Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz #64052736 #78540 üzenetére
Próbáltam, de több kalória volt, mint a folyamatos tészta partival. Kesudio, mandula, sima dió, a chia mag csoda és egyéb finomságok. Nem sok ilyen kilengésem van ám. Ez a mai épp igaz, de legtöbbször csak csali itt a fórumon Kicsi troll on mód
Ami viszont kellemes, hogy a választott cipő modellek 1000 km felettig bírják a tömeg ellenére is. A pulzus kontroll miatt pedig betegen sem edzem túl magam.
Gondolhatod ilyen gomboccal a torkomban akartam nagyot alakítani a versenyen 1 hónapja. Szép kis k.o. lett a vége.
Egy pizza jó feltéttel nálam simán belefér, ugyanúgy a gyúrós palacsintám és a teljes kiőrlésű pékáru is. Nem vagyok én fakír, épp elég már ez a kemény edzeshet. Ezek a 91% os hajnali porgetesek nem a kisujjas séta partik órai
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest