Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apple87
senior tag
Szerintetek érdemes lefrissíteni sierrára ?
-
megema
őstag
Találkozott valaki "Apple style" (ezüst fej és fehér kábel, mint a töltőnél) mini DP - DP kábellel? Keresgéltem, de csak adaptert találtam.
-
access_denied
senior tag
A Magic Mouse vagy 2 jó egér? Van vele tapasztalat, vagy felesleges pénzkidobás?
-
Alex91
félisten
válasz access_denied #45059 üzenetére
Sokak szerint xar, masok meg hasznaljak... En elvagyok vele, de megertem azokat is, akik eger fetisisztak...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
danilla
őstag
válasz access_denied #45059 üzenetére
En szerettem, de csak miuta egy ilyet beszreztem hozza.
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Nagyon kezdő vagyok macos-en, ma reggel jött meg a gépem. A programok telepítése itt hogyan működik? Appstoreból kell telepíteni, vagy böngészőből mint winen? Böngészők közül mit ajánlotok? Safari, vagy Chrome? Mik azok a programok, amikből érdemes a gyárit használni és mik azok aminek van jobb alternativája is (chomre,vlc, levelező kliens)? -
LaptopSystem
őstag
Sziasztok kell valakinek ilyen [link] átalakító?
megvettem,mert azt gondoltam beáldozom magam az új pro-nak,de nem fogok behódolni főleg nem fogok 700.000 fizetni egy ilyen gépért, amikor ezt a tudást 250.000 ért is megkapom sokkal jobb garancia feltételekkel ő lenne az
Boccs az OFF-ért
[ Szerkesztve ]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
danilla
őstag
válasz LaptopSystem #45065 üzenetére
Nekem kell ingyen, mert gondolom nem eladásra szánod, hisz Addikt léterdre biztosam tudod, hogy fórumban nem lehet hirdetni.
"ezt a tudást" ezt komolyan gondolod? az tény, hogy ez a használt gép, nagyon jó, de nem egy kategória a két gép.
-
r4z
nagyúr
válasz LaptopSystem #45065 üzenetére
Haláli vagy.
A linkelt gépnél is lényegesen gyengébb típust árulod 450k-ért úgy, hogy még a fullos, eredetileg linkelt gépnek is gyengébb a GPU-ja, mint a 2015-ös 15" dedikáltak mindegyike. Ráadásul a minőségben a MBP-hoz közelebb álló csúcs E6-ot (ami még mindig csak HDD-s, és HD89xxM-es) is 600k felett árulod. Ez minden, csak nem azonos tudás olcsóbban.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
TBMC
addikt
-
LaptopSystem
őstag
még 1x elnézést a beírásárt,senkit nem akartam ezzel megbántani,de a legjobb,és leggazdaságosabb döntést hoztam ez a lényeg
Ő volt az AMD Radeon R7 M370 [link]
16GB Rammal volt amúgy
tény,hogy a grafika nem a legerősebb benne
[ Szerkesztve ]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
buvartacsko
addikt
válasz LaptopSystem #45069 üzenetére
ezt egyébként miért az apple topicba tolod? vagy lemaradtam valamiről és ez a dell fantopic lett?
-
LaptopSystem
őstag
válasz buvartacsko #45074 üzenetére
mert úgy volt,hogy majdnem elcsábultam majdnem vettem egy prot
[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
válasz LaptopSystem #45069 üzenetére
r4z: köszi!
Más: Ma hívtak az Applehu-tól a korábbi megkeresésemre hivatkozva, visszaigazolták, s garantálják, hogy dec 22.-ig legkésőbb megérkezik a gépezet. Nagyon remélem, hogy tényleg így lesz, aztán első kézből próbálok majd tudósítani, az eszközről, a megrendelt adapterekről, ahogy időn engedi. - lehet videóval is fogok szolgálni.
-
TigerCat
nagyúr
válasz TigerCat #45050 üzenetére
Erre valaki?
Esetleg egy másik tool amivel UTF8-ra tudom konvertálni a feliratokat?
Ez baromi jó cucc volt, de én balga, nem mentettem el az alkalmazást... Most meg amikor kellene, nem elérhető a sztórban. Ehh...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
allein
addikt
Sziasztok. Nálatok nem szarakodik az apple mail? Gmail fiók van hozzáadva. Gmail felületen tudok dolgozni, apple mail nem nagyon működik - nem tölti a lveleket, sőt CPU ventillátor felpörög mint az állat. Nálam ritkán szokott felpörögni egyébként a venti. Nem tapasztalt senki más ilyen jellegű problémát?
Parallels alatt fut win 7, leállítottam. Reboot, csak az apple mailt indítom el és pörög a venti mint az állat
Nem is tudok kilépni az apple mail alkalmazásból. Hogyan lehet úgy kilőnni mint win alatt az alkalmazást?
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz allein #45081 üzenetére
Jobb klikk az alkalmazás ikonján a Dock-on, majd Quit / Force Quit.
Ha ez nem működik, akkor Applications → Utilities → Activitiy Monitor, és itt ki tudod lőni az engedetlen taszkot.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
access_denied
senior tag
A gyári SSD tartalmát a Windows USB boot + ghostnak megfelelően le lehet menteni valahogyan?
-
TigerCat
nagyúr
válasz access_denied #45087 üzenetére
Lemezkezelővel menni fog, legjobb ha CMD+R-rel bútolsz és úgy csinálod külső meghajtóra. De a SuperDuper! is klassz cucc...
-
TigerCat
nagyúr
válasz access_denied #45089 üzenetére
Persze, csak férjen rá. Valamennyit tömörítheted is...
Indításkor ahogy írtam CMD+R, ott a lemezkezelő és készítesz egy lemezképet a meghajtódra. Ehhez nem kell semmi és teljesen jól teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
válasz access_denied #45087 üzenetére
De ha költözni akarsz, vagy biztonsági mentést, arra jobb a beépített Time Machine.
-
lugosi
MODERÁTOR
85W-os Magsafe 2 adaptert használhatok Air-hez, vagy nem kéne? A gyári ugye 45W-os.
-
lugosi
MODERÁTOR
Köszi.
Másik. Kb 8 évvel ezelőtt telepítettem utoljára apple gépet, és kb akkoriban tettem fel utoljára helyesírásellenőrzőt is mac-re. Az asztali gépemen van is egy "Magyar (Könyvtár)" telepítve, de most egyszerűen nem találom, hogy honnan tölöttem le. Mit kell feltenni, hogy legyen magyar helyesírásellenőrzés osx-en?
-
allein
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #45085 üzenetére
Köszönöm szépen
-
manacz
csendes tag
Sziasztok!
A Mac névjegyén belül a terhelyeknél azt írja nekem a gép, hogy van 38 gigányi adat a dokumentumok résznél.
Ez a parallels desktop win dokumentumai voltak.
Mivel már nincs rá szükségem, töröltem a virtuális gépet, és a parrallels-t is, majd a dokumentumok mappából a parrallels mappát is. (Ez volt a 38 gigás adat)
Viszont nem szabadult fel az a 38 gigányi tárhely ami a dokumentumok mapában volt... A mappa viszont már üres, de a lefoglalt helye még megvan... mi ilyenkor a teendő?Előre is köszönöm!
-
r4z
nagyúr
válasz manacz #45097 üzenetére
Ha nem felejtetted a kukában, akkor a Time Machine lesz a tettes. Ments vele egyet, hogy naprakész legyen a mentésed, aztán kapcsold ki, és kapcsold vissza a Time Machine-t. El fog tűnni.
1s-on múlt
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata, hogy egy 2008 Late Air-nak mennyit kéne optimális esetben elmennie akkuról?
Os x Mavericks van rajta.
Amikor lehúzom a tölrőről akkor 2,5 órát ír, aztán kb 20 perc múlva már 3 órát...
Filmet néztem vele több mint 2 órát ment, ez még jónak számít?[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Macbook Pro 16" - 2019, 6 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest