- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
1. Érteni kell az iróniát!
2. Na most komolyan?
3. Mármint a "hol van a videó" kérdésével kapcsolatban?A kreatinos vita alatt arra gondolok amikor egymondatos semmitmondó hülyeségekkel jöttél, majd a kifejtett érvelésemet szó nélkül hagyva elkullogtál a picsába, végül fél nap után benyögtél valami "mell vot, atta, látom nem volt itt semmi érdekes délelőtt" okosságot.
(#96310) Woodslave:
Ha jól emlékszem valami 420-as lábtolóval kezdődött a ...khm...nevezzük nagyotmondásnak. Aztán amikor nekiugrott az egész topic, akkor nagy nehezen kimosdatta magát egy izzadtságszagú "ja, hát nem is olyan gépen, meg nem is úgy"-gyal.
Aztán jött ez a 30 kilós kalapács, ami már hónapok óta téma. Azt meg ne varrd a nyakamba, hogy csak én hiszem hazugságnak, mert kb mindenki így van ezzel. Szerintem még te is viccelődtél vele. Innét kezdve ez nem túl elegáns húzás.(#96316) userxy
+1[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest