Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Vikthor #56048 üzenetére
Irtóra le vagy maradva, a 22 órai határidőt valamikor 1979 táján eltörölték. Azóta 0-24 óráig tekintettel kell lenned a szomszédokra. Valahol megvan egy fiókom mélyén a Magyar Közlöny másolata, amiben ezt kihirdették.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
tamast2
csendes tag
Szombaton a debreceni ócskapiacon jártam és nézegettem az erősítőket. Felírtam egy Harman Kardon típusszámát, hogy megnézzem otthon milyen erősítő lehet. Szinte újnak nézett ki és 45.000 forintot kért érte az árus. A típusa: DPR 2005 volt és mikor megnéztem otthon, hogy mennyibe kerül, azt hittem leesek a székről. 455.000 forint volt az új ára! Másnap visszamentem, hogy megvegyem, de azt mondta az árus, hogy elkelt :-( Majdnem sírvafakadtam.
Ezúton is üzenem annak, aki megvette, hogy bekaphatja! Ennyit akartam végül is mondani, kicsit meg is megkönnyebbültem :-) -
CHaooSS
őstag
Igen így van.
ismerősöm már kapott 30 ezret mert nem elsőre voltak nála..
bár vicces, hogy csak 1 szomszéd baszakodott az összes többit nem érdekelte..
ilyentől meg hánynom kell.Minek lakik panelba, ha minden kis hang idegesíti?
Mert ha mondjuk 3-4 embert zavar megértem, de ha egy miatt büntetnek meg az nem kellemes..
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
-
Norberto778
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni hangfal vásárlásban.
[Pioneer VSX-322-k] erősítőm van.
5×5 szobába kellene. A legnagyobb problémám, hogy nem tudok hallgatózni, mert tudtommal nincs a környéken bolt. MediaMarktban jártam, de a 100 ezres kategóriában nem nagy a választék.
Szóval szeretném, ha ajánlanátok szetteket, 5.0, 5.1. 100 ezrem lenne rá, kábelekkel együtt.
Esetleg, akinek ilyen erősítője van, mivel használja?
Köszi előre is. -
-
Cseneles
őstag
válasz Norberto778 #56055 üzenetére
Szerintem itt az aprón nézz szét első körben, van itt már egész jó hangú Ez egész jól szól vagy ha kicsit kevesebbet szánnál rá akkor Ez a Yamaha kezdésnek megfelelő belépű szintű szett!
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
válasz Norberto778 #56062 üzenetére
100000ft-ból újat nem fogsz tudni venni!
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
CHaooSS
őstag
Találtam egyet.
Proson R8 Sub = 45 ezer.
Ez milyen? nagyon nem találok róla semmit se.e
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Dorian
félisten
válasz CHaooSS #56064 üzenetére
Mekkora helyiségbe lenne? 20centis mélysugárzót 10-12m2-nél nagyobba nem vennék.
Korábban olvastam tőled a "nem tudom kihasználni" kifejezést, ez nem értelmezhető. Eleve nemigen szabad 2/3-nál feljebb csavarni subokon a hangerőt, illetve a hangerő nem= a minőséggel.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
CHaooSS
őstag
válasz Dorian #56065 üzenetére
25-30 m²
persze értem csak hülyén fogalmaztam.
olyat amit keresek azt nem nagyon találok. vagy túl olcsó gagyi vagy egy kész vagyon.
egy Polk PSW505-öt vagy JBL ES250P-t néztem ki 80-ért csak 5 hét mire ideér.
Bár lehet kicsit jobban megnézem, hogy van e valami ami hamarabb ideér..[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Dorian #56067 üzenetére
Mondjuk JBL ES100 van (lesz ha ideér... ) és azokba azért van mély így lehet meglennék arra az 1-1,5 hónapra
[ Szerkesztve ]
-
Sefter
veterán
Sub ami megfüzethető
Psn ID: sefter_hun
-
CHaooSS
őstag
26-30 m² ,de ideiglenes.
[ Szerkesztve ]
-
robi-k
őstag
Hangfal építő
megszállottaknakprofi DIY-nek: a híres Troels legújabb ATS-4 hangfala, a leírását átböngészve, igazi bomba lehet
Mindenesetre a hangváltó, az alkalmazott hangszórók és a doboz kialakítása nagyon profi, és kiváló hangot ígér a grafikonok szerint. Szívesen meghallgatnám, így ha valaki megépíti, akkor kérem hívjon meg vendégségbe (viszek exkluzív piát, hogy jobban teljen az idő ).Hangváltó: [link]
-
Norberto778
csendes tag
Megköszönném, ha valaki adna 1 kis segítséget. Rengeteg szett van a piacon és nem tudom melyik lenne a jó választás.
-
Digital
addikt
válasz Norberto778 #56080 üzenetére
Olvasd el az első hozzászólást!
[ Szerkesztve ]
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Valkűr
addikt
Ez ennyi pénzért abba a szobába ez mellé az erősitő mellé több mint jó választás... Meglepően tűrhető a hangja ebben az árszegmensben..
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Oldfighter
senior tag
Nézd, a te füleddel nem tudunk dönteni, csupán iránymutatást tudunk adni. 100e-res limittel meg főleg nem sokat. Netdepon, Sztreamaudion körbe kell nézni az akciók között és ami méretileg, anyagilag megfelelő neked, azt megveszed. Mi, túlzott hangminőséget nem tudunk ezekhez társítani -erősítőd se az a szint. Olcsó Tagák, Proson talán belefér, ami egy kezdőnek jó lehet. De a pezsdítő hangélmény sajnos minimum háromszor annyiba kerül, melytől kezdve nekünk is több tapasztalásunk van.
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
-
robi-k
őstag
válasz xtremetuning #56077 üzenetére
Tényleg nagyon hasonlít.
Valaki megépíthetné (légyszi-légyszi) -
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #56090 üzenetére
azért elég gyengsura sikerült koppintás. elegáns szó,ami az eredetinél azonnal, itt nem jut eszembe. látva a rétegelt lemez élét,pl.
eladó topping dac
-
Valkűr
addikt
válasz Norberto778 #56089 üzenetére
Hangsugarzot még nem láttam elromlani...
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
bajnokpityu
félisten
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #56091 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy jól is sikerült... , csak annyit, hogy kajak Wilson Audio.
Kicsit Puppy, kicsit Alexia, kicsit.......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #56093 üzenetére
300 kiló per stück. De külön darabokban jön és te rakod össze. Én tudok ilyet itthoni használatban...
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #56095 üzenetére
Mekiről hajtja? Egyébként anno inkább ijesztő volt élőben,mint vágykeltő. Nemtom, hogy vagy vele.
Ma, hogy italautómata, meg kuka van a közelben, már értékelem az alakját.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #56096 üzenetére
Vannak energiái.... , de nekem mindig egy nagy robot fog maradni. Nálam a Focal és a Sonus Aida viszi a prímet. Külsőre.
De tessék egy még komolyabb és sokak által jobbnak tartott Játékos....[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz xtremetuning #56097 üzenetére
De ha már álom : Nálam ez a mindentvivő LOLA T
Nyomj egy playt....[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
-
bajnokpityu
félisten
válasz xtremetuning #56098 üzenetére
nekem a gold carbon kuka ami kéne... mondjuk stella méretben.
ha megtettem volna az 5 helyes számot, valszeg legyártanák azt a két egyedi darabot.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest