Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
És olyat lehet csinálni,hogy mondjuk veszek egy olcsó sztereói dac-ot,hozzá valami távirányítható előerősítő,ami már ugye elég,ha analóg jelet erősít,ezt utána kötném és arra rákötöm a hangfalat?
vagy van olyan,aki tudna a hangfalhoz csinálni valami vezérlést,infra szenzorral és hozzá távirányítót?
Ugyebár aktív hangfal,nem is kellene neki külön erősítő.[ Szerkesztve ]
-
-
laychi
veterán
válasz Gatterlaci #37552 üzenetére
Nem kókányolni szeretnék,szimplán pénztárcámnak megfelelő áron eljutni a megoldáshoz.
"Pedig, de! Távirányítható mindkettő amit, adnak is hozzájuk."
Nem tudom,de fotót se találtam róla,hogy távirányító lenne ezekhez,de mivel nincs optikai bemenetük,így is kiestek a játékból.
"Azt rögtön jeleztem is, hogy optikai in az nincs."
Amikor írtam a hozzászólásom,akkor még csak az 1. válaszod olvastam.
Valamint eleve írtam,hogy optikai bemenetes kellene,nem tudom,hogy egyáltalán miért ajánlottál optikai kimenetest
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
-
Kari65
csendes tag
Meghallgattam ma néhány cuccot.
Volt ilyen is (AVA csöves), olyan is (CA Dacmagic Plus, Pioneer U-05, Wadia d122) hozzájuk valamilyen coax kábel, saját CD lejátszó (jó öreg Marantz CD63SE), HD 600-as, hogy legyen valami a háztájiból is..., elég vegyes mitagadás.
Árban elég távol állnak, összehasonlításnak sok értelme nincs, plussz az is beigazolódott, amit vártam: nehéz olyan körülményeket teremteni (időben, térben stb.), hogy ne csak felszínes és kellően bizonytalan benyomásai legyenek az embernek.
Hiába no, kiestem a hallgatózás rutinjából, a CD-k részletei sem ugranak be elsőre, többet kell ezzel foglalkozni, hogy profi legyen az ember és leírja a tutit.
Nem meglepő módon a háromból az utolsó produkálta a legfigyelemre méltóbb hangot, kicsit ugyan lassúnak tűnt és a mélyei mintha túl visszafogottak lettek volna (a többihez képest).
A Pioneer rendesen ki van találva, súlya is van, "ki is néz", nagyon pontos, korrekt hang, fogalmam sincs, hogy hosszú távon milyen lenne. A mágikust melegebbnek mondják, nekem ennyi idő alatt nem tűnt fel csak a műanyag hangerőszabályozója, meg hogy háromféle módon (Lin, Min, Steep) is lehet hallgatni, ami helyből gyanús, de biztos van értelme.
Valami stúdió grado is felkerült a fejemre a végén, olyan könnyed és légies volt, hogy simán hazarepültem volna vele, ha beszámították volna az Ignisemet. Az árára csak azért nem kérdeztem rá, mert a hangsugárzók dollárban kerültek annyiba, mint amennyiről itt a topicban tárgyalgatunk átlagban, akkor meg minek.
Szóval né sutor ultra crepidam, nem érthetünk mindenhez, a lényeg, hogy ahhoz se értsenek sokan, amihez mi, mert akkor mi is olyan okosakat tudunk mondani, mint mások...
Na, ebből nem tudom, hogy mit lehet leszűrni, mindenesetre érdekes embereket ismertem meg, jókat beszélgettünk, szép idő volt, és épen, egészségesen hazaértem.
Az is valami. -
Xantor
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Van egy Sennheiser HD518-am amivel tökéletesen meg vagyok elégedve, imádom a közép és magas részeit, én az XB600 után nagyon tisztának és karakteresnek érzem, s egyáltalán nem soknak, de valahogy azt érzem, hogy a mély viszonylag magas hangerőn vehető csak észre, pedig ott van benne a fejesben. Leginkább dubstep-et, melodic dub-ot, chillstepet hallgatok, ahol sokat dob az összképen az, ha a mély átütőbben érezhető, stb., stb. Általában számítógépről hallgatok zenét, ahol csak egy ALC887 alaplapi nyújtja a "tudását".
A kérdésem az volna, hogy most volna lehetőség egy SMSL 793II-re szert tenni, de mivel még nincs tapasztalatom, így nem tudom, hogy ez volna-e a legjobb döntés, vagy esetleg hasonló áron valamilyen más kombót érné meg jobban, hogy kiteljesedhessen a fejhallgatóm?
Előre is köszönöm a segítséget.
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
Imifej
senior tag
AMD féle True-Audioról van e valakinek tapasztalata, hogy használható e zenehallgatásra? Csak érdekesség képpen, mert az alaplapom, és a processzorom támogatja. Létezik e olyan zenelejátszó program ami ezt kihasználja? Vagy csak játékokhoz jó? Nem akarom lecserélni rá az Essence One-t, csak kíváncsi vagyok.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
Bodz
nagyúr
válasz laychi #37558 üzenetére
Szeretnék, de nem tudok olcsón semmit. Használtan se, megnéztem pár tucat hirdetést, hátha van valami távirányítható erősítő pre outtal, de semmi. A bkercso által linkelt megoldás jó lehet, csak még be kéne dobozolni is, stb. Készen meg 20 felett nyit ugyanaz (vagy a hasonlók) Kínából.
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
Mert az optikai kimeneten fix hang megy ki.
Már ki van próbálva,hangerőszabályzás nem elérhető,tv hangszóró vagy fejhallgató kimenetet használva igen,most arra van kötve a hangfal,de DAC-cal jobb volt.Illetve a hangfalon lehet szabályozni,de ahhoz fel kell kelni,mert nincs távirányító hozzá.Lesprórolta sajnos a gyártó.
[ Szerkesztve ]
-
-
geveni
csendes tag
Sziasztok
Sennheiser hd598-hoz szeretnék usb erősitő+hangkártya egyben-t. Mit ajánlanátok? Kb 50ezerig. Ha picit több sem gond.
-
Bodz
nagyúr
Lassan "nép dac" lesz a Denon. Nekem nem is rémlik, hogy bármi más 100k körüli cuccból ennyi fogyott volna az itt fórumozók közt.
(#37563) Xantor: Megér egy próbát. Max. eladod te is, ha nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Dava
tag
Sziasztok.
Fiio E10K - 23 eFt
Topping D2 (TPD2) - 31 eFtMelyik a jobb? D2 kicsit komolyabbnak tűnik, a Fiio-ról meg nagyon sok jót olvastam. Nem tudom, megérné-e a plusz 8 ezrest. (jelenleg takstar pro80, később majd ki tudja lehet valami komolyabb)
-
Tamoo
MODERÁTOR
Egyébként VIA VT1731-et hová sorolnátok? De nyugodjon meg mindenki, megrendeltem az egyik XMOS panelt.
-
-
Dava
tag
válasz bkercso #37587 üzenetére
Shenzenaudio.com-on még kb 6 óráig, utána vmi 135 dollárra visszaáll elvileg.
USB nem túl acélos, ez hogy érted? Rossz minőségű a csati? Főleg gépről/laptopról használnám, de optikai vagy coaxról is ugyanúgy menne gondolom, nem?
Még éjfélig eldöntöm, lecsapok-e rá. Első dac/amp lesz (legalábbis fejeshez való), igazából szívesen rááldozom azt a plusz 8 rugót, de ha valaki szerint jobban járok a fiioval, szívesen fogadok minden tanácsot.
sting2: azt néztem köszi, de inkább az e10k a kettő közül
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs