Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz pendre54 #59909 üzenetére
a hd555-öt én 9 óra állásban használom, a dt770-et meg 11 óránál, low gainben. az előbbivel sose jött elő a probléma, és talán észre sem veszem, ha nem indítom el az albumot a dt770-el. először azt hittem, bufferelési hiba, lassan váltott tracket, aztán láttam, hogy nem ez a helyzet.
azt viszont el tudom képzelni, hogy ez mindenkinél már állásban jön elő. nálam 11 óra, lehet, hogy van, akinél csak 13-14, az meg már tényleg a túl hangos kategória.
(#59910) Dave™: azzal az online generatorral nálam csak 2 Hz-nél kapcsol ki. az csak egész hangokat tud. ha a fenti programmal 10->0 Hz-et futtatsz mondjuk 60s időtartamon, mindjárt kikapcsol. vagy ha akkor sem, akkor téged nem érint a dolog, valószínű az erősítőd érzékenysége nem zavarja. ilyen mély hangok meg persze, hogy nem kellenek. valószínű valaki elfelejtette lefuttatni a "túl alacsony frekik kidobása" jobot a master track elkészítésének folyamán. már ha van ilyen (nem értek hozzá).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Magisk
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest