Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Robi--
kezdő
válasz LanyUs #97363 üzenetére
Nagyon szép helyeken futsz.
Tom ezért nem futok olyan sokat, mert egy semmilyen helyen lakok, építészetileg is nulla.
Ahol Lany fut egy más világ, itt nekem is megjönne a kedvem. Tudom van aki az erdőt, más meg a tengert is unja. Mindig is szerettem az erdős vidéket, meg amúgy a természetet. Abból itt nincs. Most itt a városban csattogni, a törött, ótvar járdákon, szétkádasodott utakon nem nagy élmény. Piciny erdősáv és kifújt. A határban lévő utakat sem gazolják már, ahova szerettem járni derékig benövi a gaz, alatta trakinyom, bokatörő.
Lany, ha combosodni akarsz, akkor máskor kontrafékes vasparipával menj.
Mint a viccben: bringával mennek a nemzetiségi zenészek. A csomagtartón ülő felkiált: kontrázz Zsiga, mert jön a kanyar! Mire Zsiga: hopp, hopp, divic, davac.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Braun HC5030 hajvágó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest