Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1665) t72killer válasza envagyok (#1650) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

A pláza gáz, ha nem gázálarcban mész. Nincs légmozgás, a random tag által a bolti sorban/mozgólépcsőn/bármilyen szituban másfél méternél kisebb távolsában kiköhögött aeroszol egyenesen a légzőrendszeredben landol.

Nálunk az ex-asztmás anyuka miatt aggódunk, akire gyerkőcnek és nekem is szüksége van - igaz, a fritz egészségügy még brillírozik és 90+-os pácienseket tart életben, de nem vagyok benne biztos, hogy rohamszituban is tudják hozni ezt a szintet. Szóval nekiálltunk óvintézkedni, gyerkőc összes extra találkozós tevékenységét, beleértve nagy vendégkörű szülinapi buliját lemondtuk (jöttek volna a nagymellénnyel É-Olaszból hazajött haverok is...) + anyuka és én mázlistaként már 2 hete itthonról dolgozunk. Most szurkolunk, hogy végre becsukják a suliját, de jövő hétre már lehet csak úgy beteget jelentünk neki - szivassák a jóédes anyjukat azzal, hogy megvárják az első igazolt koronás esetet aztán a többi gyerek is elkapja :W .

#1664: ezekből az irániakból mennyi lehet €urópa szerte?? Totál tisztázatlan arrafelé a helyzet, szvsz mióta kiderült, hogy hopplá "csak úgy a derült égből" halottaik vannak, azonnal tiltani kellett volna mindenféle embermozgást iránból.

#1658: abban nem vagyok biztos, hogy D-Koreában nem tesztelnek le, ha azt mondod, hogy bulin voltál, ahol 6ember köhögött körbe. €urópában sajnos lesz.rnak, ha nem úgy kezded a sztorit, hogy 39.5 lázat mértél reggel és 3 napja jöttél Milánóból.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.