Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-17 19:00:18

LOGOUT.hu

AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5201) DarthSun válasza bacsis (#5200) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Igen! ZDoom letölt , kibont a Doom könyvtárába->Heretic bemásol ugyanide-> ZDoom indít
->megjelenik egy menü melyben a Doom mellett már a Heretic is kiválasztható.Felbontás
a videokártya max felbontásáig állítható az elindult játék menüjében. De vigyázz a beállított
felbontást a monitornak is támogatnia kell ! Az egeret majd valszeg be kell állítani a függőleges mozgásokra, itt ugyanis már az is van az eredeti játékhoz képest :D

(#5202) bacsis válasza DarthSun (#5201) üzenetére


bacsis
Közösségépítő

jahh tudom, meg még ugrani is lehet benne, meg a doom1 első pályályán már van plazma fegyver... régebben én is szórakáztam vele :))
de ha már doom, akkor a doom3-as motorral jó játszani a doom1 pályáit...
na meg a feljavított pálya zenékkel
megis van erről beszélek :R

(#5203) Badman 4ever válasza DarthSun (#5199) üzenetére


Badman 4ever
őstag

Az nagyon jó, akkor az összes ilyen játékot nyomathatom nagy felbontásban... :C

Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

(#5204) Badman 4ever válasza Badman 4ever (#5203) üzenetére


Badman 4ever
őstag

Kipróbáltam, a DOOM2-vel. Hát oda meg vissza vagyok, a grafika kiváló lett és annyi beállítást még életemben nem láttam, mint ami ehhez van, még ugrást is be lehet állítani, pedig az eredetiben nem lehetett, meg egérrel bármilyen irányba nézni, gugolni és bármit lehet, amit egy mai játékban is. :)

[ Szerkesztve ]

Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

(#5205) Yutani válasza Yutani (#5106) üzenetére


Yutani
nagyúr

Nem tudok zöldágra vergődni az Everesttel. Egy 500-on futó 333-as Celeron memóriaolvasása 500 és 739 között ugrál, egyszer ezt, egyszer azt méri. Egy P3 500-nél is sokszor leugrott 500-ra az érték, stabilan. Nem 499, nem 501, hanem mindig 500. Ez kész!

[ Szerkesztve ]

#tarcsad

(#5206) peti_s válasza Yutani (#5205) üzenetére


peti_s
addikt

Jah mégnéztem. Nekem u.az jött ki.

(#5207) DarthSun válasza bacsis (#5202) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Igen ez kiváló grafika így. Csak egy gond van vele, hogy nem elég retró, illetve az eredeti játék hangulatát én az eredeti grafikához szoktam meg. Az eredeti grafika 320 pixel, mely mai szemmel már kicsit elnagyolt, ezen javít a ZDoom de az eredeti formát megőrizve.Természetesen ennek ellenére szívesen használom a Doom3 grafikáját is.

(#5208) DarthSun válasza Badman 4ever (#5204) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Örülök hogy sikerült. Jó retrozást !

(#5209) Badman 4ever válasza Yutani (#5205) üzenetére


Badman 4ever
őstag

Ugyanazzal a lappal és csipkészlettel gondolom... Lehet, hogy nem szeresse az a lapkakészletet, ami a lapon van.

Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

(#5210) DBob válasza DarthSun (#5191) üzenetére


DBob
őstag

"Próbáld ki rajta DOS alatt a scrollozós játékok királyát a Tyriant.El fogsz olvadni !"

Hát én az awek hangjától nem voltam elolvadva. Se a gravisokétól. Persze lehet amiatt, mert rolandok meg yamahák mocskosul lenyomják őket midiben :-|

(#5211) zoltanz válasza bacsis (#5202) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Hát ez nagyon tetszik aszem nosztalgiázni fogok, ha minden igaz megy a Domm 1 és a 2 is így, egész korszerűnek néz ki így a Game. :D
Itt egy kép ahol eredeti és az új megjelenítés látható jól:

[link]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#5212) DBob


DBob
őstag

WTF kártya olcsóért

(#5213) DarthSun válasza DBob (#5210) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Evvel csak két gond van. Az egyik hogy a profi hangkártyák nemigen szeretik a konvencionális DOS-os játékokat.Már a Gravis-ek is problémásak lehettek bizonyos lapokban a több IRQ igényük miatt.Win alatt pedig nagyon problémás.Az SB hosszú egyeduralma alatt szinte minden proginak kompatibilisnek kellett lennie vele, ez sokszor nem sikerült.A másik hogy sokan az SB-nél be sem állítják a hardveres hullámtáblát.Amit Te hallottál nem tudom be volt-e lőve rendesen.Ha minden oké akkor pld. az orgona az SB
alatt nagyon élethű.Nekem a zongora ill. hegedűhang volt mesterkélt, de a hangszerkészlet lecserélésével ez is megoldható- ha van elég RAM a kártyán.Még egy harmadik is: az ár-minőség viszonyban nincs verseny !

(#5214) Yutani válasza DBob (#5210) üzenetére


Yutani
nagyúr

Hallásból meg lehet különböztetni az OPL3 midit és a hangminta alapú midit. Ha nagyon gagyi volt, akkor valszeg az előbbi szólt.

#tarcsad

(#5215) DBob válasza DarthSun (#5213) üzenetére


DBob
őstag

Nem értem mit értesz az alatt hogy nem szeretik. General midi eszközök (nem is hangkártyák igazándiból a többségük), és mai napig tökéletesen szólnak akármilyen rendszer alól, így dos alól a general midit támogató játékokkal. Amelyik mt-32őt támogat, az szintén tökéletesen megy roland mt-32vel. Itt nincs "szeretik a játékokat", "nem szeretik a játékokat" :U

Gravis problémáit meg ne keverjük mással. Gravis rengeteg erőforrást megevett. Ha meg mellé került egy rendes sb, akkor a (gravis ace kivételével) szinte esélytelen volt életre kelteni őket, mert ütköztek mindennel.
A külső midis eszközök csak egy címet kérnek maguknak, a szabvány midi portot ami amúgy is be van állítva, és ennyi. Semmi hardware conflict, semmi macera.

A bankokat tényleg nem cserélgettem. És bár lehet hogy jól szólt az orgona meg zongora, és többi billentyűs hangszer mondjuk, ha a többi kevésbé....vagy simán nem illettek egymáshoz hangkép alapján. Főleg ez utóbbi szokott lenni.
Sőt, szerintem egy eszköz aminek romja van, vagy mellékelnek mellé sound bankot, azon ne kelljen már utólag dolgozni. Olyan mint amikor veszel egy billentyűzetet. Atom jó, olcsó, szép, jó, rohadt kényelmes...kivétel az entert és spacet...ezeket modoljad meg hogy jó legyen.

De másik példa. Anno cseréltem az ensoniq által fejlesztett sb128am egy sblivera, mert az milyen jó. Jó is volt, a midi kivételével. Pedig sblive-ba lehetett tölteni 250mbos bankot is..töltöttem is..mégis a hangszerek összképe borzasztó volt. Az sb128 messze lemosta, még akkor is ha a hangszerek külön-külön rosszabbak voltak.

Majd december környékére elkészül a hangkártyás logout cikkem sample anyagokkal...;)

(#5216) DBob válasza Yutani (#5214) üzenetére


DBob
őstag

Pontosan tudom mi a különbség az opl2-3(-4) és wavetable midi közt.

Mellesleg az oplek akárki akármit is mondd...meglepően jól szólnak. Főképp amiatt amit előbb írtam -> a hangszerek alapvető minőségében egyáltalán nincs a frekvenciamodulált midinél különbség...csak kevesen vették a fáradtságot hogy rendesen leprogramozzák.
Ami szarul szól...az a Game Blaster :D

Ám ennek kipróbálásához majd Penya segítsége kell a cikkhez ha vállalja ;)

Itt van egypár sample, és az adlib tracker (a zip tartalmazza a sampleként rögzített fájlokat + még nagyon sok másikat). Lehet próbálkozni ;)
Külön megemlíteném ezt a számot. Szinte tökéletesen megegyezik az eredetivel. Azt pedig nem szarozzák, és rendes szintetizátorokon készült ;)

(#5217) DarthSun válasza DBob (#5215) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

A nem szeretik talán visszafogott kifejezés, régi DOS játékoknál be sem lehet állítani magán a játékon belül mást. A menü rendszerint :
- PC speaker
- Adlib
-SoundBlaster
- esetleg Gravis - némelyiknél
A DOS korszak végén kezdett ez bővülni egzotikusabb kártyákkal, de ez sem mindig igaz mert pld. az Imperium Galactica 1 csakis kizárólag SB-vel hajlandó működni, mást be sem lehet állítani. Munkám során módom volt beszerezni, installálni, kipróbálni sok méregdrága kártyát, nagyon jól szólt némelyik. Az audiotechnikában nagyon kis különbségekért nagyon sokat kell fizetni. Ezek figyelembevételével is mondhatom, az SB-knek a mái napig nem kell szégyenkezni. Bizonyára Neked is igazad van, de az az igazság nem a DOS retro kategóriába tartozik.

(#5218) DarthSun válasza DarthSun (#5217) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Majd el felejtettem: a cikket viszont érdeklődéssel fogom olvasni, de ne feledjük minden teszt a szubjektivitást is magán viseli.

(#5219) Yutani válasza DBob (#5216) üzenetére


Yutani
nagyúr

Ha már hangkártyáknál tartunk: Az SB128 DOS alatti MIDI-je milyen minőségű? Főleg, hogy minta alapú, vagy OPL?

Ugyanis retro gépet akarok építeni (igazából az SB128 is retro már, csak a mai napig használható a PCI miatt), és mivel nem találok Athlon XP alá ISA-s alaplapot, így kénytelen leszek egy Abit KX7-333 lapra építeni a konfigot, amin se hang, se ISA nincs. Most aztán vagy egy meglévő SB128-at rakok bele, vagy szerzek egy korai LIVE! kártyát, aminek még jó volt a DOS támogatása. Viszont inkább nem akarok erre költeni, de szeretném, ha azért jó lenne a DOS alatti MIDI hangzás is.

Szerk: A cikk engem is érdekel! :R

[ Szerkesztve ]

#tarcsad

(#5220) zoltanz


zoltanz
nagyúr

Múltkor volt róla szó, hogy valaki a mai napig a 3DFX Voodoo kártyáira szavaz pedig minden paraméterében elavúlt, nem támogatott. :W :DDD
Ismerősöm szentűl meg van győzödve mert valaki monta neki, hogy a TFT monitorok többet fogyasztanak mint a CRT monitorok. :W :D

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#5221) DBob válasza DarthSun (#5217) üzenetére


DBob
őstag

"A menü rendszerint :
- PC speaker
- Adlib
-SoundBlaster
- esetleg Gravis - némelyiknél"

Ezt szinte bármelyik játéknál megcáfolom neked. Talán két kezemen meg tudom számolni hány dosos játéknak volt ilyen gyér támogatottsága. Főleg régebbi shareware játékok (aka. kevés programozással sok pízt akarunk keresni), mtbr2, olyan játékok amelyek megjelenésénél még nem volt adlibon kívül más, meg ilyesmik.

A dos korszak végén az "egzotikus" kártyák sorsa lejárt, nem bővült. Nem volt már igazándiból igény a midire a cd-k (és cd meghajtók) gyors elterjedésével, illetve már kihaltak addigra a 8bites kártyák a boltokban.

(#5222) DBob válasza Yutani (#5219) üzenetére


DBob
őstag

Az SB128 midije minta alapú természetesen már. Gyárilag (és szerintem kizárólag) 2, 4, és 8mbos bank van hozzá. Én mikor először hallottam rajta a duke3d-t majd magam alá csináltam az örömtől. Lehet hogy nem kiemelkedően jó, de számomra a legfontosabbat teljesíti: egy rendszerben képesek szólni a hangszerek, összehangolva. És nem kell effektezni hogy ne tűnjön túlzottan sterilnek.
Anno átvettem sb128on át jó pár játék zenéjét. Tyrian, Doom, meg még pár dolog. Majd ezekből is szemezek a téli hangkártyás cikkbe ;)

Arra kell ügyelni hogy dosos játékok alatt az sb128 is egyfajta "emulált" driverrel működik, mivel a pcinak nincs lowlevel hw elérése, csak softwareből. Bár nekem sose semmi gondom nem volt vele. Se sbliveal anno.

(#5223) zoltanz válasza DBob (#5222) üzenetére


zoltanz
nagyúr

"Anno átvettem sb128on át jó pár játék zenéjét. Tyrian, Doom, meg még pár dolog. Majd ezekből is szemezek a téli hangkártyás cikkbe"

Zenéket én is szeretem a gamékban pl ami megmaradt bennem Halo a jövőben játszódó FPS színfónikus zene nagyon illik rá, Unreal Tournament is klassz, nagyon eltalálált, Fifa jó kis pörgős zenékkel, na és a Battlefield Vietnam korhű zenékkel kihagyhatatlan. :D

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#5224) Badman 4ever válasza Yutani (#5219) üzenetére


Badman 4ever
őstag

Majd kitesztelem, mert az ST6 alaplapi Realtek ALC200 izéje (általam elnevezve PC recsegő) helyett egy Sound Blaster 128 (CT4751) teljesít szolgálatot egy Logitech X-230-al, azon pedig már lehet hangot tesztelni... :U

+

Szerintem ütős kombó... ;]
Hogy On is legyen pár kép a gépemiről, és cumóimról: Klikk! Klikk! Klikk!

[ Szerkesztve ]

Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!

(#5225) DarthSun válasza zoltanz (#5220) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

A monitorok fogyasztását nem nagyon figyeltem.Mindenesetre nálam a 19" CRT fogyaszt kb annyit mint a 26" LCD.Azonos képátlónál a TFT-LCD valószínű jóval kevesebbet fogyaszt.Az új nagy fényerejű LCD-k azonban tetemes háttérvilágítással állítólag zabálnak elég rendesen.A 26"-os 120 W ha fel van tekerve.De nálam 50%-on megy, így is nagyobb a fényereje mint a CRT-nek, a fogyasztás pedig visszaesik.
A Voodoo kártyák annakidején a Glide-al nagyon jó eredményt adtak a maguk korlátain belül. Egy ideig nem is volt más alternatíva. Voodoo1-2 még porondon volt. A konkurencia a nagyobb színmélység és textúrarészletességgel nyomult. A 3Dfx egy ideig a sebesség miatt nem bővített színmélységet,textúrát, a csőd közelében pedig már késő volt.Én ennek ellenére 3Dfx rajongó vagyok, természetesen csak a korabeli játékokra ad jó eredményt, nálam még a HD3850 mellett is van Voodoo2. A képe számomra a hibáival együtt is nosztalgikus etalon.

(#5226) DarthSun válasza DBob (#5222) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Egy elfekvő SB128 volt nálam egy ideig, nem is gondoltam volna hogy ilyen jó. Az öcsém gépébe építettem, de a hullámtáblát ki sem próbáltam, mivel csak egy szobányira van nem lesz nehéz. A Live-on viszont csodálkoztam én is hogy DOS alatt szépen megy a gyári driverrel. Még az SB16-AWE kártyákhoz általam írt rezidens hangerőszabályzó is működik rendesen rajta. A DOS kompatibilitás jónak-teljesnek tűnik.

(#5227) DarthSun válasza zoltanz (#5223) üzenetére


DarthSun
Topikgazda
LOGOUT blog

Az Unreal zenéi szenzációs hangulatot árasztanak.Én főleg az Unreal1 zenéit csípem.Ezeket még a hordozható mp3 lejátszómra is bemásoltam

(#5228) bacsis


bacsis
Közösségépítő

skacok!
nem kell valakinek Commodore PC kompataibilis cucc:
PC20

(#5229) zoltanz válasza DarthSun (#5225) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Igen nem is arról van szó nekem is nagyon tetszettek a a 3DFX Voodoo kártyák, volt is abban az időben. 2 (csak úgy repesztett a Q3 egy P2 -ön) és 3 is nekem, ma is be lehet üzemelni, azért nem rusnya a grafikája, de divatjamúlt.
A mai VGA kártyák egyszerűbben többet adnak, gondolj csak a életszerű fizikára, dinamikus megvilágításra (ráadod a több fényforrást aztán meg is ellik :) a régi VGA kártya) azok különböző visszaverődési lehetőségeire (pl átlátszóság tükröződés egyben), árnyékra. :)

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#5230) zoltanz


zoltanz
nagyúr

Nem is tudtam már ilyen vén csóka vagyok:

1998 Létrejött a Google.

én már elötte is interneteztem... :U :)

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#5231) bacsis válasza zoltanz (#5230) üzenetére


bacsis
Közösségépítő

jahh csak előtte az altavizslát használtuk, legalábbis én :))
emléxem máig az első keresésemre: terep2 találat: 550 :DD

(#5232) zoltanz válasza bacsis (#5231) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Én az első chat -re emlékszem olyan nevetségenek, koedukáltnak tűnt.
Már azért ha kell írok így is, de nem szeresem. (vagy én épűltem le ennyire agyilag. :U :F :) )

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#5233) Penyus válasza zoltanz (#5230) üzenetére


Penyus
senior tag

Hehe, enis. Meg tegnap jottem ra hogy 11 eve ugyan azt a winamp skint hasznalom :)

Regen enis az altavistat hasznaltam:) meg magyarra a vizslat. guglit valamikor 99-2000 korul fedeztem fel, es le volt esve az allam hogy milyen jofele.

Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!

(#5234) zoltanz válasza Penyus (#5233) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Bento féle Winamp skin nagyon karaj szerintem én használom fekete ezüst. :K

Én is az Origo féle vizslát használtam, az utobbi egy-két évben már szinte csak googli, esetleg Yahoo! :D

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#5235) Penyus válasza zoltanz (#5234) üzenetére


Penyus
senior tag

Ja es en winamp 2.x -t hasznalok. Maradi vagyok szoftverek teren, es utalom a bloatwaret. Msnezest is mirccel intezem bitlbee gatewayen keresztul, a kepnezom egy 3.0 AcdSee 1999bol es tokeletesen mukodik es tudja amit kell. Nerobol is ezer eves microt hasznalok, es meg sorolhatnam. Ha neha grafikus msn kell ott is ezer eves van, csak at van irva a subversion hogy beengedjen. Bongeszobol viszont Google Chromeval nyomom mert az jo.

Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!

(#5236) zoltanz válasza Penyus (#5235) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Én sem változtatok azon ami bevállt.
A DVDDecryper még mindig a legjobb író szoftver Win32 API -ra. :D
Szerintem nincs nagy külömbség a 2 es Winamphoz képest csak külcsínyben, belbecs a régi. :D

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#5237) Penyus válasza zoltanz (#5236) üzenetére


Penyus
senior tag

Hat szerintem a hangminoseg is gyengebb, meg ugye tobb memoriat eszik meg videot is le akar jatszani, hat nekem necsinalja. Arra ott az mplayer. A linuxos port. Az tokeletes.

Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!

(#5238) zoltanz válasza Penyus (#5237) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Nekem a Winamp 5 5,4 MB -ot "zabál" a (központi ramból) az nem hinném, hogy sokkal több mint a 2 verzsönnel...
Legalább is nem számottevő, nem képez választóvonalat szerintem, a hangminőség meg ua.

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#5239) Penyus válasza zoltanz (#5238) üzenetére


Penyus
senior tag

Hat kinek a pap kinek a papne :)

Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!

(#5240) zoltanz válasza DarthSun (#5225) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Persze, de én az átlag boltban kapható mondjuk Samsung LCD-TFT -re gondoltam, azoknak ua a fogyasztása mint a CRT monitoroknak.

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#5241) bacsis


bacsis
Közösségépítő

skacok, tudom, hogy nem retro, de kinek, ha nem nektek ugye? :B

nagyban

nagyban

a zöldebbik kártya a lényeg.. holn ap jön még egy ;]

(#5242) Penyus


Penyus
senior tag

Nekem meg ugy nez ki vegre elsz 8 bites scsi kartyam az xtbe. Akkor aztan lesz 3 gigas vinyoval meg dvd olvasoval pimpelt xt :)

Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!

(#5243) Bull Boss


Bull Boss
senior tag

[link] Valakit érdekel esetleg? :U

(#5244) Yutani válasza bacsis (#5241) üzenetére


Yutani
nagyúr

Hú öregem, én is gondolkodtam quad-SLI kiépítésében! Remélem tolsz vele egy alapos tesztet a Logoutra, mert rohadt kíváncsi vagyok rá!

#tarcsad

(#5245) bacsis válasza Yutani (#5244) üzenetére


bacsis
Közösségépítő

:K
már lehet ma lesznek eredmények.. a "mezei" SLi-s tesztek már megvannak :))

(#5246) Yutani válasza bacsis (#5245) üzenetére


Yutani
nagyúr

Karaj! Tényleg nagyon érdekel a dolog! Ha nem számítana a pénz, építenék egy ilyen Quad-SLI szörnyet! :R

Egyébként már kérdezni akartam, te direkt vettél fel olyan kék színű felsőt, mint én? :DDD

[ Szerkesztve ]

#tarcsad

(#5247) bacsis válasza Yutani (#5246) üzenetére


bacsis
Közösségépítő

igen direkt vettem fel :)) ilyent igényeltem :DD
Amúgy már manapság annyira nem vészes egy QUAD CF vagy QUAD SLI, hisz ilyen 7950GX-t már lehet kapni 20alatt bőven, dúrván 35ből megvan a 2 kártya...
s ilyen crysis warhead far cry2 és társai simán megy max részletesség mellett 1440ben :C
Remélem ma már otthon lesz a 2. 7950 GX2 is... ha igen, este azért linkelek be valami 3dmark szerűséget :R

(#5248) zoltanz válasza bacsis (#5247) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Ha crysis warhead megy, akkor hogy süvít egy S.T.A.L.K.E.R. vagy Doom3 valamint a Quake4. :D 100 FPS körűl. :Y

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#5249) Yutani válasza zoltanz (#5248) üzenetére


Yutani
nagyúr

A Stalker nem hiszem, hogy nagyon vágtázna, de természetesen az idTech 4 alapú játékok nagyon jól mehetnek.

Kíváncsi vagyok az új Wolfenstein játékra, hogy fut a Quad-SLI-n, mert az is idTech 4 alapú.

[ Szerkesztve ]

#tarcsad

(#5250) zoltanz válasza Yutani (#5249) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Érdekes S.T.A.L.K.E.R. nálam egy 1600 MHZ AMD Athlon Sempron -al 512 MB RAM -al ATI 9550 128 MB (128 bit) 800*600 -ban elfogadható volt... 30 FPS

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.