Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz benedekco #5649 üzenetére
hehh nyomok is egy kört a terep2-vel, nekem van egy windowsos verzióm amivel pályát lehet választani ééééés van benne alapból vagy 10
akosf! most ment fel a win, mosta faintosan működikszerk:
NEm támogatott 16bites alkalmazás, ezért nem indítható
na mindjárt előhalászom a 100Mhz-es 486os laptopom aminek már TFT kijelzője van[ Szerkesztve ]
-
-
-
addikt
válasz plömplöm #5658 üzenetére
Ezaz!!!
Nagy királyság volt, eléggé leizzasztott jó néhány pálya. Annak idején volt még egy wingames mappám abban volt egy rakat ilyen win 3.0 játék... majd ha most hazamegyek előhalászom valami cd-ről, remélem azt nem ették meg az alumínium evő atkák vagy mi a rákok
szerk: dejó... eddig még nem láttam, hogy más is ezt a "témát" használná winxp-n hehe Én is így tolom, nem a win98, hanem azonnal témák tiltása(mielött még elbabrálnánk a defaultot), nagyon pöpimás: viszek haza final reality-t 3dmarkokat majd ha lesz időm akkor letesztelem a voodoo3-al a 750-es duron-t ha nagyon sok időm lesz akkor még proc upgrade is lészen és akkor valami izmosabb 850körüli tbird-el nyomom a teszteket már csak valami jó voodoo bizgeráló progit köll beszereznem, de annak is kell valahol lennie valami cd-n... annak idején még a banshee-mat azzal tologattam 110en MHz-környékére és akkor még igazi oldschool tuning is lesz
Na jócakát mindenkinek![ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
zoltanz
nagyúr
Mivel a SuperPI többmagoson nem műkszik dobhatnál be 3DMark03 részleteket vagy CPU teszt eredményeket a Dual P3 -ról.
akosf Te is majd a Dual Duron -ról. Köszi.
Nálam az Everest memória teszt nem akar működni... Mondjuk a Memtest is add valami eredményt...[ Szerkesztve ]
-
Penyus
senior tag
En anno meg herculesen win 3.1 alatt a landert toltam ezerrel. Az is jo volt Meg ua a jatek joforman megvan vic20asra is
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
-
zoltanz
nagyúr
Na egy kis eredmény P3 Coppermine-T (CD0) 100*7 700 MHZ BX440i (Abit BX133) memória
Írás: 738 MB/s
Olvasás: 718 MB/s
Másolás 340 MB/s
Latency: 125,9 ns[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
9.9-es Catalysttal az alábbi eredmények születtek a 2x1400-as Duronnal:
3DMark2001: 6904
3DMark2003: 10583
3DMark2006: 2761 -
zoltanz
nagyúr
-
addikt
akkor lenne cucc, már megvannak a fotók, de lehet lesz még a memóriával varia, meg a procival is...
Melyik jobb az 1200-as Duron, vagy a 850es Athlon? Ugyanis a jobbikat megtartom
a Wincsiket még nem döntöttem el, mert rájöttem időközben, hogy az itthoni gépemben csak egy 4gigás wincsi van aminek egy baja van, hogy hangos mint az álllat, szal lehet egy 80-ast megtartok...Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
ez a felhozatal
bacsis-nak és Penyus-nak ajánlom, ha valami nem kellene Nektek ezekből, akkor a maradékot felajánlom a többi téma látogatónak
esetleg többen is összejöhetünk, mint egy "AMD K6-III totyik" találkozó bár Nekem ez annyira nem fér bele az időmbe, mert csak keveset leszek itthon.... de ha úgy van akkor okt 5ig bezárólag megoldható...elég nagyok a képek... gondoltam a jól olvashatóság érdekében jól jön....
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
Yutani
nagyúr
Kicsit off-ba megyek:
Beújítottam egy 4850-et. Elkezdtem játszani a Serious Sam First Encounterrel, felraktam1280*1024-be, full grafika, driverből 4xAA/16xAF, és a játék produkál 15-35 FPS-t. Egy AMD Athlon X2 4600+ (2.4GHz) van alatta. Én azt mondom, ez valami beteg dolog, mert ennek a játéknak "le kéne folyni" a képernyőről ilyen hardveren, ilyen beállításokkal.
Emellett a NFS Most Wanted 1024-ben full grafikán 4xAA és 16xAF mellett max 40-50 FPS-t dob. Mi a rák lehet a probléma? (Konfig az adataimnál.)#tarcsad
-
zoltanz
nagyúr
Nekem van egy párhuzamos kábelem LPT nyomtatóportokkal lehet összekötni 2 PC -t és simán lehet másolgatni NC vel is. (kicsit lassú, de régen ez sem volt utolsó, ha nem volt helyihálózat kiépítve) Egy milka csokiért eladom
[ Szerkesztve ]
-
snake1977
őstag
Nem tudom jól láttam e, mintha 300wattos tápod lenne(?) ha ehhez a konfighoz van akkor ez a problémád szerintem, a videókártyád lehetséges hogy igazitja a teljesitményét a felvehető krafthoz.
Haverom 8800gt-vel járt igy 400-as spire táppal, amint kicseréltük egy 500w-os-ra a teljesitménye mindjárt megugrott és szépen ment minden rajta ahogy kell....BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
-
peti_s
addikt
Emberek! Tényleg kéne vmi verseny, tök unalmas lesz különben a mai estém.
-
bacsis
Közösségépítő
látom elkezdtek menni az alkudozások a cuccokra, nekem egy 256os sd prockó meg K7-es prockó érdekelne, mindegy melyik... Mondjuk az a 2600+-os nem volna rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest