Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emperor_
addikt
win7 x64 Ultimate-em van. Csak a fontos frissítéseket szoktam telepíteni.
Nálam is megőrült a WU. Ezeket töltöttem le a fentebb linkelt cikk alapján:
Windows6.1-KB3102810-x64.msu
Windows6.1-KB3109094-x64.msu
Windows6.1-KB3087039-x64.msu
Windows6.1-KB3078601-x64.msu
Windows6.1-KB3145739-x64.msu
Windows6.1-KB3161664-x64.msu
Windows6.1-KB3138612-x64.msu
Windows6.1-KB3153199-x64.msuEgy részük már fent volt.
Meg ezt is megfuttattam: MicrosoftFixit50123.msi, de nem írt ki semmi gondot, azt sem árulta el, hogy mit csinált .
Szerintem ez adta végül az igazi megoldást: WindowsUpdateDiagnostic.diagcab
Már feladtam, mert sokat kellett várni a WU-ra, de egyszer csak kiírta, hogy van 14 fontos frissítés. Most éppen ezek kúsznak fel.
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok, egy problémámra keresek megoldást.
Van egy szoftver aminek a trial verziója van meg, viszont lejárt a 10 napos próbaidőszak, és nem engedi tovább használni a szoftvert. Szívesen megvenném, mert hasznos a program, viszont pofátlan 30 dollárt kérnek érte, amit viszont messze nem ér meg.
Azt tudom, hogy az ilyen trial verziós programok lementik a telepítés idejét, és minden indításkor hozzá mérik a jelenlegi időt, és aszerint döntik el, hogy lejárt vagy nem a próbaidőszak. Mivel egy esetleges uninstall, reinstall eltörölné az összes fájlt ami hozzá tartozik ezért a Windows registerekbe szokták menteni ezeket az adatokat.
Én ott keresgéltem, de unintall-ált állapotába a szoftver nem tárolt semmi fontosat a registerekbe.
Megnéztem a rejtett fájlok között is, de ott csak két dll kiterjesztésű fájlt találtam, ahol nem igazán kaptam bennük semmi ilyesmi infót. Szóval tanácstalan vagyok.
Valakinek valami tippje?[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz McEacrhan3 #58002 üzenetére
simán lehet hálózati azonosítása a gépednek, Revo uninstaller esetleg el tudja távolítani maradék nélkül
mai netes világban küld a program készítőinek egy csomagot hogy itt és itt ezen a képen elsőként lett elindítva az app, onnan cseszheted
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz McEacrhan3 #58002 üzenetére
Nem hiszem, hogy itt a legjobb jogosulatlan használathoz tippeket kérni. Pláne, hogy azt se tudjuk milyen programról van szó, hiszen nem feltétlenül ugyanazzal a metódussal ellenőriznek.
Addig is kereshetsz hasonló programokat: AlternativeTo, vagy egyszerűen letorrentezed a tört verziót és nem szórakozol 10 naponként a megújítással.
-
Grafirka
őstag
Sziasztok,
Win7/64 bit rendszert sehogy sem tudom rabirni , hogy letoltse es telepitse a frissiteseket.
Amit neten talatam mar mindent megprobaltam de semmi valtozas. Orakig "keres" es semmi nem tortenik kozben a CPU es a cooler ertelemszeruen kemenyen dolgozik.Microsoft fixit.wu telepitve
Windows update agent 7.6 telepitve
Microsoft Update Satandalone Package , legalabb 3 felelt telepitette, de ugyanugy semmi.A gep teljesen rendben mukodik nincs virus, malware , stb.
Barmilyen otlet jol jon. -
Emperor_
addikt
válasz Grafirka #58006 üzenetére
Ezt próbáltad már?
WindowsUpdateDiagnostic.diagcabFeltolod, kijavít ezt azt. Amikor bemész a wu-ba, akkor azt mondja, hogy még semmit nem frissítettél, rá kell nyomni a frissítések keresésére és várni. Egy jó ideig elvacakol aztán lejönnek a frissítések. Legalábbis nálam ez volt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
kovaccss
tag
Hello. Nem találok weboldalszerkesztős és képfeltöltö oldalas friss forgalmas topikot. Hol lehet ilyen témában írni?
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy volt par fereg a gepemen es spy hunter 4el leirtottam oket, es ennek koszonhetoen ha ujrainditom a gepem egy nagy szurke urrsseg fogad. Ctrl+del el a feladatkezeleot megnyitja latom hogy fut mimden program nincs hibauzenet futtatni is tudok programot ... olyan mintha valami asztal vezerles le lett volna torolve! Szoval szerintem van minden csak nem latom, az asztalt , mert a futtatast meg mibden mast igen! Hogy tudom ezt helyre hozni??? Halas koszonet!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
titán
válasz FIREBLADE78 #57981 üzenetére
Valoszinu azert, mert nincs letiltva az update szolgaltatas.
Probald meg igy:
Toltsd le mind az ot csomagot, inditsd ujra a gepet. Lepj be parancssorban a services.msc-be, majd windows update-n duplaklikk, leallitas, alkalmaz, ok. Azert fontos, hogy igy allitsd le, mert ha keresi a frissiteseket es ugy lovod ki, akkor sem fogod tudni kezzel telepiteni a frissiteseket. Ezutan telepitgesd fel a frissiteseket kezzel, siman enterrel vagy duplaklikkel indulnak, igy mar telepulnek es nem nyitnak keresoablakot. Ha mind feltelepult, ujrainditas es igy probalj meg frissiteseket keresni.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Sikerült felraknom az 5 frissítést. Elindítva a wu-t,még mindig semmi. Már 10 perce keres.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
válasz FIREBLADE78 #58015 üzenetére
Na talált 315 frissítést,felrakjam?
-
zeusz55
senior tag
válasz zeusz55 #58011 üzenetére
Sziasztok! Megoldódott, ez a videó tökéletesen levezeti mi a teendő... nekem az explorer.exem tünt el, csak azt tettem vissza a shell32őt nem bántottam! Ha nem jó a videó letöltöttem, privibe kérd el!
https://www.youtube.com/watch?v=FT42A6iYWj8
Keresőszavak:
zeusz55
Windows 7 explorer.exe javitás repair reinstall újratelepítés shell32.dll– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
sz.j
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #58015 üzenetére
Lehet, hogy nem kellett volna elindítanod a keresést, mert legalábbis nálam, magától megkereste és amikor ezt jelezte átnéztem majd letöltöttem/telepítettem.
Más, de még mindig frissítési téma ...
Pár hete kínlódtam a frissen telepített win7 frissítésével amit a mostanában sokat emlegetett 5 frissítés letöltése oldott meg és kb. 300 frissítés jött le.Az említett 5 letöltött és telepített (!) frissítés ellenére az e hónapi frissítési pachot napokon keresztül csak kereste, de nem találta ...
Kínomban visszamentem a http://wu.krelay.de/en/ oldalra ahonnan, a parancssoron keresztül történő wu leállítását követően, az első telepítése után kb. 15 percen belül jelzett a rendszer hogy frissítések érhetők el ... (a 14-ből 12-t le is szedtem, a maradék 2 win10 téma volt)Na most ilyenkor mi van, az első frissítést miért kellet újra telepíteni ???
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Doky586
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #58016 üzenetére
ebből ~30 db ami win10 update vagy hasonló nem kívánatos dolog...
A többi ~285 db ot érdemes felrakni.[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
-
dugo_
veterán
válasz FIREBLADE78 #58020 üzenetére
Én ezzel szoktam kilőni utólag, több százból nem kezdek el bogarászni: http://dws.wzor.net/
-
FIREBLADE78
addikt
Szemét törlésére mit használtok? Ccleaner jó vagy van jobb is?
-
jacint78
addikt
válasz FIREBLADE78 #58022 üzenetére
adwcleaner esetleg, na meg a manuális takarítás.
type your text here..
-
dugo_
veterán
válasz jacint78 #58023 üzenetére
CCleaner + Wise Cleaner.
Ebből csak a Disk Cleaner-t, a Registry Cleaner egyszer rosszalkodott, azóta nem használom. -
törölt tag
Köszönöm a segítséget . Már azt hittem , hogy csak az én gépemen nem működik a Windows Update . ( bár extraként megjelent a Windows 10 letöltése opcíó )
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
Win7 reinstall+ frissités a téma, letöltöttem a nem hivatalos SP2-t, beállítottam, hogy újrainduljon magától ha igényli illetve állítsa le magát ha végzett.
Aztán magára hagytam és megvártam amíg leáll, utána elindítottam, és beléptem az saját accountommal (ez csinált egy másikat) és még mindig megjelent a parancssor, benne a validálás hiányzó updatek keresése. Megvártam mig megint leáll magától a gép és újra elindítottam. Megint megjelent a parancssor, validálás hiányzó update-ek keresése.
És ezt a loopot eljátszottam még párszor, aztán már elég valószínűnek tűnt, hogy valami végtelen ciklusba keveredhetett a cucc, úgyhogy kivettem az auto induló programok közül, és megpróbálkoztam win update-en keresztül befejezni a frissítést. 77+40 frissítést talált, rányomtam hogy letöltés+telepítés, azóta semmi. Pörög vagy 5 órája, 0kB letöltött cucc még mindig.
Most már annyira se működik a WU hogy letölteni se lehet, ha talál valamit ? Mit lehetne vele még csinálni hogy befejezzem a frissítést? -
movax
őstag
Csak jelzem halkan, hogy van egy hivatalos update, ami áprilisig bezárólag tartalmaz mindent, egyetlen 500 megás csomagban (KB3125574)
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Csak halkan jegyzem meg, hogy nem tartalmaz mindent áprilisig bezárólag.
A pontos mennyiségre nem emlékszem, de nekem valami 40 darab frissítést akart feltenni az "SP2" telepítése után. Arról nem is beszélve, hogy az Internet Explorer 11-es telepítéshez az összes szükséges frissítés mérete meghaladja a 900MB-ot. Hogy is férne bele ez az 500MB-ba?[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Olyannal találkozott már valaki, hogy Win7 egyszercsak váratlanul jelszót kér a user-hez?
Sosem volt beállítva és az Ultimate Boot CD, Offline NT Password & Registry Editor programja nem találja a bejegyzést.Impossible is nothing
-
quailstorm
nagyúr
válasz meroly #58032 üzenetére
Legalább egy fiók van a gépen?
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felhasználói fiókok\Fiókok kezelése\Fiók módosítása\Jelszó módosításaTudtommal admin módosíthatja más jelszavát, 7-en meg lokális fiók lesz. Szopás akkor van ha csökkentett mód parancssorral esetén is jelszót akar. Beépített adminfiók ugye előhozható a net user Rendszergazda /active:yes paranccsal. Itt a név a Windows telepítési nyelvétől függ!!! Fullgyökér előtelepített notebookon gyakran angol. Azaz Administrator.
Ha csökkentett módban is szopó van, akkor van egy ilyen hogy Windows helyreállító lemez, laposokhoz adták, neten van fenn 300MB, kivonata egy Win7 telepítő DVD-nek, ami úgyszint jó, pendrive-ról meg kecskéről bootolva is.
Lényeg a lényeg, parancssoros helyreállítást kell róla indítani és ott megpróbálni az adminfiókot előhozni vagy jelszót változtatni. -
meroly
veterán
válasz quailstorm #58033 üzenetére
Egy hát, úgy az izgalmas
Csökkentett mód parancssor esetén is jelszót kér.
Köszi, a windows helyreállító lemezt keresem épp, ez lett volna a következő.
Impossible is nothing
-
westlake
félisten
-
Nestor16
senior tag
Én ezt használom a Windows upgrade (win 10-re való frissítési figyelmeztetés) eltávolításához: GWX Control Panel
Nem tudom ti használjátok-e, de nekem eddig tökéletesen bevált.
Üdv, Dávid
-
Denox7
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy Win7 et szeretnék telepíteni, de sehol nem találok hivatalos win7 proffesional x64 sp1 iso telepítőfájlt a neten (termékkulcsom van).
Valaki tudna esetleg egy biztos forrást?
Köszönöm -
Doky586
nagyúr
válasz Denox7 #58041 üzenetére
Innen legálisan letölthető bármelyik: [Windows ISO Downloader.exe]
"directly from Microsoft's servers"[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Egy olyan problémám lenne, hogy a gépemben van 3 meghajtó. A C-re van telepítve a Windows 10, az E-re a Windows 7 és dual boot-ban használom.
Na most a probléma az, hogy az E meghajtóm egy nagyon lassú kínai SSD, hiba volt telepítenem rá a rendszert, így ezt a hibát szeretném azzal orvosolni, hogy a D meghajtómra át szeretném helyezni.
Van erre jó megoldás újratelepítés nélkül és a dual-boot megtartása mellett?
Köszönöm előre is a válaszokat!utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest