Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24843) dh66e válasza Csabroncka (#24830) üzenetére


dh66e
veterán

Na azért cikket nem tudok írni róla főleg hogy első nagytakarítást követően nem is tennék ilyet. :)

Sencor SVC 8 (ECO) első tapztalatok
Egy intenzív két órás porszívózást hajtottam végre vele szőnyegen,parkettán, járólapon,ablakpárkányokon ajtó peremeken és az összes bútoron egyszóval mindenen ahol a por meg tud ülni.
A család: 2 felnőtt egy gyerek meg egy rsz. kutyus.
A termékspecifikációban írt adatok tényleg fedik a valóságot padlón,parkettán,kárpitozott bútorokon rettenetesen erős a szívó ereje alap járton ha meg felnyomja az ember a powert akkor aztán..... :Y
Szőnyeg nálunk kevés van (shaggy) na oda nem a legjobb csak ha többször átmegy rajta az ember.
Tartozékok:
-Turbó forgó kefe:
Na ez összeszedte azt amit a két lány kitermel a szőnyegekre ágyba kanapéra.Nem kicsit meglepődtem.Ez nagyon rendben van.Ami nincs rendben az az hogy nem kivehető a forgó rész,de a fedélen sincs kipattintási lehetőség mint a régi lg-n volt, így a pucolása egy rémálom, sziszifuszi idő rabló tevékenység.
-Kemény padló kefe:
Lószőr, nagyon jó minőségű és merev, nem roggyan össze.Ott lehet jó haszna a hol nagyon sérülékeny a magasfényű padlólap.
Ez a két kefe külön dobozban érkezett.
-Sima általános fej:
Ez hozta az elvártat a nyaka is jól mozgott (nem csuklós szerkezet hanem műanyag gégecső rendszer)
-Kombi kárpit,-rés,-bútor tisztító fej.
Ezek mindegyike jól használható gondolom akárcsak más gyártóknál,bár a rés tisztító fej nem túl hosszú cirka 3 centi használható belőle mert aztán már a rajta csúsztatott körkefébe ütközünk ami bútorok tisztításához aktiválhatunk.

Egyéb tapasztalatok:
A zsinórja 7m az előszobából nálunk végigéri a lakást minden irányban kop kop.( csővel 9.5m) A felcsévélő nagyon erős vigyázni kell oda ne csapja az ember kezét.Ez majd az évek alatt úgyis gyengülni fog.
A szűrők könnyen kiszedhetők,moshatóak. a porzsák tartó nagyon jó megoldás (nekem) mivel a porzsák tartót kell kihúzni és abból már kint le lehet szedni a teli porzsákot (2.3L) azaz nem kell szenvedni a kis utastérben a kivétellel és beillesztéssel. Ráadásul a fedlapot sem lehet teljesen felnyitni.
A géptest maga magasfényű fekete ez nem túl szerencsés, a porzsák fedél viszont egy mutatós barnás árnylatú szál csiszoltra hajazó színt kapott.A sárga gombok szerintem elhanyagolhatóak lettek volna,de megszokás kérdése,engem nem zavar.
-Porkibocsátás,szagok.Nos látható por nincs, a géptest tetején jön ki a levegő.Szag gondolom majd ha telítődik a zsák rögtön kiderül, erről most nem tudok nyilatkozni.
A szerelés minőségén azért spóroltak az látszik itt ott pl.az a fedlap éle sorjás nem túl kifinomultak az ívek.Az alap fej billenő kapcsolója elég erős nyomást kíván és nagyot is kattan.
A motor jól szellőzhet mert épp langymeleg volt a nagy takarítás végére persze pár percekre le volt állítva mikor kefét cseréltem vagy pakolásztam.
Egyetlen porzsák van a gépben még egyet azért mellé rakhattak volna.

Ettől jobban nem tudtam hirtelenjében összeszedni a dolgokat.Nos nekem ezért a pénzért ezekkel a paraméterekkel és felszereltséggel best buy kategória,én nyugodt szívvel ajánlom bárkinek akinek ennyi a kerete egy HEPA-s porszívóra.(22k)

Persze még nem tört le semmi és nem volt még semmiért szentségelés-a turbókefe takarításán kívül- remélhetőleg nem is lesz.2 év a gari rá vagy vehet hozzá az ember akár öt évet is némi plusz pénzért.
Csehországban gyártották.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.