Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7049) McLaca válasza putti (#7048) üzenetére


McLaca
őstag

IP váltás a diginél ha van is, nem naponta többször (max. hetente, vagy havonta). Az továbbra sem jó, ha szakad a routerrel a net, mert mondjuk egy skype beszélgetés közben elég kellemetlen. Egy ismerősömnek van egy SMC routere, na egy 2-3 órás beszélgetés alatt kb. 5-10× kell visszatenni a konferenciába, mert folyton szakad a routere. Egyből visszamegy, csak ugye amíg a Skype rájön, hogy új ip, és újra becsatlakozik, az idő.

Az pedig, hogy ment pár napot gond nélkül, nem jelenti azt, hogy akkor nem is szakadt, szerintem akkor is szakadt. Még egy dolog: nekem is van egy routerem, ami ment ugyan a digivel, de sok kapcsolatnál (torrent) dobálta a netet. Igaz, azonnal visszament, de gyakran szakadt. Egy darabig. Mert utána már a becsatlakozás is kínlódássá vált, hát még a szakadás utáni újracsatlakozás. Vissza kellett raknom a régi linuxos routert, ami a 30/20-at nem hozza, csak 25/18-at, és sok kapcsolatnál lassul is, de gyakorlatilag beton stabil. Vennék egy 320N-et (meg egy minden USB-s eszközt LAN-ra replikáló eszközt), de most nincs a kettőre együtt 35 rongyom... (előbb RAM + 7200-as vinyó kéne a notiba). Bár igaz, van egy eladó N-es routerem (ami leginkább kábelnetre jó), meg egy eladó N-es mini pci-e hálókártyám. :)

Üdv!

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.