-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz KenKesey #175371 üzenetére
Igen, anno minden más volt.
Elfogadtunk, alkalmazkodtunk és azzal "főztünk" ami volt.
Emlékszem rá, hogy épp a 80-as évek legvégén volt, amikor megjelentek a nyugati fehérjék.
A konditeremben, ahova én jártam 2 féle fehérjét lehetett kapni, volt a sportrobi, meg ugye az "új", ami kb. 3x annyiba került.
Az izmosság meg nem a (por)fehérje függvénye, bár nem tagadom, én is azt hittem, hogy biztos ahhoz is köze van.Akkor azért a cuccok is igancsak jó minőségüek voltak, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy eredetiek.
Mondjuk én csak hallomásból mondom ezt, mert soha nem nyomtam, de azok, akik mondjuk a 80-90-2000-es években bevittek néhány (görög) deca, vagy (orosz) tesztó kúrát, brutálisat fejlödtek tőle.
Manapság meg szinte minden hamis, gagyi, semmit nem érő.
Vannak a valódi élsportolók, akik hozzájutnak a jóhoz, a többieknek meg marad a sz@r.Én már ha fehérje porról van szó, csak azt veszem meg, ami bevált, finom.
Érdemben nem múlik rajta semmi, de akkor legalább kulináris élvezetet adjon." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Daniel Wellington Classic Mesh Onyx Black karóra // Teljesen új // ÁR ALATT //
- Daniel Wellington Classic Mesh Onyx Gold karóra // Teljesen új // Ár alatt (70e Ft)
- SCOLIA HOME 2 automata darts pontozó rendszer - bontatlan - áron alul
- SEIKO CLASSIC SUR375P1 // TITÁNIUM karóra, ZAFÍR üvegezéssel // Teljesen ÚJ // 50e Ft-tal ÁR ALATT
- Oral-B OxyJet szájzuhany ÚJ (Csomagküldéssel is)