Hirdetés

2021. szeptember 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-01 15:54:41

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5001) southernsun válasza Fire/SOUL/CD (#4999) üzenetére


southernsun
tag

Megpróbáltam mindent így ahogy leírtad, de most sem hajlandó bootolni :)

(#5002) Fire/SOUL/CD válasza southernsun (#5001) üzenetére


Fire/SOUL/CD
nagyúr

Ugya nem csak arról van szó, hogy az SSD nem a boot sorrend elején van? :B
Mit ír ki pontosan, amikor "nem akar boot-olni"?

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#5003) southernsun válasza Fire/SOUL/CD (#5002) üzenetére


southernsun
tag

Using PCIE Gen2
SATA PM0 Port 0 C-300-CTFDD.........

utána válta kép és ez :

USB Devices Total: 1 KBDs, 1MICE, 0MASS, 2 HUBs
Detected ATA\ATAPI Devices....
SATA Port5: HL-DT-DT (optikai meghajtó)
Press F11 for BOOT Menu.

Press F2 or Del to Run Setup

Ezután újraindít magától és ez megy körbe újra és újra....

BOOT Menü így néz ki:
Boot Option Priorities
Boot option1 - AHCI: C300-ctf (SSD)
Boot option2 - AHCI: P5: HL-DT. (optikai meghajtó)

Hard Drive Priorities:
Boot option1 - AHCI: C300-ctf (SSD)
CD/DVD Rom Drive BBS Priorities
Boot option2 - AHCI: P5: HL-DT. (optikai meghajtó)

(#5004) Fire/SOUL/CD válasza southernsun (#5003) üzenetére


Fire/SOUL/CD
nagyúr

Továbbiakban privbe beszélgetünk, mert nem W7 téma. Küldtem privát üzenetet.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#5005) KAMELOT válasza trémobil (#4988) üzenetére


KAMELOT
félisten

Mindenképpen frissen telepítsd a WIN7-et és inkább 64bit-et. :K

V1200 - 18CORE - 4K

(#5006) Jorus


Jorus
nagyúr

Sziasztok!

Mi okozza azt a rendszeresen előforduló jelenséget, hogy, amikor az adott alkalmazást le szeretném tenni tálcára, vagy be szeretném zárni a jobb felső sarokban található funkciókkal, egészen más dolgok történnek? :) Ahogy az adott terület fölé viszem az egeret, az ablak inaktívvá válik, és ahelyett, hogy mondjuk letenné tálcára az adott alkalmazást, elindul a vezérlőpult, vagy épp a számológép; ha be szeretném zárni az ablakot, elindul a Media Player, de mindenképpen vmi windowsos alkalmazás. Meglehetősen zavaró. Feltételezem, hogy nem hiba, hanem valami gyorsbillentyűvel aktiválható funkció lehet, de ez csak egy tipp. Tapasztalt vki hasonlót? Aláírásban szereplő noti, Windows 7 Enterprise SP1, 32 bit.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#5007) kem


kem
addikt

Sziasztok!

Ha total commanderben vagy máshol másolok egyik vinyóról a másikra, akkor 60-80Mb/secről visszaesik 10-re. Ezzel mit lehetne kezdeni? Egyik se rendszervinyó.

Köszi!

(#5008) Mercutio_


Mercutio_
félisten

Sziasztok!

Ilyen hibaüzenettel visszaállítási pont létrehozásakor találkoztatok már?
Mi lehet az oka?

W7 Ultimate FM1 lap + AMD A6-3650 proci, 8GB ram, 96GB Kingstron V100+ SSD (ezen van a rendszer és a programok) és egy WD Blue 1TB HDD

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: https://tinyurl.com/y7ts88wr Orient Bambino Bigsize (50k), Fehér Bőr Nike Sneakers, Fantasy könyvek, m4/3 Panasonic 20/1.7 II és 25/1.7 obi, AKASA 120W ThinITX külső táp, Gere Kopar faládák, dekor üvegballon

(#5009) Silious


Silious
tag

Sziasztok
Win7 64bit alatt olyan gondjaim adódtak, hogy semmilyen módon nem tudom megváltoztatni, vagy egyáltalán megnézni az "otthoni csoport" jelszavát, sőt még a otthoni hálózatból sem enged kilépni a hálózat kezelőben.
Próbáltam letiltani a háló kártyát, majd engedélyezés után, ugyanúgy fent állt a hiba.
Csökkentett módban is szintén semmilyen változtatást nem tudtam eszközölni.
Van esetleg valami program, vagy valami megoldás, amivel tudnám módosítani, vagy egyáltalán kezelni az otthoni hálózatot?

(#5010) Hunork válasza Mercutio_ (#5008) üzenetére


Hunork
veterán

Üdv!
Én nem találkoztam még vele, de korábban már olvastam róla, és ilyenkor elmentegetem a leírásokat, neked ezt találtam:
Nem tudom, hogy ez segít-e, majd eldől. Nézd meg az okokat, hátha rád vonatkozik valamelyik...

A Kötet árnyékmásolata szolgáltatás bizonyos íróprogramjainak időtúllépését előidéző probléma hosszan tartó árnyékmásolat-készítési folyamatok esetén fordulhat elő. Ez a probléma főként olyan számítógépeken jelentkezik, amelyek lassú merevlemezes meghajtókkal, kevés memóriával vagy lassú processzorral rendelkeznek. A probléma azokat a számítógépeket is érintheti (például tartományvezérlőket), amelyeken a lemezírási gyorsítótár ki van kapcsolva.

Az árnyékmásolat készítése komplex sorrendben végrehajtott folyamatközi hívásokat foglal magában. A folyamatközi hívások biztosítják, hogy a Kötet árnyékmásolata szolgáltatás összes fontos íróprogramja (például az SQL, az Exchange Server, a rendszerszolgáltatások és más programok) kiürítse adatpufferét az árnyékmásolat készítése során. Ezen felül a Kötet árnyékmásolata szolgáltatás néhány íróprogramja, mint például az Exchange íróprogram, egy előre meghatározott ideig nem végez írást. E várakozási időtartam alatt elkészülhet az árnyékmásolat. Az íróprogramok késleltetik az írást annak érdekében, hogy az árnyékmásolat és adatpuffereik tartalma azonos legyen. Lassú processzor, kevés memória vagy a bemeneti/kimeneti szintek erős terhelése esetén azonban a következő hibajelenségek tapasztalhatók:

Az íróprogramok nem ürítik ki adatpuffereiket.
Az íróprogramok a meghatározott időtartam letelte előtt írni kezdenek.

A probléma következtében nem sikerül az árnyékmásolat létrehozása.

Fontos: A Kötet árnyékmásolata szolgáltatás íróprogramjaiban egyéb feltételek esetén is felléphetnek hasonló hibák. Ilyen feltétel a szabad lemezterület hiánya vagy a számítógép nem megfelelő konfigurációja. Ez a gyorsjavítás csak azoknak a meghatározott időtúllépési hibáknak az elhárítását teszi lehetővé, amelyek a Kötet árnyékmásolata szolgáltatás íróprogramjaiban léphetnek fel véletlenszerűen a biztonsági másolatok készítése során. A Microsoft kifejezetten ajánlja az eseménynapló megtekintését a Kötet árnyékmásolata szolgáltatással kapcsolatos minden olyan hiba esetében, amely az íróprogram leállását okozhatja.

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#5011) _ak_ válasza Jorus (#5006) üzenetére


_ak_
addikt

Ki van zárva, h ez egy beépített funkció legyen. A helyedben kipróbálnék mondjuk egy 30napos Kaspersky vírusirtót.

Mercutio_: Én azt hiszem, h pont ezzel vagy ehhez nagyon hasonló hibaüzenettel akkor találkoztam, amikor a BitDefender 2011-et próbálgattam. De most megpróbáltam rákeresni és úgy tűnik, h mégis más volt a hiba üzenet. Mindenesetre nem telepítettél ilyesmi rendszerközeli szoftvert ami bekavarhat?

[ Szerkesztve ]

Let's begin, de gozaimasu!

(#5012) Воланд válasza Jorus (#5006) üzenetére


Воланд
titán

Malwarebytes Anti-Malware Free-t neki

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#5013) Mercutio_ válasza Hunork (#5010) üzenetére


Mercutio_
félisten

Uhh, ez így kicsit "mi sem tudjuk mi a pontos ok, de próbálkozz"-nak tűnik :DDD

_ak_: Van fent avast, és daemontools és a rendszer 64bites, bár ez nem hiszem, hogy lényeges.

Eladó/Cserélhető: https://tinyurl.com/y7ts88wr Orient Bambino Bigsize (50k), Fehér Bőr Nike Sneakers, Fantasy könyvek, m4/3 Panasonic 20/1.7 II és 25/1.7 obi, AKASA 120W ThinITX külső táp, Gere Kopar faládák, dekor üvegballon

(#5014) Jorus válasza _ak_ (#5011) üzenetére


Jorus
nagyúr

és woland_y2k: köszi a válaszokat! A gép céges, szal nem tudok rá telepíteni semmit, de jelzem a help desk-nek a problémát. Köszi még egyszer!

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#5015) Hunork válasza Mercutio_ (#5013) üzenetére


Hunork
veterán

Igen, igen, a szokásos MS válaszok egyike... :K

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#5016) Amur


Amur
addikt

Windows XP mellé szeretném felrakni,és azt olvastam hogy telepítés közben huzzam le azt a winyót amin az XP van,tényleg szükséges ez?

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#5018) MarioAna


MarioAna
senior tag

Hello!
Lenne egy olyan problémám, hogy adott egy nagyméretű kép (18ezer x 14ezer pixel, 45mb jpeg), amit nem tudok megnyitni, mivel kevesli a memóriát. 2GB van, abból 1GB szabad. Erre mi a megoldás? :B

(#5019) sfdrakex válasza MarioAna (#5018) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Mivel próbálod megnyitni?

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#5020) memphis_19


memphis_19
tag

Sziasztok!

Egy olyan problémám van, hogy van egy PC amely egy hálózati imageből lett telepítve egy szerverről, Windows 7 oprendszerről van szó és a telepítő automatikusan beléptetni a tartományba. A probléma ott kezdődik, hogy ez a PC más hálókártyával rendelkezik, ebből következik, hogy más driver szükséges hozzá, ami nincs integrálva az image-be. Ezért nincs hálózati kapcsolat amint a windows feletelepül és nem lehet bejelentkezni semilyen accounttal.

Ezzel kapcsolatban olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám a drivert felrakni anélkül, hogy bejelentkezek a windowsba?

Köszönöm a segítséget.

Üdv,
Péter

(#5021) eketomy válasza memphis_19 (#5020) üzenetére


eketomy
senior tag

Sztem sehogy nem lehet belépés nélkül megoldani, csak úgy ha beleintegrálod PL: nlite-al a hálózatos telepítőbe a hálókártya driverét és telepítés közbe beintegrálja a dirvert!

Jobbat most így hirtelen nem tudok.

Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

(#5022) MarioAna válasza sfdrakex (#5019) üzenetére


MarioAna
senior tag

windows fax-és képmegjelenítő, photoshop cs3

(#5023) sfdrakex válasza MarioAna (#5022) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Irfanviewal próbáld ki esetleg.

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#5024) wrox válasza memphis_19 (#5020) üzenetére


wrox
senior tag

Az oké, hogy domain-es userel nem tudsz belépni, de local adminnal sem?

(#5025) Szajo


Szajo
őstag

Sziasztok, mitől lehet az, hogy ha bekapcsolom a gépem soha sincs net, ilyen sárga felkiáltó jel van ott, aztán helyi kapcsolatnál TCP/IP protokoll 4-es verziója (TCP/IPv4) beírom 192.168.1.1 plusz beadja magától a 255..... valamit leokézom aztán indítok egy diagnosztikát és ezt írja:
"A DHCP nincs engedélyezve a(z) Helyi Kapcsolat adapterhez"
Aztán Javítások megkíréslése rendszergazdaként
Aztán Javítás alkalmazása ÉS jó! De kövi restartnál már megint nem jó... eddig semmi baja nem volt régebben Routerem TP-Link TL-WR340GD a modemem meg egy D-Link DSL-360R
és ADSL internetem van valamint Windows 7 64bitem (nem eredeti)

(#5026) @matthew@ válasza Szajo (#5025) üzenetére


@matthew@
őstag

Nekem is volt ilyenem egyszer TP-Link 1043ND routerrel, és nekem a reset megoldotta a problémát, esetleg próbáld meg Te is, hátha segít.

Matthew 24:42

(#5027) Sub-ZeRo válasza Szajo (#5025) üzenetére

Routerben engedélyezve van a dhcp? Mert szerintem nincs.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#5028) Szajo válasza @matthew@ (#5026) üzenetére


Szajo
őstag

Mármint hogy Reset? Reseteljem az egész beállítást?

(#5029) Speeedfire


Speeedfire
nagyúr

Olyan gondom van, hogy adott 2 miki is, 2 külön hangkártyán és mind a kettő fél(?) sztereóban szól. Szóval csak az egyik hangszórón hallom a hangokat, át lehet valahogy állítani mono-ra? Vagy, hogy mind a 2 csatornán ugyan az legyen?

A beállítások résznél csak 2 csatorna van, olyan nincs hogy 1.

[ Szerkesztve ]

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com || http://tothszabi.info

(#5030) sfdrakex válasza Szajo (#5028) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Igen.

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#5031) @matthew@ válasza Szajo (#5028) üzenetére


@matthew@
őstag

Úgy hogy elméletileg van a router hátulján egy kis reset gomb, amit tollal vagy fogpiszkálóval tudsz benyomni, nekem ez oldotta meg egyszer amikor hasonló gondom volt h nem volt net, se WiFi-n se kábelen. Próbáld ki hátha, ha nem akkor a másik válaszoló Sub-ZeRo által javasolt utat is nézd meg :K

Matthew 24:42

(#5032) oliver7777


oliver7777
tag

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy meglévő XP-m mellé tudok telepíteni Windows 7-et egy másik partícióra úgy, hogy választani tudjak boot-oláskor, hogy melyik induljon?
Ill. még annyi, hogy Windows 7 az XP-hez képest csak memóriából használ többet, tehát csak e tekintetben "terheli le" jobban a rendszert?

Köszi!

(#5033) CoolMan válasza oliver7777 (#5032) üzenetére


CoolMan
MODERÁTOR

Igen tudsz telepíteni windows 7-et és majd ő létrehozza a boot menüt.

(#5034) Sub-ZeRo válasza oliver7777 (#5032) üzenetére

Mivel már xp van fent így a 7 dvd be, majd telepít, létre hozol neki egy másik partíciót majd oda telepíted fel a 7-est. És akkor lesz dual boot-od. Annyi ramot eszik amennyi kell neki. 1 gigánál úgy 600-700 megát, 2-nél kb 800-900-az, 4-nél meg vagy 1,3-1,5-öt.
Bár ezek változnak, attól függ mit használsz. Mondjuk ie9 úgy 10+ tabbal azért a 600 megát is megeszi. :DDD

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#5035) oliver7777 válasza Sub-ZeRo (#5034) üzenetére


oliver7777
tag

Mekkora partíciót érdemes csinálni neki?
Gondolom itt sem lehetséges, hogy ha van mondjuk egy 400gigás partícióm, amin van 100giga hely, abból a 100 gigából külön partíciót csinálni anélkül, hogy formáznám az egész 400gigát Csak úgy, hogy format az egész utána meg csinálni 2 partíciót. Vagy tévedek?

Köszi!

(#5036) sfdrakex válasza oliver7777 (#5035) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Easus partition managerrel az üres részt letudod vágni a meglévő partícióból adatvesztés nélkül. Ha telepíteni másik meghajtóra telepíted a játékokat akkor 40-50 giga bőven elég a W7nek, nálam W7 el egy partíción csak a felhasználói programok vannak, így elfér 40 gigán, persze attól is függ milyen programokat használsz.

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#5037) HZoli87 válasza HZoli87 (#4235) üzenetére


HZoli87
veterán

Sziasztok!

Újra megtörtént a BlackScreen (hang ment tovább), majd rá 10 másodpercre a kék halál (kihúztam a notebook tápját, majd visszadugtam). Éppen filmet néztem. Csináltam képet, ha valaki tud segíteni akkor írjon. Mint ahogy írtam 2,5 hete (#4235), először ez a jelenség a VGA driver cseréje után jelentkezett (előtte 2 évig sosem volt semmilyen gondja a gépnek), lehet hogy az okozza? Pontosan ő lenne az: NVIDIA GeForce Drivers 285.62. Abu írt egy cikket is, hogy gyors frissítés jelent meg a Geforce kártyákhoz, mert a WHQL driverrel nincs minden rendben.

Részlet a cikkből, nálam annyi a különbség, hogy MPC-HC alatt jelentkezett a gond:
" ...Az új béta driver szintén megszünteti a Windows Media Center esetében előforduló fekete képernyőt, így mostantól ezt a lejátszót is problémák nélkül lehet használni videózásra. A driver Windows 7 és Vista operációs rendszerre tölthető le 32 és 64 bites verzióban. A mobil GeForce-ok most külön 32 és 64 bites csomagot kaptak. Amennyiben a stabilitással kapcsolatos problémák nem szűnnek meg az új meghajtótól, úgy érdemes visszatérni a 258.96-os driverre, vagy újabb GeForce-ok esetén a 275.33-asra. ..."

KÉP a hibáról

-----

Rakjam fel a "javított" béta drivert? Honnan lehet egyébként régebbi drivereket letölteni (például eggyel előzőt)?

[ Szerkesztve ]

(#5038) HZoli87 válasza HZoli87 (#5037) üzenetére


HZoli87
veterán

Régi driverhez hozzájutottam, mert ezt ajánlotta fel a nvidia honlapja. KÉP

Feltelepíteni pedig a bétát fogom, remélem megoldja a gondot.

(#5039) potyi23


potyi23
senior tag

hi.Volna egy olyan hatalmas problemam , h mai nap folyaman megint belefutottam olyan problemaba,h feltettem a nero 7 valozatot,de az Win7 en nemmegy,ezert toroltem ahonnan csak tudtam,meg a regeditben is turkaltam sokat,es nagyon jol kigyomlaltam.Elkezdtem a 8 -as verziot installalni,de megállt kozbe h mar talalt egy régebbi verziot,ezert leall.Toroljek mindent ami hozzafuzodik,es kezdjem ujra.10 X elkezdtem,de sehogy sem sikerult.Elszidtam mindent amit csak lehetett,letoltottem a 11 es nerot,es az felment .Kerdesem osszerakva az volna,h a budos......3.14...ba tudnám megoldani ilyen helyzeteket ?? van olyan program ami meg az oregannyat is letolri ilyen gane porgramoknak ?? HELP :((( :(((

(#5040) Воланд válasza potyi23 (#5039) üzenetére


Воланд
titán

1. ne hasznalj nerot. (foleg ne ilyen "letoltotteket")
2. ccleaner

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#5041) potyi23 válasza Воланд (#5040) üzenetére


potyi23
senior tag

mit hasznaljak helyette ?

(#5042) föccer válasza potyi23 (#5041) üzenetére


föccer
nagyúr

Pontosan mit szeretnél tőle? Sima dvd írásra képes a Windows 7 intézője is, minden különösebb extra nélkül.

üdv, föccer

(#5043) Zoli8624 válasza potyi23 (#5041) üzenetére


Zoli8624
csendes tag

Tessék: [link] Én nagyon régóta ezt használom,alap dolgokra tökéletes szerintem. :R Folyamatosan fejlesztik.Természetesen a Free-re gondolok,mert az is bőven elég és átlátható. :)

(#5044) potyi23 válasza föccer (#5042) üzenetére


potyi23
senior tag

tudom,de megis egyszerubb a neroval ?! vagy megsem :F :F .Ti nemhasznaltok nero-t ?

(#5045) potyi23 válasza Zoli8624 (#5043) üzenetére


potyi23
senior tag

Koszi !! :R

(#5046) Sub-ZeRo válasza potyi23 (#5044) üzenetére

Én használok nérót, méghozzá 7-est. Tökéletesen megy. :D

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#5047) #93794560 válasza Sub-ZeRo (#5046) üzenetére


#93794560
törölt tag

Érdekes módon a Nero 7-es jól megy a 64 bites Windows 7-en, míg a 32 bitesen hibákat okoz. Ez gondolom a driverekkel van összefüggésben. A Nero 7 teljesen 32 bites, és mindenképp tesz fel a Windows alá multimédiás drivert, még akkor is, ha csak a Nero Burning ROM-ot teszed föl. Ez összeakad a 32 bites Windows videokép előnézeti funkciójával,(COM surrogate leállás), és egyéb hibák. De a 64 bites Windows 7 nem használja a Nero által felrakott 32 bites drivert, így az nem okoz hibát.

(#5048) Orgi válasza Sub-ZeRo (#5046) üzenetére


Orgi
őstag

Én is 32 bites W7 alatt használom minden hiba nélkül a 7-es Nerot (csak a Burning Romot telepítettem).

(#5049) Воланд válasza Sub-ZeRo (#5046) üzenetére


Воланд
titán

jah, a 7-es meg turheto volt.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.