Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6451) Scrym válasza Kobe (#6449) üzenetére


Scrym
tag

Na ja! Ki tudja milyen áramkörre lett rákötve, és ki tudja mekkora bizti mögé. Mennyivel könnyebb lenne, ha az E-ON nem ülne annyit a dolgokon és nem kéne több hónapot várni rá a bekötésekkel.

Amúgy ja, elég sok már az a 92 lakás, de szerintem bírja.
Itt Pécsen pár helyen 80 lakást lát el egy NODE, de a nagy átlagban ennél jóval kevesebbet.

[ Szerkesztve ]

(#6452) Gyufaaa válasza Scrym (#6451) üzenetére


Gyufaaa
veterán

A Teleste NODE-ok amit a DIGI használ 60 lakásra vannak kalibrálva, 70 körül még elbírják, de a 92 már egy kissé túlzás.

(#6453) Scrym válasza Gyufaaa (#6452) üzenetére


Scrym
tag

Ezt így pontosan nem tudtam, kösz az infót.
De az tény, hogy itt ahol én lakom, itt két lépcsőházat (2x30 lakás) táplál meg a NODE, viszont építettünk ki több lépcsőház-párt, ami 2x40 lakásos, ami már ugye 80 lakás.
De hát ha azt az oldalát nézzük, mindenki úgy sem fog a lépcsőházban Digi-t használni, de ha még is, és -=Libria=- -éknál mind a 92 lakás Digi-re vált, akkor megér a Diginek kiépíteni még egy NODE-t! :)
Tartalék ér úgy is akad bőven! ;)

[ Szerkesztve ]

(#6454) McLaca válasza Gyufaaa (#6452) üzenetére


McLaca
őstag

Akkor is, ha abból a 92-ből csak harmada előfizető, és annak is csak 20%-a masszív torrentező?

Üdv!

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

(#6455) Gyufaaa válasza McLaca (#6454) üzenetére


Gyufaaa
veterán

Bocsi, de nem értem a kérdést. A Torrent nem függ össze a KTV hálózattal a DIGI-nél. Külön szálakon biztosítja a KTV-t és a LAN-t, illetve a hullámhossz is teljesen különböző. A T az aki egy szálon viszi de ott is más a hullámhossz. :U Természetesen ez a "régi" hálózatára igaz nem a PON-ra.

Scrym: Természetesen arra gondolok, ha minden előfizető aktívan használja, ami az ünnepek alatt nagyon is lehetséges és ezek a NODE-ok sajnos a hőmérséklet ingadozást is megérzik. :U
Tartaléka az tuti van ;]

[ Szerkesztve ]

(#6456) McLaca válasza Gyufaaa (#6455) üzenetére


McLaca
őstag

Arról beszélek, amiről Scrym, hogy egy 92 lakásos társasházban kicsi a valószínűsége, hogy 92 előfizető van, de még a 60 se valószínű. Ergo vastagon elég oda egy node.
Hogy megint a szakmámból mondjak példát, mindenkinek 25A-es megszakítója van egy tízemeletesben egy soron (11 szint, 11×25A), mégis egy 150A-es NKI olvadó védi azt a szakaszt, és évtizedekig nem olvad ki.

Üdv!

[ Szerkesztve ]

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

(#6457) Gyufaaa válasza McLaca (#6456) üzenetére


Gyufaaa
veterán

Ebbe inkább nem mélyülnék bele ... Ha te mondod, biztosan úgy van.

(#6458) Kobe


Kobe
veterán

túlterhelve szolgáltatást tekintve nem lehet a node, mert még elég kevés előfizető van, nézegettem a házban hol vannak már bevezetve a kábelek, max 10nél, abból is inkább kábeltv, hanem valami olyasmit magyaráztak, hogy mivel egy helyre telepítettek minden eszközt, és azokat mind1 áramforrásra rakták rá, néha kikapcsol a cucc, mert kevés neki a kakaó
de állítólag ugynaebben az utcában úgy 30 házszámnyival arrébb szintén hasonló problémák akadtak...

[ Szerkesztve ]

(#6459) Reag3nS válasza Kobe (#6458) üzenetére


Reag3nS
senior tag

spórólnak/összecsapják :) de nem gondolnak, hogy az user úgy is fog visítani?

CyberGames >>> http://cybergames.hu/

(#6460) Kobe válasza Reag3nS (#6459) üzenetére


Kobe
veterán

olcsó húsnak híg a leve
ma délelőtt megint nem volt egész végig net, tv, stb mert a digis brigád kivonult.

Mondjuk az sem volt semmi, hogy a megbízott alvállalkozó aki a bekötéseket végezte, redőnyös, redőnyszerelő. De ha annak is olyan csapnivaló, mint kábelbekötőnek, akkor nem lehet sok melója.....igazi szakbarbárok akik képesek lennének a szoba közepén végighúzni a kábelt csak hogy 5 percnél tovább ne tartson.
Csináltak volna mindent a digisek, azok legalább normálisak.

(#6461) Calogero válasza Kobe (#6460) üzenetére


Calogero
addikt

Csináltak volna mindent a digisek, azok legalább normálisak

Teljesmértékben egyetértek veled.

Nálam szülők voltak itthon amikor kötöték. Behúzták a kábelt de azt már nem nézték meg hogy hol a gép.
Feltették a csatlakozót, és akkor vették észre hogy rövid lett a kábel, de nemám hogy csináltak volna mégegyet...nem megoldották toldóval. Ráadásul a másik vezeték meg olyan hosszúra sikerült hogy vagy kétszer körbe húzhatom a szobán.
4 csatlakozó + 1 toldó + rengeteg kábel.... micsoda pocséklás.

A múlt hónapban gondom volt a nettel (5 napig nem volt net, mert a szekrényben kifagyott a portom) Persze az ügyfélszolg szerint nálam van hiba, ha kiküldik a szerelőt akkor az 5000 Ft-omba fog kerülni.

Végüli nem nálam volt a hiba így ingyé megcsinálták, valamint a digis szerelők rendesen megcsálták a kábelt és szépen elvezették a lakáson belül is.

(#6462) Kobe válasza Calogero (#6461) üzenetére


Kobe
veterán

szívem szerint linkelnék egy képet, a falra a parketta szegélyléc fólé az ipse úgy szögbelövőzte oda a kábelt, hogy kb egy 30-40 centis darabból cisnált egy szabályos hurkot, egy o betűt, és azt szépen 4-5 helyen odalőtte a falba.
A másik kalapáccsal lebaszta a relatíve új ajtófélfának a szegélyét, meg szépen nekiálltak az ajtófélfába lövöldözni. A poén csak az, hogy nem lehet javítani, mert ezek egyedi méretre gyártott ajtók, egyedi felülettel, nem lecsiszolom lefestem azt jólvan.....és igen borsos darabok.
Az a mák, hogy a lakás már csak ilyen tranzitállomás a családtagoknak 2 ország-2 meló között és keveset használt, nomeg még tatarozgatás folyik.....

(#6463) Scrym válasza Kobe (#6458) üzenetére


Scrym
tag

Nos!
Egy-két dolog.
A NODE tényleg, nem volt túlterhelve, az van amit Te is írtál, hogy egy áramforrásra rakták rá.
Ma voltak a kollégáim javítani, és így ahogy írtad, nem csak a ti épületetekben volt gáz, hanem arrébb is! Ha jól sejtem (a 92 lakás miatt) Te abban a "piramis formájú" társasházban lakhatsz.
Szóval, ez úgy működött, pár héttel ezelőtt amikor élesztették Komló nagy részét, hogy elküldtek minket, hogy hama-hama adjunk tápot a Digis szekrényeknek, mert éleszteni szeretnének, hogy induljon a szolgáltatás, mert az E-On b*sz*k rákötni, és a népek szeretnék már használni. Nekünk az volt a feladatunk, hogy a szekrényhez a legközelebbi helyről valami lépcsőházi áramforrásról naftát adjunk a szekrényeknek. Ezek nagy részben sikerültek is, de mivel írtó nagy káosz tud lenni, egy társasházi elosztóban (szerintem aki érintett a témában, az tudja miről beszélek), és ment a sürgetés, hogy még mennyi lépcsőházat kell éleszteni, így becsúsztak ilyen gikszerek is, hogy olyan áramkörre kerültek ami nem bírja, vagy esetleg kapcsolt áramkörre kerültek a szekrények.
Ki is bukott egy-két terület. Sajna ez van mikor hajtják az embert és nincs idő rendesen átnézni/tesztelni a dolgokat. Viszont ha megvárták volna a rendes rákötést az E-On-tól, akkor idén nem nagyon kéne használni a DigiKábel szolgáltatásait!

(#6464) Radyus


Radyus
csendes tag

Sziasztok!

Tegnap reggel bekötöttek nekem egy 30/20-ast. Vista alól próbálom, PPPoE authentikáció sikerül, kapcsolat létrejön, névfeloldás tökéletes, ping megy bárhová (pl index.hu), tracert rendben van, és még sem jön be egy weboldal sem!

Látom az oldal nevét, de ilyen 10-50 kilóbájtokat tud cska letölteni, és ott megakad, de nem timeouttal! HA pl RDP-zni akarok egy távoli Windowshoz, akkor megtalálja a célt, fel is ismeri, hogy 2003 vagy 2008 szerverhez akarok-e kapcsolódni(!), de maga a kapcsolat nem jön létre, idővel timeout...

...egyedül a Skype megy, de fájlt ott sem tudok küldeni, mert egy 100MB-osra valami 20-24 órát ír ki, de valójában soha nem tudja elkezdeni az áttöltést. Egyértelműen szolgáltató probléma, de ezek teljesen dilettánsak! Van valakinek ötlete??

Ja, a DI-524-esemmel meg egyáltalán fel sem tudok kapcsolódni, ez van a logban:

PPPoE start to dial-up
PADI sent
DOD:triggered internally

Köszi előre is!

(#6465) brd válasza Radyus (#6464) üzenetére


brd
nagyúr

Az elsőre passz, a Vistát szerencsére sikerült kihagyni az életemből.

A másodikra viszont, (beírom ezt is, mert bár sokszor le lett írva, de nem egy hozzászólásban van a hiba és a megoldás, így ha valaki keresi, megtalálja) a PADI sent probléma megoldása: ha van olyan (nem csak a DI-524-esre írom) a router felületén, hogy service name, akkor azt üresen kell hagyni. Továbbá, az is lehet még, hogy a kábel bekötésén kell változtatni, mert a router-ek egy jó része a WAN portnál olyan bekötésre számít, ami pont a fordítottja annak, mint ami a hálókártyákon szokásos. Természetesen, ahol auto MDX-es (v. MDIX, v. auto crossover...) a WAN portja a router-nek, ott ez nem lehet gond.

The only real valuable thing is intuition.

(#6466) Radyus válasza brd (#6465) üzenetére


Radyus
csendes tag

Szia!

A Vistát örülhetsz, hogy kihagytad, de ez most nem róla szól! Teljesen mindegy, hogy milyen OS, ping-névfeloldás megy, de a weblapokból csak pár kb jön le. (Egyébként bárhol hibátlanul szokott működni, mindkét böngészőm.)

Az üres sevice name mezőre vonatkozó utalást megtaláltam én is, de nálam eleve üres. (És a PADI Sent után sincs ott a logban a "service name"-nek megadott szó.) A Crossover jó ötlet, majd valahogy kipróbálom!

...valakinek egyéb? :)

Köszi!

(#6467) brd válasza Radyus (#6466) üzenetére


brd
nagyúr

Nincs véletlenül egy proxy beállítva a böngészőkben? Pl. az ftp.fsn.hu-ról milyen sebességgel tudsz letölteni?

The only real valuable thing is intuition.

(#6468) Radyus válasza brd (#6467) üzenetére


Radyus
csendes tag

:-)

Ha rosszul lenen beállítva, akkor nem töltene le 50-100kb-ot az oldalból. Nálam minden rendben van, ez 99.99%. (Amúgy nem home user vagyok, több cégnek csinálom a belső informatikáját, ebből az egyi ka Nemzeti Közlekedési Hatóság központi szerverparkja.)

...este kipróbálom az FTP-t, szerintem nulla lesz. Köszi!

(#6469) PeterPH válasza Radyus (#6468) üzenetére


PeterPH
senior tag

Hasonló jelenség esetén eddig mindig a kábelezés volt a ludas, és lehet hogy nem a lakáson belül lesz a megoldás.

(#6470) brd válasza Radyus (#6468) üzenetére


brd
nagyúr

Egy rossz (lassú) proxy-val simán elképzelhető, hogy csak addig jut el. :)
Akkor pingelj pl. nagyobb csomagokkal, abból jó eséllyel kiderül, ha gyenge a bekötés minősége (mondjuk "ping -l 50000 bix.hu -t"). Fusson egy percig, és ha mondjuk 5-10%-nál nagyobb a csomagveszteség, és olyan 20-30 ms-nál nagyobb a válaszidő, lehet hívni a DIGI-t.

The only real valuable thing is intuition.

(#6471) Radyus válasza brd (#6470) üzenetére


Radyus
csendes tag

Tegnap ezt csináltam, de 1364-nél nagyobb csomagnál már nem jött vissza a ping. Majd ma visszahív a technikusuk, és akkor mondom neki. Neked megy 50000-rel is???

(#6472) Sonja válasza Radyus (#6471) üzenetére


Sonja
veterán

Nekem 1472 a max, utána már 100%-os veszteség. :) Ja, és kitűnően működik a vonal 90/25Mbit-el. :K ;)

bix.hu [193.239.149.1] pingelése - 1472 bájtnyi adattal:
Válasz 193.239.149.1: bájt=1472 idő=5 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.1: bájt=1472 idő=5 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.1: bájt=1472 idő=5 ms TTL=58
Válasz 193.239.149.1: bájt=1472 idő=5 ms TTL=58

193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 5ms, maximum = 5ms, átlag = 5ms

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#6473) brd válasza Radyus (#6471) üzenetére


brd
nagyúr

Megy, de lehet, hogy nem mindenkinek fog. Én pl. nem a windows beépített PPPoE-jét használom, hanem egy RASPPPoE nevű programot. Lehet, hogy ez is valahogy segít abban, hogy működjön ez a fajta pingelés. Akkor storno, nem szóltam, próbálj inkább FTP-zni, és esetleg közben pingelni sima 32, vagy 64 byte-os csomagokkal, és nézd meg, hogy megnő-e a válaszidő, vagy a csomagveszteség, attól, hogy az FTP is fut mellette.

The only real valuable thing is intuition.

(#6474) ACE-


ACE-
addikt

Ma óta érdekes módon a Bix fele a pingem megnőtt 8 ms-re, de furcsamód pl. az index.hu meg megy 1-2 ms-el, ahogy eddig a bix is... nem tudom ez mitől lehet:

Pinging bix.hu [193.239.149.1] with 32 bytes of data:
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=8ms TTL=56
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=8ms TTL=56
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=8ms TTL=56
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=8ms TTL=56

Pinging index.hu [217.20.130.97] with 32 bytes of data:
Reply from 217.20.130.97: bytes=32 time=1ms TTL=59
Reply from 217.20.130.97: bytes=32 time=1ms TTL=59
Reply from 217.20.130.97: bytes=32 time=1ms TTL=59
Reply from 217.20.130.97: bytes=32 time=1ms TTL=59

[ Szerkesztve ]

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#6475) rocket válasza ACE- (#6474) üzenetére


rocket
nagyúr

Pinging bix.hu [193.239.149.1] with 32 bytes of data:

Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=3ms TTL=57
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=3ms TTL=57
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=3ms TTL=57
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=3ms TTL=57

Pinging index.hu [217.20.130.97] with 32 bytes of data:

Reply from 217.20.130.97: bytes=32 time=1ms TTL=58
Reply from 217.20.130.97: bytes=32 time=2ms TTL=58
Reply from 217.20.130.97: bytes=32 time=2ms TTL=58
Reply from 217.20.130.97: bytes=32 time=2ms TTL=58

Ezt tudja nalam.

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#6476) Laslow


Laslow
senior tag

Azt írja a DIGI honlapja, hogy Internet utalvánnyal egyelőre csak az ügyfélszolgálati irodáikban van lehetőség kiegyenlíteni a számlát. Tud valaki arról, hogy zajlik-e online utalványos fizetés fejlesztés? Ez így roppant kényelmetlen...

Az is érdekelne - bár az első fizetésnél ki fog derülni - hogy ha több mint egyhavi díjat fizetek be az ügyfélszolgálati irodában utalvánnyal, akkor a maradék összeget felhasználják-e a következő hónapok számláinak (automatikus) kiegyenlítésére, vagy erre nincs lehetőség, és minden egyes hónapban meg kell jelenni náluk?

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#6477) trec12 válasza Laslow (#6476) üzenetére


trec12
addikt

Nekem itt Győrben azt mondta a hölgy az üffön, hogy lehet nagyobb összeget is egyben befizetni, akár egy évet előre is.Például leadsz a 30/20-asra 42e Ft-os utalványt.Így egy évre rendbe vagy netileg.Szerintem az 1 éves akcióval is meg lehet variálni, de erre még nem kaptam választ.Fél évig 3e/hó, utána 6 hónapra utalványra a net.Sajna nálunk még nem tudja a Digi sem mikor tudnak indulni a szolgáltatással.A fenti dogoknak te is érdeklődj utána mindenképp!

(#6478) sztothj


sztothj
tag

Tudom nem nettel kapcsolatos, hanem kábeltvvel, de erről tud valaki valamit? Érdemes beruházni a HD Box-ba? Jobb lesz vajon a csatornák minősége?

Az idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli.

(#6479) télapu válasza sztothj (#6478) üzenetére


télapu
tag

Itt van szó a témáról:
http://prohardver.hu/tema/digi_kabel_tv-digitalis_adas/hsz_1-50.html
Üdv: Télapu

(#6480) sztothj válasza télapu (#6479) üzenetére


sztothj
tag

:R

Az idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli.

(#6481) Radyus válasza brd (#6470) üzenetére


Radyus
csendes tag

Sziasztok!

Köszi a választ mindenkinek! Ma kijöttek a szerelők, és a kábelben egy érpár rosszul vagy egyáltalán nem volt bekötve, ezért volt zéró a sebességem. Most már a router is tud kapcsolódni...

...délután még rendben is volt a sebességem, azonban most ilyan 5/1.5-tel vánszorog. (30/20-asra fizettem elő.)

Hogy őszintel legyek, jelenleg nagyon elégedetlen vagyok ezzel a szarral, nem gondoltam, hogy a T-t is alul lehet múlni! :((

[ Szerkesztve ]

(#6482) bahher


bahher
csendes tag

Sziasztok!
Már egy ideje szenvedek egy dlink dir-615-sel :W . Állandóan ledobja a netet, ha megy 2-3 órát az már csoda :) Frissítettem FW is rajta , de az sem volt megoldás... ugyanúgy sza****ik. A routeren világít a kapcsolatjelző , de adatforgalom nincs :( Csak arestart segít. Azt kezdődik előről.... de lehet hogy 5 perc és megint elhal a net.
Valakinek 5lete, tanácsa?
előre is köszi!

ui:xp van a gépeken, közvetlen kapcsolattal nem szakad

[ Szerkesztve ]

(#6483) cannyon válasza bahher (#6482) üzenetére


cannyon
aktív tag

Dobd ki a routert és vegyél újjat ami rossz az jó nem lesz soha

(#6484) VGYke válasza Radyus (#6481) üzenetére


VGYke
addikt

Ha ez biztatás, nem vagy egyedül!!! Nálam már 10 napja megy a 30/20-as, de 6,x/8!!! -tól nem mértem többet (igen a feltöltés néha meglódul). Ennek ellenére 1 hétig nem tudtam mellékletet tartalmazó levelet küldeni, pontosabban tudtam, csak egy 140KB-os képet tartalmazó levél 28sec alatt ment el, 5MB már idő túllépés miatt leállt. Reklamáló levelemre meg annyi válasz sincs, hogy nyasgem.

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#6485) Zscca válasza VGYke (#6484) üzenetére


Zscca
tag

Merre lax? hányan vagytok még így? Inkább hívd a hibabejelentőt és ott jelentsd be! Valami 1272 asszem

[ Szerkesztve ]

(#6486) emre33 válasza bahher (#6482) üzenetére


emre33
addikt

routeren csinálj egy resetet, vagyis hogy minden alapra álljon rá.

UPNP-t és a logolást kapcsold ki a routerbe

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#6487) pista1235


pista1235
tag

beköttettem a digi 80 megás netet és valahogy meg kellene osztanom. most egy Linksys WRT54gc routerrel van megosztva de ezzel az a baj hogy wifin nem jön át csak max. 20 mega míg kábelen is csak max 30 mega. milyen router vegyek hogy nagyobb legyen a sebesség?

(#6488) cannyon válasza pista1235 (#6487) üzenetére


cannyon
aktív tag

Linksys WRT320N

(#6489) Sonja válasza cannyon (#6488) üzenetére


Sonja
veterán

+1 rá! :) Nekem is 80/25-ös TopNET-em van és egy ilyen Linksys-t vettem, ami gyönyörűen muzsikál a legnagyobb torrent-es terhelés közben is. ;)

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#6490) bahher válasza emre33 (#6486) üzenetére


bahher
csendes tag

Köszi :) Kipróbálom....
Remélem bejön.

(#6491) bolic válasza Sonja (#6489) üzenetére


bolic
őstag

:)

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

(#6492) need


need
addikt

Üdv..

na azt mondták hogy ide irjak:)

a jövöhéten kötik be a TOP netet a XX kerületben!
azt mondták a Diginél hogy itt nincs modem a kábelt a gépembe dugják majd!
UPC után szabadon

Tapasztalatok érdekelnének akinek a XX kerületben van ilyen nete..!

[ Szerkesztve ]

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#6493) syler


syler
aktív tag

Sziasztok. Ma kötötték be a DIGI-t nálunk a 4 kerbe. Top net+tel+tv. Hát a tv minőség nem nyűgözött le. Speedtest ezt mutatja:[link] Szerintetek ez milyen a 80/25-höz ez elfogadható?

Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!

(#6494) stvnppp válasza syler (#6493) üzenetére


stvnppp
senior tag

Speedtest nem szokott általában jól működni a DIGIs neteknél (nekem startnetre 120/15 szokott kijönni), inkább ezzel mérd meg.

Tv nálam ok, mondjuk 55 cm tv-n nézem.

(#6495) syler válasza stvnppp (#6494) üzenetére


syler
aktív tag

Szia, Nos megneztem amit adtal. Letoltes 5.4 MB/s feltoltes pedig 2perc 6 masodperc alatt ment fel a 400MB.

MOD: bocs csak egyszer angol billrol irok egyszer meg magyarrol:)

[ Szerkesztve ]

Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!

(#6496) cannyon válasza syler (#6495) üzenetére


cannyon
aktív tag

routerre van kötve a net vagy csak simán gépbe?

(#6497) syler válasza cannyon (#6496) üzenetére


syler
aktív tag

Routerre van kotve igen. Asus rx3041 router.

Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!

(#6498) cannyon válasza syler (#6497) üzenetére


cannyon
aktív tag

Akkor már értem miért ilyen a sebességed gyenge a routered

(#6499) syler válasza cannyon (#6498) üzenetére


syler
aktív tag

Ahha ertem mar. Radugtam router nelkul. letoltes 7-9.2 MB/s feltoltes pedig maradt 3 MB korul.

Hat a 10.5 nincs meg sajna. A fel az eleri a 3.2 de ugral:) Nem tudsz jo routert viszonylag olcson? Nem kell wifi.

[ Szerkesztve ]

Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!

(#6500) cannyon válasza syler (#6499) üzenetére


cannyon
aktív tag

10.5mb a le fel meg 3.2mb ezt kéne hoznia gépbe kötve

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.