Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25383) blattida válasza DeFranco (#25381) üzenetére


blattida
nagyúr

Családon és ismerősi körön belül vannak miele, whirlpool, electrolux, candy, bosch, indesit mosogatógépek, vannak szervizes kapcsolataim, tudom, hogy miről beszélek, nem pusztán két gép alapján mondom azt, amit. De ehhez nem is kellenek kapcsolatok, elegendő, ha nyitott szemmel jársz és beszélgetsz másokkal, olvasol fórumokat, saját tapasztalatokon alapuló véleményeket, visszajelzéseket, különböző független tesztintézetek teszteredményeit, elég jól látszik a valóság, sajnos.

A korábbi felvetésedre: egy középkategóriás mosogatógép bőven százezer forint fölött elérhető újonnan, egy használt, 10 éves csúcs miele meg 60-70 ezer forint, ha meg szervizelt, garanciális darab, akkor is maximum 100000 forint. Hosszabb távon , számomra nem kétséges, hogy melyik éri meg jobban. Írhatnék mosógépet vagy szárítógépet is, azokkal a saját tapasztalatom is jóval nagyobb, nem véletlenül vannak használt miele gépeink, már sok éve.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.