Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62174) King Unique válasza hedgehog01 (#62170) üzenetére


King Unique
titán

Próbáltad előtte tisztán újraparticionálni a külső HDD-t pl. a diskpart (+ a lemezkezelő) segítségével? Illetve nem említetted pontosan milyen HDD van benne, de a mai típusoknál már AF (512e) szokott lenni. Aminél a logikai / fizikai szektorméretek ilyenek az alábbi hozzászólás alapján. Viszont USB-n már nem feltétlen, mert lehetnek ilyen és ilyen esetek is.

Egyébként arról korábban itt a topikban volt szó, hogy lehet Windows telepítőt külső HDD-re is kreálni. Többször csináltam az említett programmal és eddig nem volt gond. A sima fájlmásolásos módszer + FAT32 viszont leginkább csak a Win8.1/10 ISO-knál működik, míg a 7-es már nem ilyen rugalmas. Persze ez akár hardverfüggő is lehet, hogy melyik gép milyen paraméterekkel bíró boot eszközt kajál meg.

Tehát, ha az első opciót választottad, akkor gondolom Legacy boot módban akarsz telepíteni. Az UEFI-t egyébként Win7-nél nem feltétlen érdemes erőltetni, mert lehetnek pl. ilyen esetek is.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.