Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Woodslave #179962 üzenetére
Szeptemberben még 121 kilós zsírtömeg voltam. 100 méter séta után meghaltam. Párszor elkezdtem edzegetni de mindig belecsaptam a közepébe, és annyira túledzettem magam hogy utána 2 hétig le voltam sérülve. Ez akadályozott a munkámban is, alig tudtam megmozdulni. Szóval most pár hónapja elkezdtem szépen fokozatosan csinálni mindent. Eleinte 3 kilóval is nehéz volt, de hamar megszoktam. Most 10 kilós súlyoknál tartok, ha ezt megszokom akkor persze megyek feljebb. De így a fokozatosan nehezedő súllyal bejött a dolog, megszerettem az edzést. Szóval ez is volt a célom, hogy szeressem amit csinálok, mert csak úgy lehet. 3 hónapja csinálom az edzést, és mivel nem sietek verseny miatt, ezért ráérek. 37, lassan 38 évesen, gerincferdüléssel már nem török nagy babérokra, inkább csak kihozom magamból a maximumot.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest