- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Janaboy #179976 üzenetére
6 napot, hasazás pedig van minden nap. A pihenőnapon is szoktam sétálni szóval van mozgás minden napra.
benfolds: utálom a meleget mert nagyon izzadós vagyok, szóval nekem bejön. A tél nagyon hideg szokott lenni, van mikor -30 alá is megy. A fél méteres hó is elég gyakori bár idén nem volt nagy. Nyáron is szokott lenni 30 fok vagy még melegebb is, csak nem tart hónapokig mint otthon. Mivel a tél most enyhe volt, biztos sokkal melegebb lesz a nyár is.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Cs1csó #179974 üzenetére
Egyszer megpróbáltam én is, meg is fáztam és vérzett is az orrom egy hétig, tönkretette az orrnyálkahártyámat a hideg. Viszont a séta megvolt -26 fokban is.
Ja és a jégen el is csúsztam és a bokám is megrepedt, a séta úgy sem maradt el.[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Janaboy #179972 üzenetére
Mindenre edzek, de lábra csak olyan gyakorlatokat végzek ami kíméli a térdet. Comb, vádli, fenék. Csak magamtól állítottam össze az edzéstervet egy telefonos app alapján, és azokat csinálom. Van benne mindenféle izomcsoport bemelegítéssel, nyújtásokkal stb. Egy éve sikerült megroppantanom a térdem mikor hirtelen 70 kilót próbáltam esés közben elkapni, azóta nem terhelem nagyon mert lehet hogy műteni kéne. Egyébként napi másfél, két óra az edzés és még 10-15 km séta kb két naponta. Futás lesz majd a láberősítő/kardio, de Finnországban élek és még mindig hideg van, nem futó idő.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Rivaul #179968 üzenetére
Ja ok, tényleg félreértettelek.
Igazából nem kell már sok a célom eléréséhez. Mivel életmódot váltottam, a rendes kajálás és a mozgás, edzés az életem részévé vált, nem csak egy nyári testes fellángolás. Szóval tényleg beleadok mindent, növelem a súlyokat is és kihozom a maximumot.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Woodslave #179962 üzenetére
Szeptemberben még 121 kilós zsírtömeg voltam. 100 méter séta után meghaltam. Párszor elkezdtem edzegetni de mindig belecsaptam a közepébe, és annyira túledzettem magam hogy utána 2 hétig le voltam sérülve. Ez akadályozott a munkámban is, alig tudtam megmozdulni. Szóval most pár hónapja elkezdtem szépen fokozatosan csinálni mindent. Eleinte 3 kilóval is nehéz volt, de hamar megszoktam. Most 10 kilós súlyoknál tartok, ha ezt megszokom akkor persze megyek feljebb. De így a fokozatosan nehezedő súllyal bejött a dolog, megszerettem az edzést. Szóval ez is volt a célom, hogy szeressem amit csinálok, mert csak úgy lehet. 3 hónapja csinálom az edzést, és mivel nem sietek verseny miatt, ezért ráérek. 37, lassan 38 évesen, gerincferdüléssel már nem török nagy babérokra, inkább csak kihozom magamból a maximumot.
-
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Friss hús vagyok ebben a témában, remélem még van itt valaki aki tud segíteni!
Lefogytam 35 kilót életmódváltással, és most szeretnék végre 37 évesen kicsit jól is kinézni. Edzek (szálkásítok) 3 hónapja, és most olyan Tom Ellis-féle testalkatom lett. Vékony, szálkás. Szeretnék kicsit gömbölyűbb izmokat, kockás hasat. Ez a megnyúlt bőr eltüntetésében is segítséget nyújtana. Éppen ezért beruháztam egy doboz creatine monohydrate-ra. 300 grammos Scitec Nutrition márkára esett a választásom.
10 féle helyről olvastam 10 féle eltérő használati útmutatót. Olyan szinten káosz van a leírásokban hogy a hivatalos oldalon ugyanahhoz a dobozhoz amit vettem az van írva hogy napi 3 gramm, és edzés után kell fogyasztani fél órával. Magára a dobozra viszont már az van hogy edzés előtt. De írnak/mondanak mindenfélét is. Napi 10 gramm, napi 20 gramm elosztva, vagy egy hétig feltöltés testsúly harmadával, utána testsúly hatoda...
A dobozra meg rá van írva hogy véletlenül se lépjem túl a 3 grammos adagot.
Szóval teljes a káosz a fejemben.
185cm magas vagyok, 85 kiló és 37 éves. Kétszer egykezes súlyzós edzésprogramom van kb 40 perc 10 kilóval, és utána egy 35-40 perces hasizomerősítő. Tervezek még egy saját testsúlyos szériát is fekvőtámaszokkal. Ezek alapján hogy lenne érdemes szednem?
Nem akarok felfújt testépítő lenni, csak szép szálkás, telt izomzattal, kockás hassal. Előre is köszi a választ! (Utóirat: edzés utáni fehérjeport is használok, ezért kényelmesebb lenne a kreatint edzés előtt szedni.)A játék nem játék! Hypperkarma#2958
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy ruhás topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Commodore 64
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: amikor a VR szemüveg már nem elég
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest