-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz aelod #184126 üzenetére
Csinálok evezéseket / fűrészeléseket is, de ez már az edzés boldogabb és könnyebb része nálam, így nem is szokott problémát okozni. A húzódzkodásokat magamhoz képest sok extra súllyal csinálom, az evezést, fűrészelést viszont viszonylag alacsony intenzitásra lövöm be.
Tolódzkodásnál meg a legutóbbi push edzésen azzal kísérleteztem, hogy variációkat csináltam, és figyeltem a különféle tolódzkodások hatásait, melyik hol és mennyire terhel; ami azt illeti, nagyon érdekes volt. Szerintem sokan azért nem tolódzkodnak, mert valami olyan változatát próbálták csak, ami éppen nem jött be nekik, holott simán választhatnának egy másfélét is, csak már elment a kedv, és tán nincs is meg bennük a kísérletező szellem.
Ha például a könyök a gyenge láncszem, ajánlott a testhez közel tartani, és hátsó irányba küldeni, amennyire csak lehet, ha meg a váll, érdemes kicsit oldalra elvinni a könyököt, és egy kis bedőléssel több mellizmot tenni a gyaksziba -és persze az se mindegy, hogy az extra súly a test előtt, alatt, vagy mögött van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen egeret válasszak?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- VPN topic
- NBA és kosárlabda topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest