Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
KenKesey #175371 üzenetére
Igen, anno minden más volt.
Elfogadtunk, alkalmazkodtunk és azzal "főztünk" ami volt.
Emlékszem rá, hogy épp a 80-as évek legvégén volt, amikor megjelentek a nyugati fehérjék.
A konditeremben, ahova én jártam 2 féle fehérjét lehetett kapni, volt a sportrobi, meg ugye az "új", ami kb. 3x annyiba került.
Az izmosság meg nem a (por)fehérje függvénye, bár nem tagadom, én is azt hittem, hogy biztos ahhoz is köze van.Akkor azért a cuccok is igancsak jó minőségüek voltak, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy eredetiek.
Mondjuk én csak hallomásból mondom ezt, mert soha nem nyomtam, de azok, akik mondjuk a 80-90-2000-es években bevittek néhány (görög) deca, vagy (orosz) tesztó kúrát, brutálisat fejlödtek tőle.
Manapság meg szinte minden hamis, gagyi, semmit nem érő.
Vannak a valódi élsportolók, akik hozzájutnak a jóhoz, a többieknek meg marad a sz@r.Én már ha fehérje porról van szó, csak azt veszem meg, ami bevált, finom.
Érdemben nem múlik rajta semmi, de akkor legalább kulináris élvezetet adjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest