tisztességes gép.

(#28423) makoss válasza ribarszki (#28421) üzenetére


makoss
addikt

Jobb mint a Sencor SVC 8?

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#28424) ribarszki válasza makoss (#28423) üzenetére


ribarszki
őstag

Nézd, én nem próbáltam a Sencort, a fórumon van néhány embernek, ők szeretik. De azért nem egy kategória a kettő ezt szögezzük le, még ha ezzel nem is leszek népszerű. A Sencor egy alsó kategória, az Electrolux egy erősebb közép. Már csak a porzsák utánpótlás és a klikkes/reteszes rendszerű csőrögzítés miatt is sokkal jobb választás a ZSPParkett. Persze ha van 59k-d a Miele C2 Parkettere, akkor ne sokat gondolkozz 😁

[ Szerkesztve ]

(#28425) peppe79 válasza BB9000 (#28410) üzenetére


peppe79
senior tag

Ők egy olyan hálózatot szeretnének (szerettek volna) kiépíteni, ahol több különböző profilú üzlet összeáll, és a vásárlások után kapott kedvezményt (online pénztárca) aztán bármelyik partnernél felhasználhatod. Más kérdés, 10 ezer Forintonként történő 5% kedvezményért nem fog ugrálni senki (sem az esetleges partnerek, sem a vásárlók). A 100-200 ezer Forintos vásárlások esetén, sok helyen már alapból ki lehet alkudni legalább 2-3% kedvezményt, szükségtelen bármiféle virtuális forint- vagy pontgyűjtés.

(#28426) szakalistvan


szakalistvan
senior tag

Üdv! Sajnos lecsúsztam a csereprogramról és teljes áron kell mosógépet vennem.
100K a keret,MM-ban ezt BEKO WMY-71433 LMB2 ajánlották,hát külsőre nem megnyerő de az 5év gyári garancia azért sokat nyom a latban,LG-re 1 év van általában.
Van valakinek hasonló? Ajánlott ebben a kategóriában?

(#28427) makoss válasza ribarszki (#28424) üzenetére


makoss
addikt

Elnézve a keresőben nem túl sokan állnak érte sorba [link]
Lehet azért mert új, nemtom...
Azt láttam, hogy te is érdeklődtél utánna, akkor most neked ez van? ;)
Nekem nem csak parkettára kell, hanem szőnyegre, padlószőnyegre.
Miele C2 már nekem drága :(

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#28428) peppe79 válasza V.Stryker (#28414) üzenetére


peppe79
senior tag

A páraelszívónak ideális esetben oldalanként úgy 10-15 cm-rel szélesebbnek -, de minimum ugyanakkorának kell lennie, mint maga a főzőlap. Emiatt nincs túl nagy választék az 50-es páraelszívókból.
Az energiaosztályba történő besorolással pedig a helyedben nem foglalkoznék, főleg, ha évi ~20 kW különbségről beszélünk. A Cata páraelszívó energiafogyasztása amúgy csak azért több, mert abban 2 halogén izzó világít, nem pedig 1, mint a Silverline-ban. :)

[ Szerkesztve ]

(#28429) ribarszki válasza makoss (#28427) üzenetére


ribarszki
őstag

Adnak hozzá sima univerzális, átkapcsolható szőnyeg/kemény felület fejet, itt a parketta fej az extra ráadás. Nekem Miele C3 Totalcare van, de ez az Electrolux egy korrekt gép ennyiért. Ne az alapján dönts, hogy hányan vették itt a fórumon.

[ Szerkesztve ]

(#28430) makoss válasza ribarszki (#28429) üzenetére


makoss
addikt

Az árukereső oldalán kommentben ezt olvastam hátránynak:
"- A porszívó csöveit egymáshoz fixen rögzíteni (kattintva) kell, nem lehet forgatni a csöveket. Ez főleg nehezen elérhető helyeken teszi nehézkesebbé a dolgomat (pl. ágy alatt, lépcső alatti szűk területen). "
Ezt pontosan hogyan érti?
Most az jutott eszembe, hogy rajta van a széles kefe a teleszkópos cső végén, és azt nem lehet úgy elforgatni, hogy a kefe végig vízszintes maradjon? Vagy ez hogyan érti? :F
Én gyerek korom óta takarítottam már nem sokkal, (persze azok 10-15 évig voltak működőképesek) de azok forogtak mindenfele.
Amit néztem videót erről az annyira nem taglalja.....

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#28431) ribarszki válasza makoss (#28430) üzenetére


ribarszki
őstag

Ez azt jelenti, hogy az árukeresőre boldog boldogtalan irogathat hülyeségeket. Az összekattanó cső az egyik nagy előnye. A fej ettől forog balra jobbra, ennek semmi köze a csövek csatlakozásához. Miért fordulna jobban az ágy alá az ami összeszorul és nem kattan. Az árukeresőn jobb hanyagolni a kommenteket, amit 1használat után írnak. Ezért istenítik a kis zsáknélküli gépeket is, hogy milyen jók 1hét tapasztalattal. Jah, de fél év múlva azt már nem írja le senki, hogy legszívesebben kivágná az ablakon.

(#28432) makoss válasza ribarszki (#28431) üzenetére


makoss
addikt

Értem köszi! :R
Még 1 kérdés: porzsákot honnan érdemes venni?
Jöhet link is, akár privátba :R
Bocs de eddig mindig szövet zsákos gépem volt! :B

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#28433) dh66e válasza makoss (#28389) üzenetére


dh66e
veterán

Szia!
Gyárilag textil zsákot adnak, igaz csak egy darabot.Többször volt linkelve a Sencor gyári 10db-os porzsákja amit érdemes venni.

(#28434) ribarszki válasza makoss (#28432) üzenetére


ribarszki
őstag

Árukeresőn nézd meg. Azt jegyezd meg, hogy S-bag szabvány. Lehet gyári Electrolux is, de jók a Menalux Sbag porzsákok is! Ahonnan a porszívót rendeled, ha lehetséges tegyél be mellé a kosárba 1-2doboz porzsákot is, akkor 1,5évre letudod a kérdést.

De a porzsákbázis, porzsákcentrum, stb pl jó választás, csak van postaköltség.

[ Szerkesztve ]

(#28435) makoss válasza ribarszki (#28434) üzenetére


makoss
addikt

Értem, kõszi! :R
A gyári porzsák milyen? Az is eldobható?

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#28436) ribarszki válasza makoss (#28435) üzenetére


ribarszki
őstag

Természetesen igen. Porolható, textil zsákkal ma már nem is szabad foglalkozni, olyan jó minőségű eldobható zsákok vannak. De abból sem szabad papírt venni, hanem szintetikusat, ami hasonlít a textil anyaghoz.

(#28437) dh66e válasza dh66e (#28433) üzenetére


dh66e
veterán

Akarom mondani szintetikus eldobható,nem sima textilzsák.

(#28438) makoss válasza ribarszki (#28436) üzenetére


makoss
addikt

Mindenféleképp úgy volna jó, ha majd megrendelem a porszívót, kell hozzá még + 5 zsák legalább. :K

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#28439) #94529552 válasza makoss (#28430) üzenetére


#94529552
törölt tag

Van reteszelés nélküli, vagyis kúpos rögzítésű csöves változata a ZPFPARKETT, ha valaki éppen olyat szeretne, de ahhoz pl. az előzőhöz képest egy kicsivel olcsóbb(gyengébb) kombinált fejet adnak.

(#28440) ribarszki válasza #94529552 (#28439) üzenetére


ribarszki
őstag

Ha visszaolvasol, ezt már átbeszéltük vele alaposan.

(#28441) #94529552 válasza ribarszki (#28440) üzenetére


#94529552
törölt tag

No problemo. :))

(#28442) V.Stryker válasza makoss (#28438) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Én olyat vennék amihez van ez a csövön lévő koszgyűjtő. 8 éve ilyenünk van és a feleségem minden nap porszívóz, de szerintem a 6. porzsák van most benne. Ugyanis a csövön az a tároló a kosz több,mint 90%-át magába gyűjti, a porzsákba alíg kerül valami. Porszívózás után meg simán kiöntöd a kukába a tartalmát és viszlát.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#28443) makoss válasza V.Stryker (#28442) üzenetére


makoss
addikt

Én is jobban komálom az állandó porzsákost vagy a porzsák nélkülit, mert szerintem a bánat nem fogja figyelni, hogy van-e még itthon tartalék zsák.
Ha nem érdekelne, már tegnap megrendeltem volna a gépet :U

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#28444) pjen válasza makoss (#28443) üzenetére


pjen
félisten

Én rendelek 10 darabot a Philips-be,mikor az utólsó elöttit előveszem rendelek megint 10-et.Ha nem jön időben használom a vizes samut.Ha nagyon muszáj a műszálas porzsákot is ki lehet tisztítani. :)

(#28445) makoss válasza pjen (#28444) üzenetére


makoss
addikt

Az is S-bag porzsák?
Mennyiért és honnan? :R

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#28446) M43g válasza V.Stryker (#28442) üzenetére


M43g
aktív tag

Ez tényleg jópofa. Ránézésre bármelyik porszívóra lehetne ilyet tenni, és kerestem is, de nem találtam. Van ennek valami hivatalos megnevezése?

(#28447) Dluinet válasza M43g (#28446) üzenetére


Dluinet
nagyúr

samsung porszívó előszűrő tartály cyclone filter

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#28448) pjen válasza makoss (#28445) üzenetére


pjen
félisten

mobil: +36 20 / 451 23 77 - mail: info@porzsakbolt.hu - web: www.PorzsákBolt.hu
Innen rendelek,az aktuális árak áthatók,táblázatosan.

(#28449) M43g válasza Dluinet (#28447) üzenetére


M43g
aktív tag

Biztos van valami trükk, amivel inkompatibilissé teszik a sima csőre való csatlakozáshoz, de körbe nézek a neten, hátha találok valami hasonló, nem Samsungot... :)

Köszi!

(#28450) Orlin


Orlin
addikt

Sziasztok!

Liebherr DN43X13 készüléke esetleg van valakinek?
Érdekelne,hogy palacktartó van-e benne?Mert az egyik képen látni a másikon nem.
Vagy esetleg ez tartozék lehet amit be lehet szerelni?A Liebherr oldalon keresgéltem,de nem találtam semmit. :D

Köszönöm! :R

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.