Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#187027) I'am Dony válasza Squirrel (#186998) üzenetére


I'am Dony
őstag

A legfontosabb lenne a számodra elérhető legjobb szobakorrekciót elérni. Ez Denon/Marantz esetében a régebbi modelleken kizárt, az újakban viszont még mindig nyűgös a Dirac és korlátba ütközöl teljesitményt tekintve. A 4800H nem erőltetném egyáltalán és a Cinema 40 sem egy top vas. Mindenképpen "régóta" Diracot futtató AVR-t néznék, Lexicon, Arcam vonalon. A középső lépcsőtől és az felett. Kapod a 7x90/100W valós teljesitményt, az egyik legjobb korrekcióval, minőségi hanggal. A másik a hangdobozok kérdése. Ismerem az Aria családot, végig próbáltam őket. Egész jó dobozok, de megvannak a korlátaik, ami miatt nem erőltetnék külön proci/AVR vonalat sem ill. Lyngdorf, Trinnov stb. vasakat, mert a dobozok kevesek hozzájuk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.