- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Még lenne egy kérdésem.
Nem merek akkora súllyal guggolni, amit még valószínű elbírnék, mert nem tudom hol a határom.
Ti inkább piramisban, vagy normál módon bemelegítés után megy a 'normál' súllyal a guggolás?A többi testrésszel nincs ilyen gond, mert ott el tudom érni a határomat és túl is léptem, mert ott nincs mit veszíteni, csigán, meg bicepszen, nincs semmi gáz. Melltől se félek, ott is volt már, hogy le kellett egyik oldalra dobnom, ott is elértem már ezt a határt.
De guggolásba soha nem mentem a határig és segítség nélkül nem is merek.
Ilyenkor a piramis megoldás jó ötlet lehet? Lehet fejlődni, ha mondjuk piramisban csinálok 6 szériát és mindig növelem a súlyt a legvégére a legtöbbet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest