Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#137901) k-adi válasza belinho (#137897) üzenetére


k-adi
nagyúr

ha nem lett volna egy nagy katyvasz a tenet, sokkal többen mentek volna el rá.. de persze fogjuk a covidra ezt is.
jöhetnek az oltások.

(#137902) Eversmann válasza gyuromoj (#137885) üzenetére


Eversmann
aktív tag

A Wonder Woman 1984-et meghagyják évvégére? :U

Life is better with a Titan

(#137903) Bad Pritt válasza Eversmann (#137902) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Kizárt.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#137904) Mik76 válasza eeXaa (#137899) üzenetére


Mik76
senior tag

Manapsag is keszulnek alacsony koltsegvetesu filmek, aztan meg ha az inflaciot figyelembe veve felszorzod par akkori filmnek a budzsejet, ott is szep szamok jelennenek meg idonkent.

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#137905) eeXaa válasza Mik76 (#137904) üzenetére


eeXaa
addikt

..jahh. készülnek, de nagyrészt csak majmolása a mainstream-nek, ill. ha tényleg egyéni, teljesen reménytelen tudni, látni őket a vidámpark filmek elnyomása miatt..

(#137906) Mik76 válasza eeXaa (#137905) üzenetére


Mik76
senior tag

Ez oke, de itt az van hogy a piac diktal. Ha az ugynevezett "igenyes filmek" kozonsege nem vesz mozijegyet, BR lemezt, stb akkor a mainstream fogja vinni az ipart a hatan. Az meg olyan amilyen a kozizles. Nem a kommentjeivel szavaz az ember, hanem a penzevel.

Nalunk a csalad penz kolteseben kb 50-50% a gagyi (tobbnyire a gyerek miatt) meg a minosegibb tartalmak kozotti penz megosztas. Meg en is itt hapogok hogy de hat mi ez a sok szar, kozben meg ugyanugy kitomom idonkent a disney zsebet sajnos. Mondjuk azert en meg igy is ritkan...

Egyedulalloknak konnyebb. :D

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#137907) eeXaa válasza Mik76 (#137906) üzenetére


eeXaa
addikt

Régen azért más volt a helyzet. A rendezők neve volt a garancia a minőségre, ill sikerre, nem a Frencsájzok, meg a fanszervíz, ami egyenesen a film pestise.
Régen a stúdiók sokkal jobban kisérleteztek, engedtek új ötleteknek, ill karoltak fel új tehetségeket. Manapság a közizlés igénye, az average joe véleménye ami szerint mértani pontossággal készítik a vidámparkfilmeket... ez a mozi, ill a film mint médium, halála.

Az alkotói szabadságnak befellegzet. Manapság mindenki, csupán megfelelni akar.

(#137908) spiky03 válasza atike (#137900) üzenetére


spiky03
veterán

Lehet innen vette a csávó is, hogy a 105os busz tetején utazik.:DDD

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#137909) Mik76


Mik76
senior tag

Rogue One

Sokaig tologattam magam elott a The Force Awakens okozta heveny hanyinger, valamint annak folytatasairol szolo kommenteket olvasva erzett keseruseg miatt. Kar volt. Ez speciel az a film aminek a fo filmnek kellett volna lennie az elobb emlitett fortelem helyett. Nem tokeletes, de teljesen emesztheto, a full cg fejeket (huu bazz az a Leia a vegen... :O ) leszamitva technikailag es vizualisan teljesen oke volt. Az elso bolygo felrobbantas lassu de epikus kibontakozasa kifejezetten szep lett, csakugy mint az utolso bolygo ahol csataznak. A Donnie Yen altal alakitott karakter nagyon nem kellett bele, de meg igy is inkabb csak egy docceno osszehasonlitva a TFA egymast ero szanalmas bakloveseihez kepest.
Jopofa volt Felix Galliardo-t felkelokent nezni, szerintem az a csavo meg vinni fogja valamire, jo szinesz. Forest Whittaker hozza a kotelezot, Mads Mikkelsen szinten.
Koszi az ajanlasokat mindenkinek ! Megerte megnezni. :R
Most mar a Solo-t fontolgatom. Az epizod 8-9-et asszem kihagyom az eletembol. :DDD

8/10

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#137910) OPiiPO válasza eeXaa (#137907) üzenetére


OPiiPO
addikt

régen minden jobb volt, ez egészen egyértelmű :K

(#137909) Mik76: Solo felejtős sajnos, messze esik a Rouge One-tól
hacsak nem akarod Daenerys Targaryen-t Disney hercegnőként látni :DDD

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#137911) eeXaa válasza Mik76 (#137909) üzenetére


eeXaa
addikt

kár lenne kihagynod az ep8-9 et. a nyolcnál nekem is elszakadt a cérna, de sztem a 9-el, egy elég élvezhető trilogiát raktak össze... lehet pár év múlva azt is megkockáztatnám, hogy jobb az og-nél meg a prequels-nél is.

(#137912) gyimger válasza Mik76 (#137909) üzenetére


gyimger
őstag

Én a hetedik részt moziban láttam, a nyolcadikat tévében, a kilencediket sehogy se és nem is érdekel. A Zsivány annyira nem volt rossz, mint arra számítottam. De a Solo egy akkora rakás szar, amilyet ritkán látni. A rajzfilmszerű csipet-csapattal, a lázadó, "elnyomott" robottal és azzal a semmilyen történettel, amit muszáj volt kitalálni hozzá, mert ez nem a Disney World, ahol csak ki kell állni jelmezben egy Star Wars panelen.
Egyébként sosem voltam rajongó, de amikor újranéztük az előzmény filmeket, rá kellett jönnöm, mennyire jó a politikai háttérsztori és a háttérben folyó cselekmény, ami a végére beteljesedik. De hogy a folytatások nem békeidőben kezdődtek, abszolút lényegtelenné teszik az eredeti filmeket. De legalább remake-elték az eredeti filmeket, bekaszáltak sok-sok milliárdot. Bár a színészek is állítják, hogy szinte naponta változtatták a cselekményt, mert semmi ötletük nem volt, hová fusson ki ez az egész. És tényleg nem vagyok rajongó, messze nem érdekel a Star Wars, de ez mi már. Övék volt ez az egész franchise, most meg jönnek ki a regények és a lexikonok, hogy befoltozzák azokat a rohadt nagy lyukakat, amik a filmben vannak. És úgy pózolnak ezek az új karakterek a borítókon, mintha lett volna bármi fontosabb szerepük vagy személyiségük. Rohadt nagy fiaskó... nak látom én, kívülről.

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#137913) paatrick válasza paatrick (#137825) üzenetére


paatrick
senior tag

Újabb spoileres beszámoló:

Superman II (1980)

Nem tudni mennyi idő telik el a 2 rész között, mindenesetre biztos nem több pár napnál. Az előző rész végén ugye Superman az egyik rakétát kiirányította az űrbe és visszament megmenteni a másik becsapódott rakéta sérültjeit. Na ez az űrben lévő rakéta pont telibe robban a Tükör/fantomzóna közelében ahova Zodd tábornok és 2 társa vannak bezárva. Így ők valahol a Holdon túl kiszabadulnak, és a Naptól egyből szupererősek lesznek. Leszállnak a Holdra ahol pár űrhajóst meggyilkolnak és levonják a következtetést hogy biztos a Földről jöttek. Így elkezdenek repülni a Föld felé.
Mindeközben Clark és Lois egy új cikkért a Niagara vízeséshez utaznak. Loisnak már nagyon beégett a fejébe a Clark=Superman teória, és csőbe is húzza Clarkot aki végül bevallja neki hogy tényleg ő Superman.
Innentől 2 szálon fut a történet, Zodd tábornokék hódítgatnak Amerikában, míg Clark és Lois szerelmesen randiznak. Clark végül úgy dönt hogy nem lehet egyszerre Superman és Clark Kent, és már eleget tett az emberiségért, ő is boldog akar lenni Lois oldalán. Így ketten elmennek a Jég/kristálypalotába ahol megkérdezik Jor-El-t hogy Superman tud-e emberré válni. Jor-El (Superman apja) egyébként elég következetlenül van ábrázolva hologramként, sokszor olyan mintha egy mesterséges intelligencia lenne, más jelenetekben meg mintha csak egy gépi szöveg/videó amit előre rögzítettek.
Szóval Jor-el ellenzi a dolgot mivel Superman már beavatkozott az emberek életébe így már számítanak rá, de végül van egy gép ami el tudja venni Superman erejét és emberré válik. Ezzel viszont Jor-El is eltűnik, a kristálypalota minden tudásával együtt.
Clark már emberként tér haza Loissal, akik egy kis étteremben értesülnek a TV-s bejelentésből hogy Zodd tábornok közben leigázta Amerikát és az elnök a Föld országai nevében behódolt neki. A TV-s bejelentés végén az elnök kétségbeesetten elordítja magát: "Superman segíts rajtunk". Így Zodd tábornok is tudomást szerez Supermanról és Lex Luthortól aki kiszabadult a börtönből azt is megtudja hogy ő annak aJor-Elnek a fia, aki száműzte és bezárta őket a fantomzónába. Így innentől bosszút akar állni és megölni Supermant.
Ekkor tudatosul Clarkban hogy mit tett. Nem tud segíteni az emberiségen többé. Visszaindul a Jég/kristálypalotába ahol viszont már nem talál semmit. Teljesen kétségbeesik, beismeri hibáját hogy cserben hagyta az emberiséget. Ekkor az alapkristály amiből a palota épült világítani kezd és megjelenik Jor-El hologramja. Elmondja hogy a gép csak az egyik irányba működik, nem lehet visszacsinálni, de a kristály tartalmazza az utolsó életenergiáját amivel segíthet rajta de akkor tényleg örökre eltűnik. Így Jor-El a kriptoni prófécia szavaival búcsúzik "a fiúból lesz az apa, az apából a fiú, ég veled Kal-el, emlékezz rám fiam" és így az erő visszatér Clarkba.
Közben Lois visszatért Metropolisba ahol Zodd tábornokék röpködnek és megtudják hogy ő jóban van Supermannal. El is kezdenék agressziózni, de ekkor feltűnik Superman. Innentől 3 vs 1 csatajelenetek, nem túl izgalmasak, ennek a résznek nem tett jót az idő. Mivel nem bírnak egymással Superman "elmenekül", vagyis elmegy a kristálypalotába. Követi őt Zodd és a többiek (Lex Luthor, Lois Lane).
Superman elmondja Lex Luthornak hogy a géppel meg lehet ölni Zodd tábornokékat. Persze Lex Luthor beköpi Supermant és elmondja Zoddnak mit tud a gép. Így Supermannek kell bemenni a gépbe ha azt akarja hogy ne öljék meg Loist. A gép el is végzi a dolgát de itt jön a csavar, azoknak vette el az erejét akik a gépen kívül voltak. Így most egyedül Superman maradt szupererős. És itt jön a filmtörténelem 3 kb legbénább halála: youtube videó
Superman visszarepíti Lois a lakásába és rájön hogy nem lehetnek együtt mert Lois nem lesz biztonságban. Így újra visszafelé kezd repülni a Föld körül, így visszafordul az idő, minden Zoddék által lerombolt dolog visszaépül, az emberek nem halnak meg és Lois is elfelejti Superman=Clark Kentet.
Majd újra az a film vége hogy Clark és Lois az újságban dolgoznak.

És akkor Superman 1-2 (1978-80) vs Acélember (2013)
- az Acélemberből jóformán kispórolták az összes morális kérdést, amit a S 1-2 felvetett, beavatkozás, emberré válás, szerelem
- az Acélemberben eléggé elvitték sci-fi vonalba a Kryptoni történéseket azokkal a repülő dínókkal, a Supermanben a Krypton csak egy sima fejlett civilizáció volt
- a Supermanben Zodd tábornok és 2 társa egyből szupererős, az Acélemberben meg van ilyen átállási idő
- Supermanben Clark földi apja egyszerűen meghal szívrohamban mikor sétálnak a birtokon, az Acélemberben pedig egy tornádó öli meg. Mindkettőnél ott van, hogy bár szuperereje van mégsem tudta megmenteni, de szerintem a Superman szála sokkal erősebb. És ő ott búcsút mond a földi anyjának is és soha nem tér vissza, legalábbis a filmben nem.
- az Acélemberben Zodd tábornok és emberei sokkal erősebbek Supermannél
- az Acélemberben Superman vonakodik megölni Zodd-ot, a régiben meg simán ledobja meghalni
- az időutazós rész, Lois halála teljesen ki van hagyva az Acélemberből, ami egyfelől jogos mert túl hihetetlen lenne mai szemmel, viszont el is vesz Superman-Lois kapcsolatából
- Zoddéknak nincs semmilyen terraformáló gépük a Supermanben
- az Acélemberben Zodd szerintem sokkal agresszívabb karakter mint a Supermanben

Jó hosszú lett bocs :P

[ Szerkesztve ]

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#137914) Mik76 válasza gyimger (#137912) üzenetére


Mik76
senior tag

Hat ez az amirol eeXaa irt par hozzaszolassal elobb, fan service. :(
Igen, az elozmeny trilogia alap sztorija (a birodalom kialakulasarol) tulajdonkeppen remek. Egy ket ilyen Jar Jar ugyan idonkent felnyomja az ember agyvizet, de asszem sokan gondoltunk vissza kis nosztalgiaval a TFA bemutatasa utan, hogy barcsak meg mindig a Jar Jar lenne a legnagyobb problemank... :D

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#137915) Bad Pritt válasza paatrick (#137913) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

A végén a különbségek, amiket írtál, nagyrészt abból adódnak, hogy a kryptoniak más-más változatát dolgozta fel a régi film és a MoS. Zodd maga a legtöbb történetben inkább olyan, mint a MoS-ban.

Amúgy melyik változatot nézted meg? Az eredetit, vagy a Donner Cutot? Utóbbi egy jóval jobb film.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#137916) gbors válasza Mik76 (#137909) üzenetére


gbors
nagyúr

Mindenképpen először a 8-ast nézd meg - utána az összes többi elementáris filmélmény lesz ;]

Nekem a Rogue One és a Solo is rendben volt, az előbbiben jó volt a sztori, az utóbbinak elsősorban az atmoszférája tetszett.
Viszont véletlen egybeesésként most fejeztem be az EP9-et, és egész kellemes meglepetés volt. Na jó, ha Star Wars rajongó lennék, akkor vszleg nem mondanám ezt. Majd írok róla bővebben.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#137917) Peterhappy válasza paatrick (#137913) üzenetére


Peterhappy
őstag

Jók ezek a beszámolók, köszi!

Ez: "újra visszafelé kezd repülni a Föld körül, így visszafordul az idő, minden Zoddék által lerombolt dolog visszaépül, az emberek nem halnak meg és Lois is elfelejti Superman=Clark Kentet." úgy 7-8 éves lehettem, mikor ezt először láttam (még arra is emlékszem, hogy épp a Nagymamámnál voltam nyári szünetben) és már akkor is csúnyán kiverte a biztosítékot nálam, annyira megmosolyogtató megoldásnak tetszett, ugyanakkor ugyanazzal a lendülettel bele is szerelmesedtem az időutazás témájába.

(#137918) paatrick válasza Bad Pritt (#137915) üzenetére


paatrick
senior tag

Az első részből a Director's Cut, a másodikból meg Donner Cut.

(#137917) Peterhappy

nekem az volt fura, hogy kétszer is bejátszották ugyanazt. Mindkét filmnek ugyanaz a vége hogy kb meg se történtek. Én is gyerekként láttam anno, de szerintem csak az első részt, utána majd sokkal később a másodikat de már nem emlékeztem rá. A többi újdonság lesz.

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#137919) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Universal has officially delayed #JurassicWorld: Dominion from June 11, 2021 to June 10, 2022.

Live-Die-Respawn

(#137920) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Resident Evil reboot film szereplői:

alt="[link]" title="[link]"

Kaya Scodelario - Claire
Robbie Amell - Chris
Hannah John-Kamen - Jill
Tom Hopper - Wesker
Avan Jogia - Leon
Neal McDonough - William Birkin

Sztori ismét Raccon City-ben játszódik, ezúttal 1998-ban, a film elvileg a játékhoz hűebb adaptáció lesz.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#137921) Vikthor válasza oriic (#137920) üzenetére


Vikthor
nagyúr

Jovovich?

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#137922) oriic válasza Vikthor (#137921) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Nope. :)

Live-Die-Respawn

(#137923) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

A Wonder Woman miatt csúszik a Dűne premierje

Denis Villeneuve Dűne filmjét idén december helyett 2021. október 1-jén mutatják be.

A Wonder Woman 1984 premierjét karácsonyra tolták, és nem akartak két ilyen nagy költségvetésű filmet szinte azonos időben bemutatni.

Csak én érzek ebben valami ellentmondást? Miért nem a mozibezárásokra fogják? Miért kell kamuzni ezzel kapcsolatban?
Simán lehetne két jó film egyszerre a mozikban. Ne mondja már senki, hogy 3 hónap alatt ameddig játszák nem tudna elmenni mindenki aki akarja megnézni?!

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#137924) FollowTheORI válasza radi8tor (#137923) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Legalább előbb kapjuk meg... nincs ezzel baj. :)

Eredetileg se decemberi lett volna idén se.

Ha meg idénre gondolt a szerző, akkor valamit benézett, mert a WW is el van tolva egy évvel. :D

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#137925) radi8tor válasza FollowTheORI (#137924) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Te még tudod követni ezt? Simán írhatnák ceruzával a megjelenési dátumokat annyit variálnak. :W

⭐ Stella

(#137926) gyimger válasza radi8tor (#137925) üzenetére


gyimger
őstag

Szerintem is marha felesleges egyelőre dátumokat közzétenni. Jövőre is ráér ezen gondolkodni. Nem is érdemes számon tartani őket.

[ Szerkesztve ]

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

(#137927) Eversmann válasza FollowTheORI (#137924) üzenetére


Eversmann
aktív tag

Hol írták a WW-t? :U

Life is better with a Titan

(#137928) belinho válasza Eversmann (#137927) üzenetére


belinho
senior tag

Hivatalosan karácsonykor jön, és valószínűleg jönni is fog.

(#137929) atike


atike
nagyúr

(#137930) Vikthor válasza atike (#137929) üzenetére


Vikthor
nagyúr

Dafaq? Reboot? De a kissrác már felnőtt és a Pacificet is lenyomta! :D

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#137931) gyuromoj válasza Vikthor (#137930) üzenetére


gyuromoj
veterán

Ez a hivatalos poszter a bejelentett csúszás mellé a Jurassic World 3-hoz.

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#137932) Mik76 válasza gyuromoj (#137931) üzenetére


Mik76
senior tag

Tyu...
Nem aproztak el. 2022. :Y
Tudnak valamit amit mas nem?

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#137933) gyuromoj válasza Mik76 (#137932) üzenetére


gyuromoj
veterán

Hát jó kérdés, de én is úgy tippelnék hogy 22 előtt nem nagyon lesz mozizás nagy létszámban. :B

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#137934) atike válasza gyuromoj (#137933) üzenetére


atike
nagyúr

Szerintem is arra megy rá mindenki, hogy az idei év már kuka, a jövő év is valószínűleg az lesz és így nincs kockázat, ha még egy évre rá indulnak neki... Szomorú.

[ Szerkesztve ]

(#137935) FollowTheORI válasza Eversmann (#137927) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Igazad van, benéztem. :R

Ettől független szerintem azis csúszni fog ismét... vagy max benyeli a Warner a jóval kisebb bevételt. (végülis ezis egy opció a Tenet alapján).

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#137936) Mik76 válasza gyuromoj (#137933) üzenetére


Mik76
senior tag

Kar, mert a mozi jo dolog, de oszinten szolva az utobbi masfel evben nem voltam ot eloadason szerintem... A Montreali "oda ulok ahova kedvem van" dolog nem annyira jon be, par honapot meg tudok varni hogy otthon nezzem meg a filmeket kettonknek vagy harmunknak 6-10 CAD-ert. Most meg hogy itt a covid, vegkepp semmi kedvem menni. :(

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#137938) Eversmann válasza FollowTheORI (#137935) üzenetére


Eversmann
aktív tag

Én csak azt furcsálom, ha hagyják ott. Mert valahol a WW mégis csak egy "franchise" része :U Ha bukik, egy esetleges harmadik rész is odavész

Life is better with a Titan

(#137939) shotika


shotika
őstag

[link] Post Mortem trailer vótmá?

2.5m euróból összekalapált magyar horror.

Bemutató: 2021. január

[ Szerkesztve ]

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#137940) radi8tor válasza oriic (#137937) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Szép álom.

Netflixen ma jött ki egy horror vígjáték. Kicsit fárasztó, vagy csak USA közönségnek készült...

⭐ Stella

(#137941) gyuromoj válasza radi8tor (#137940) üzenetére


gyuromoj
veterán

Melyik az?
Én tegnap megnéztem a vámpirok vs kisebbséget... hát minden volt csak jó nem. :DDD

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#137942) radi8tor válasza gyuromoj (#137941) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Hubie Halloween

⭐ Stella

(#137943) gyuromoj válasza radi8tor (#137942) üzenetére


gyuromoj
veterán

Na, akkor megvan a holnapi mozi. :D

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#137944) Pearce válasza radi8tor (#137942) üzenetére


Pearce
aktív tag

Az új Adam Sandler film? Már a trailer elég volt belőle...

(#137945) radi8tor válasza Pearce (#137944) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Aha. Sajna nem volt maradandó alkotás pedig jó színészekből nem volt benne hiány.

⭐ Stella

(#137946) Eversmann válasza gyimger (#137912) üzenetére


Eversmann
aktív tag

Nem csak te. Iskolapéldája lehetne annak, hogyan ne kezdjünk neki egy trilógiának. 0 történettel. Amit majd menet közben találunk ki. Szerintem még a filmes iskolákban is azzal kezdik, hogy erős alap nélkül sok jóra senki ne számítson. Itt ezt, a csilingelő dollárok láttán gyorsan átugrották. A Solo meg olyan semmilyen lett. Én még az SW hangulatot se érzem. Itt is érezni a kapkodást...

Life is better with a Titan

(#137947) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Fatman Official Trailer (2020)

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#137948) Mik76 válasza gyuromoj (#137947) üzenetére


Mik76
senior tag

Ez valami nagy hulyeseg lesz az tuti. :D

http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

(#137949) bagyulajuve válasza gyuromoj (#137947) üzenetére


bagyulajuve
addikt

Walton Goggins miatt kötelező :K

Resistencia eterna

(#137950) atike


atike
nagyúr

Jajj...

Thomas és barátai élőszereplős film is fog készülni... :DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.