- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz Janaboy #167526 üzenetére
Ez nagyon gatya.. ez mindenre jó csak fejlődni nem ,de a fogyáshoz ennyi kenyér, sajt . vaj, majonéz, kókuszgolyó és társai felejtős. és tudod mi a gáz még? A fehérje ekkora súllyal nincs több 100g sem. A rost szinte nulla.
Ezt az edzést meg akkor alkalmazzák ha csalni akarnak a kardió idővel,és az állóképesség fogyás kombót együtt alkalmazzák. De amikor meghúzzák a felpörgető időt, ott számít a a magas pulzusszám is szóval az sem mindegy meddig tekered fel. Ekkora súlynak a futás sem tesz jót a térdeknek.
A kalória lehet magasabb pl 2400 de én edzés mellett nem számoltam, viszont a ch szinte lehoznám nullára amannyire csak bírod.
Reggel zab fehérjével és gyümölccsel.
Tízórai 3 főtt tojás 15-20 dkg sonkával és uborka pl.
Ebéd rízs de a bulgur mégjobb és 30dkg párolt csirkemell saláta, vagy uborka, paradicsom, vagy brokkoli
Tízórai 30dkg csirkemell valamivel amit fent írtam.
Este zsírszegény túró fehérjével 2kanál joghurttal pici édesítővel.4 liter víz minden nap.
Na ennek add össze a kalóriáját, a fehérjét, a szénhidrátot, és a rostot is. Én ezt ettem de még 2x ittam fehérjét shakerben és a reggeli kimaradt ott éhgyomorra edzettem. 136 kilót fogytam.
Nézd wood is igy készítette a napi ételét..Ő párolta egy sűtőzacskóba pici vizzel az egészet sózta borsozta.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!