Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36833) .DLL válasza .DLL (#36771) üzenetére


.DLL
veterán

No, bekötöttem! Ez hihetetlen jó lett, nem gondoltam volna, hogy ennyire! Felváltva vigyorgok és nevetek, ahogy sorban meghallom a zenéimet. :D
A Musi alap dögös karaktere megmaradt, de sokkal részletesebb, sokkal dinamikusabb, olyan kis apró gitápengések jelentek meg, háttérhangok amikről kiderült, hogy egy női hang, van textúrája, stb-stb. A halk részek nem merülnek egy masszába, nagyon apró neszek is érthetőek. A szövegek és ének érthetősége is megnőtt.
A basszusnak érezni az energiáját, jóval mélyebbre lemegy, amúgy meg az egész hang kicsit színesebb lett.
Sajna a tere nem nőtt, de így sem kicsi, legalább nem túloz, már megszoktam ezt a méretet, és cserébe nagyonszép tiszta és levegős, így összességében elég kényelmesen hallgatható.
Ezt érdemes lesz meghallgatni a találkozón, hogy mennyit tud javítani egy normális analóg kimenet! ;K Ha dobozolás közben el nem ba*om. :Đ
Tags: Musiland 03 US Dragon Twisted Pear Audio IVY3 III I/V konverter

(#36829) contaxg: Abban egyetértek, hogy a jó hangnak hely kell. A Mytek96 sem nagy, de pont mindennek megvan a helye, ki van töltve rendesen, és ebben még USB rész sincs. Persze a gyártástechnológia, alkatrészsűrűség fejlődött mióta ezt tervezték, de ennyi sok funkciónak mégtöbb hely kéne, a Stealth DC-1 pedig ugyanez a méret. Persze amíg nem hallottuk nem lehet ítéletet mondani.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.