Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #34671 üzenetére
Akkor én azt kaphattam kisgyerekként, mikor a doktorbácsik nem tudták mitől vagyok állandóan beteg, de jól teletömtek hörgőtágítókkal (meg antibiotikumokkal)? Jó tudni...
-
Dexar007
veterán
-
adam432
tag
válasz
flierqqq #34672 üzenetére
100-140mg-tól meghalnál... 100-140mcg -tól már életben maradnál...
Anabolikus hatása semmiképpen sincs, az izomtömegre semleges vagy inkább katabolikus hatása van...
Nagyobb mennyiség bevételekor már elveszti a Béta2 szelektivitását, és a többi adrenerg receptoron is fog hatni, így előtérbe kerülnek a mellékhatásai... szerintem felejtsd el a használatát. -
Koczó93
őstag
Tudom hogy baromi hülyén hangzik, de előfordult már veletek hogy megfájdult a könyökötök guggolásnál?
Fekvenyomásnál, tricepsznél nem fáj soha, csak ha a szokásosnál kicsit nagyobb súllyal(nem eszetlenül)
guggolok elég durván megfájdul a könyököm. Rosszul fogom a rudat vagy mi lehet az oka? -
flierqqq
tag
válasz
God Vazzeg #34674 üzenetére
Szóval, picit félreértettétek.
2 srác azt beszélte, hogy a diétás céllal szedett, spiropent, bármilyen szteroiddal való kombinálása nélkül, a zsír helyett az izmot bontja le, én közbeszóltam, hogy ez faszság és le lettem ugatva.
De lehet hogy vagyok hülye?Elírtam,100-140 mcg*
-
flierqqq
tag
válasz
BÁ Nutrition #34671 üzenetére
Én a fogyás részre gondoltam
napi 100-140 mg adagban.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
flierqqq #34670 üzenetére
az asztmádat építi le leginkább
A Spiropent tabletta hatóanyaga a klenbuterol, ami a hörgőasztma és más, megszüntethető légúti szűkülettel járó állapotokban a hörgő falában található béta-2-receptorokra hat, azok izgatásával fejti ki hörgőtágító hatását. A készítmény hatása a bevételt követően 5-20 percen belül jelentkezik, és 14 óráig fennmarad.
Hörgőasztma és más, megszüntethető légúti szűkülettel járó állapotok (idült obstruktív hörghurut) megelőzésére és hörgőtágító kezelésére szolgál, felnőttek és 6 éves kor feletti gyermekek részére. -
flierqqq
tag
Magában a spiropent, szóval bármilyen szteroiddal való kombinálás nélkül, tényleg az izmot építi le?
Két srác ezt beszélte, én meg közbeszóltam, hogy szerintem baromság, de a végén én lettem lehülyézve.... -.- -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
stranger28 #34667 üzenetére
-
Stirbi
addikt
válasz
Sztbeni #34216 üzenetére
Szia!
Ha van fb-d akkor ebbe a csoportba csatlakozz be és itt véleményezik neked a fogyasztók a BEEF proteint.
Aki eddig vett BEEF-et az nagyon dícséri, legalábbis a Stillmass-osat.
Az én tudásom szerint a marha fehérje több esszenciális aminosavat tartalmaz, mint a tejsavó fehérje, a szervezetben való felszívódása is jobb.
Üdv,
Stirbi -
Radnix
senior tag
Már nem tudok mit csinálni, foymatosan sütit zabálok, és mégis azt mondták a pultos lányok hogy túl eres vagyok
(pedig nem is látták a legeresebb részemet) -
Unsign
tag
Lehet kene inni egy kakaos-cukrostea matrixot a dieta alatti novekedeshez. Komolyan hihetetlen..
-
-
stranger28
addikt
válasz
Coccolino_O #34660 üzenetére
Hát, akkor már lesz motiváció, miért ne egyen.
Mondjuk olyat is ismerek, akit ez sem hoz különösebben lázba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest