Hirdetés

2019. november 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-01 15:54:41

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30251) brd válasza hattrickuser (#30246) üzenetére


brd
(nagyúr)

Más program prioritását tudod ezzel a paranccsal módosítani? Hátha csak elírtad, vagy valami nem kerek a gépeden.

The only real valuable thing is intuition.

(#30252) mattew


mattew
(tag)

Kedves fórumozók!
A következő problémám van:
Körülbelül a megjelenés óta használom a win7-et (anno még a betát is).
Új laptopomon 2011 december 4-e óta fut a win 7 64 bites professional, magyar verziója (nem SP1).
Laptopom egy ASUS A53S.

Mostanában vettem észre azt a hibát, hogy néha (egyre gyakrabban)
indítás után nem jelenik meg a bal alsó sarokban a wifi indikátor.
Vagyis az álatalam kirakott nyelv, wifi, akkumulátor, hangerő, óra
ötösből csak három a nyelv, az aku és az óra látszik.
Ugyebár a hangot tudom az Fn+f10, Fn+f11 gombokkal vezérelni,
ez nem probléma, hang van. A gond az, hogy a wifit ilyenkor nem tudom használni,
a vezérlőpult->hálózati és megosztási központ-ban a csatlakozás hállózathoz-ra
kattintva nem jelenít meg egyetlen hálózatot sem. Közben régi symbianos nokiám
nevetve megtalálja a wifi-t. A hibaelhárítás sem tudja megoldani a problémát, kiírja,
hogy a közelben nincs aktív wifi hálózat (már hogy ne lenne...). És csak az
újraindítássegít, az viszont eddig mindig megoldotta a gondot, a visszatérő
windows már gond nélküllátta a wifit. A laptopban
Intel Centrino Wireless-N 1030 BGN 1x2 HMC
wifiadapter van. A héten frissítettem a drivert a legújabbra, ez kb 4 napig
eltüntette az említett hibát, de ma megint előjött (induláskor nem volt wifi,
csak a restart segített).
Mi lehet a probléma? Driver? Windows? Hardver? User Error?
Várom válaszotokat.

[ Szerkesztve ]

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanam hogy kicsi a kerítése.

(#30253) Mirman


Mirman
(őstag)

Sziasztok, rá raktam egy Win7et egy pendrivera, kipróbáltam hogy bootolhato e a pendrive, működött és amiutan be adta a telepítési képernyőt ki kapcsoltam a gépet, de nem akar mostmar HDD-ről be bootolni, csak fekete lesz a képernyő. :( Van valami módja hogy rendbe hozzám a dolgot vagy csak Win újra telepítés segíthet?

(#30254) Dusee válasza Mirman (#30253) üzenetére


Dusee
(őstag)

be bootolsz egy windows telepítőt (olyat amilyen a gépen van), nyelvet kiválasztod, és utána számítógép javítása, aztán indítási javítás (vagy mi a neve, az első lehetőség).
annak rendbe kéne raknia az mbr-ed.

(#30255) StSanya


StSanya
(őstag)

Esetleg erre valaki? [link]

(Bár nem néztem, hogy van-e külön Windows Media Player topic...)

"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."

(#30256) Wannabeapro


Wannabeapro
(tag)

Beszereltem az új alaplapot, Ramot és CPU-t, de a indulásnál "Indítási hiba javítás" jön be folyton és nem tudja kijavítani a hibát.

Ha pendrive-ra ráteszem a win7-t és bootolás közben megpróbálom újrarakni az segíthet ?

(#30257) vlevi válasza Wannabeapro (#30256) üzenetére


vlevi
(nagyúr)

Egy tippem van. A régi gépedben nem volt bekapcsolva az AHCI mód, az újon pedig be van. Ilyenkor a Win nem tudja betölteni a drivert.
Megoldás, hogy az új lapon is kapcsold ki az AHCI módot a BIOS-ban. Azaz tedd vissza sima IDE-re.

(#30258) Wannabeapro válasza vlevi (#30257) üzenetére


Wannabeapro
(tag)

Ezt majd Sata mode-nál kell állítani, vagy hol találom meg?

És ha esetleg nem válna be ez, akkor az indítási hibajavítás ellenére a windows telepítőt befogja tudni hozni?

(#30259) Mirman válasza Dusee (#30254) üzenetére


Mirman
(őstag)

Köszönöm, már fel települt újra a Windows. :)
Más téma : ha 120GB-os SSD-t szeretnék a rendszernek meg a programoknak és ezenkívül lenne egy hdd az adatoknak akkor az SSD-t érdemes patricionalni, és ha igen akkora mennyit kell le csípni a Win-nek?

[ Szerkesztve ]

(#30260) Mirman


Mirman
(őstag)

Bocsánat ezt ki felejtettem az előzőnél, ha ODD-nelkul rendelek gépet akkor hogyan tudom a drivereket telepíteni?

(#30261) NEMO1968 válasza Mirman (#30259) üzenetére


NEMO1968
(őstag)

Szia!
Igen,érdemes.
Ha másért nem is,azért,hogy a letöltött progiaid,drivereid ne menjenek a lecsóba egy esetleges újratelepítéskor.
Nekem 45 gigán van a WIN 7,és köszöni jól van.
Persze hagyhatsz többet is.

CNC-s aranyköpés: Mnden program jó, csak néha útban van az anyag!!!

(#30262) DS39 válasza Mirman (#30260) üzenetére


DS39
(veterán)

letöltöd netről, és telepíted. vagy ha előre akarsz készülni, pendrive-ra összegyűjtöd ami kell, hang,video,stb drivereket. én már csak OS telepítésre használom a lemezt, másra nem igazán kell.

NEMO1968: azokat tárolhatja a HDD-n is. de két OS megfér egymás mellett azon az SSD-n, persze ha van rá igény (pl W7, W8)

[ Szerkesztve ]

(#30263) potyi23 válasza Poo (#30211) üzenetére


potyi23
(senior tag)

nincs valami olyan amivel a fat tablat tudnam megjavitai ?

(#30264) whiskeys válasza NEMO1968 (#30261) üzenetére


whiskeys
(őstag)

nekem is 60 gigán jól müxik

"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."

(#30265) hattrickuser válasza brd (#30251) üzenetére


hattrickuser
(tag)

Nem elírás volt, feltehetően én értettem félre. :W A program indítása előtt futtattam a megadott sort, amiről azt hittem, hogy a program az indítást követően magas prioritással indul. Azonban a már elindított programot helyezi magasabb prioritásba.

Sajnos így nem jutottam közelebb a megoldáshoz, ugyanúgy ALT+TAB párossal ki kell lépnem minden alkalommal a játékból, így nagy különbség nincs ez, és a Feladatkezelőben megadott magas prioritás beállítása között.

Köszönöm az eddigi segítséget. Ha van még egyéb használható ötlet, azt szívesen fogadom :R

(#30266) brd válasza hattrickuser (#30265) üzenetére


brd
(nagyúr)

Írsz egy valami.bat file-t, ezzel a tartalommal:

cd /d "c:\Program Files\valami\gamelauncher.exehelye"
start "gamelauncher.exe"
ping >nul 127.0.0.1 -n 6
wmic process where name="nfsw.exe" CALL setpriority 128

és azt indítod el a gamelauncher.exe helyett. A ping >nul 127.0.0.1 -n 6 sor várakozást jelent, a -n utáni szám a várakozás másodpercben, de egyel többet kell írni, mert az első csomagra rögtön jön válasz. Legalább annyit várjon, ameddig közel minden körülmények között elindul az nfsw.exe, de legfeljebb addig, hogy még nem tudsz belőle kilépni, és újra elindítani. Esetleg többször is beírhatod a végére a

ping >nul 127.0.0.1 -n 6
wmic process where name="nfsw.exe" CALL setpriority 128

sorokat, valamelyik csak átállítja. ;)

Lehetne szebben is megcsinálni, lehetne vizsgálni, hogy fut-e az nfsw.exe, a tasklist paranccsal, és csak akkor állítani a prioritást, ha igen, de azt rád, vagy egy türelmesebbre bízom. ;)

[ Szerkesztve ]

The only real valuable thing is intuition.

(#30267) djyuri


djyuri
(őstag)

Sziasztok.

Egy mai laptopon megakadt a windows 7 egyik frissítése. Ha jól látom pont az SP1.
Jelenség:
A.: beragad és hibaüzenettel leáll a frissítés és leokézva az ablakot pár másodperc múlva,mintha mi se történt volna újra feljön az update jelzés,hogy új frissítések készen állnak a telepítésre. és így akár a végtelenségig.
B.: Feltelepül,de ablak bezáródása után az A pontban tapasztalható pár másodperc és újra előugró üzenet.

Régen az XP-nél volt ilyenem és csak annyit kellett tenni,hogy töröltem a legfrissebb bejegyzéseket a frissítésekből a registry-ből és utána újra rákeresett a windows a frissítésekre és akkor már minden flottul ment.. De erre nem találok megoldást a windows7-ben.

Így szeretnék segítséget kérni

köszönöm!

üdv

[ Szerkesztve ]

(#30268) Poo válasza djyuri (#30267) üzenetére


Poo
(senior tag)

szia,

számtalanszor tapasztaltam én is h az sp1 nem megy fel,leszedtem külön a microfos oldalról és feltettem manuálisan nem az update-n keresztül és ment,ezt tudom javasolni egyszerűbb mint buherálni.

Veszek eredeti tonereket,patronokat

(#30269) #14121216


#14121216
(törölt tag)

Sziasztok.
Milyen kodeket kell a gépemre telepíteni, hogy simán a könyvtárakban is megjelenjenek az ORF file-k bélyegképei??? Mert telepítettem már MicrosoftCodecPack_amd64: semmi, RawCodec_x64_ENU: semmi :S
Olympus 565UZ gépem van, s a rendszerem Windows 7, 64bit. Régebben valami kis kodek volt fent, akkor tökéletesen voltak bélyegképek, de pár napja újra raktam a rendszert, s azóta nem találtam hozzá meg a kodeket a neten :/

Felraktam egy ilyen .orf file-t ide, akinek van ideje/kedve, nézze már meg h neki van e bélyegkép...

Városliget, Hősök tere

(#30270) Mirman válasza DS39 (#30262) üzenetére


Mirman
(őstag)

Köszönöm szépen. :R Van esély rá hogy nem fogja felismerni a gép a LAN-t amíg nem telepítem a drivereket ? Mert ugyebár 1db pendriveom van amiről a win fog települni és icipicit parázom ettől. :DDD

(#30271) DS39 válasza Mirman (#30270) üzenetére


DS39
(veterán)

valami nagyon egzotikus hálókártyád kell legyen, hogy egy alap drivert ne tudjon telepíteni hozzá a Win7, szóval nem hiszem hogy ezzel gond lesz.

(#30272) Mirman válasza DS39 (#30271) üzenetére


Mirman
(őstag)

ASROCK FM2A75 Pro4-M lap lesz, akkor valószínűleg működni fog, köszönöm. :)

(#30273) Visormail válasza havri1 (#30248) üzenetére


Visormail
(addikt)

Ha a mindenki nevű csoportnak osztottad volna meg akkor nem jelent volna meg a felhasználóváltás sem.

(#30274) oroszbence


oroszbence
(tag)

Sziasztok

Van nekem egy Dell Latitude E4300 laptopom. Egy időben elkezdett igen csak lelassulni gondoltam egy Windows újratelepítés mindent megold. De nem így lett. Ugyan is az első újraindítás után a windows logo pulzálásakor kék halál. csökkentett módban szintén kék halál.

Mi lehet a megoldás ?

(#30275) Visormail válasza oroszbence (#30274) üzenetére


Visormail
(addikt)

S mit ír a kékhalál?

(#30276) SamSem58


SamSem58
(aktív tag)

Sziasztok,

Mint már korábban írtam meggyűlt a bajom, egy Fujitsu Siemens Scaleo P géppel, illetve az azon lévő Windows 7 op. rendszerrel. Nos, a probléma megoldódni látszik, ugyanis az egyik RAM volt a hunyó, így annak cseréje után, ha nehezen is de újratelepítettem. Most egy okés BIOS-ra vágynék, a Gigabit GA-K8FS482M alaplapomhoz - (Socket A), mert régi - 2006-os. De a Gigabit Windows-hoz készült frissítő progija nem talál BIOS-t a szervereiken. A Gigabit honlapján pedig elakadok, mert nem tudom milyen chipset van a gépben..., tudna valaki segíteni e téren?

Samsem

(#30277) brd válasza SamSem58 (#30276) üzenetére


brd
(nagyúr)

Vagy elírtad a típusát, vagy a GB nem ad supportot ehhez. AIDA mit mond a típusra?

The only real valuable thing is intuition.

(#30278) SamSem58 válasza brd (#30277) üzenetére


SamSem58
(aktív tag)

A típus nincs elírva, AIDA szerint és EVEREST szerint is ez az alaplap... de dobok egy képet is a hitelesség kedvéért. Az lehet, hogy a Gigabit nem ad hozzá BIOST, mert a mostanit is a Fujitsu Siemens oldaláról szedtem le valaha, de ma már öreg és nincs frissebb...

Samsem

(#30279) brd válasza SamSem58 (#30278) üzenetére


brd
(nagyúr)

Akkor a fuji-t lehetne ütni BIOS-ért. Egyébként az alaplap neve alapján az valószínűleg nem Socket A-s, hanem 754/939 lehet, ha Sempron CPU-ról van szó.

The only real valuable thing is intuition.

(#30280) KaiotEch


KaiotEch
(veterán)

Üdv. Valaki segítsen! Van egy ultrabookom, és szeretném felrakni rá a W7-et, de nem tudom, csak usb-ről. Viszont itt meg azt írja ki, hogy Egy CD/DVD-meghajtó szükséges eszközillesztője hiányzik. Mit kéne az iso-hoz integrálnom? :R

"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.

(#30281) sfdrakex válasza KaiotEch (#30280) üzenetére


sfdrakex
(nagyúr)

Érintetlen a telepítő amit pendrivera tettél? Így csináltad?

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#30282) KaiotEch válasza sfdrakex (#30281) üzenetére


KaiotEch
(veterán)

Pontosan így. :K

"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.

(#30283) SamSem58 válasza brd (#30279) üzenetére


SamSem58
(aktív tag)

A CPU Sempron, de a Socket pedig állítólag A, a Fujitsu tesz az egészre magasról, neki 2006-ban lejárt, az a legfrissebb. A BiosAgentPlus adna 20 - vagy 25 dolcsiért, :(( de így adjon a nénikéjének és ne nekem.

Samsem

(#30284) sfdrakex válasza KaiotEch (#30282) üzenetére


sfdrakex
(nagyúr)

Milyen verziót próbálsz telepíteni? Ugye nem valami kókányolt special edition-t? Tovább nyomni nem tudod, hogy hagyja a fenébe az optikai meghajtót?

#30283) SamSem58

Van valami probléma a gép működésével, hogy ennyire frissíteni akarod a biost?

[ Szerkesztve ]

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#30285) rgeorge válasza KaiotEch (#30280) üzenetére


rgeorge
(őstag)

Eredeti a telepítő?

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal.". Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#30286) KaiotEch válasza rgeorge (#30285) üzenetére


KaiotEch
(veterán)

MSDN-es SP1-es. Az a baj, hogy nincs külső usb-s dvd olvasóm, azzal menne.

Nem engedi továbbnyomni.

[ Szerkesztve ]

"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.

(#30287) SLYM


SLYM
(veterán)

sziasztok, pár napja vettem egy lenovo y500 laptopot (új win7+driverek+progik feltelepítve, összes frissítéssel, ahogy kell). minden frankó, csak a wifivel van egy kis gond. intel centrino wireless-n 2230 a wifi benne, ehez telepítettem is a gyári levono oldalról az 15.0-ás drivert. 20 megabitet tudott csak a cucc 120 megabites netemmel (80-at a wifis router is tud, pl a másik itthoni laptopon, tehát nem a routerrel lesz a gond). gondoltam frissítem a drivert a legújabbra, fel is mentem az intel oldalára, ahol egy ilyen auto check kidobta, hogy van már 15.8-as verziószámú driver is. letöltöttem, frissítettem, majd örültem is nagyon, mert hirtelen 60 megabitet tudott a cucc. aztán gondoltam a driver frissítés után egy restart sosem árt, döbbentem vettem észre, hogy a restart után újra csak 20 megabitet tud a cucc. azóta ez folyamtosan ennyi. lol. valaki tudna megoldást a problémámra? köszönöm

(azért itt teszem fel a kérdést, mert a topicjában 2 nap alatt sem érkezett egy válasz sem, itt meg azért sokkal több a hozzáértő)

[ Szerkesztve ]

(#30288) SamSem58 válasza sfdrakex (#30284) üzenetére


SamSem58
(aktív tag)

"Csak" annyi, hogy bár az új telepítés No I. mégis nagyon lassan bootol be a Windows. Addig minden ok., hogy bekapcsoláskor gyorsan lefutnak a BIOS adatai. A gond ott kezdődik, mikor megjelenik a Windows logója, ez vár minimum 10 másodperecet, majd eltűnik, aztán 25 másodpercig fekete képernyő és ott jön be a bejelentkezés... Ez hibásan sem tartott ennyi ideig :(( További gond, hogy rendkívül lassan kezdi telepíteni az éppen telepítendő programot - rákattintok a progira kétszer aztán legalább 30 - 40 mp.-ig nem történik semmi... Esetleg van köze ehhez, annak, hogy a telepítőlemezről kellett bebootoltatni, mert különben nem tudta sem javítani, sem újratelepíteni a rendszert?

Samsem

(#30289) ricsik


ricsik
(őstag)

Sziasztok! Arra van valami trükk, hogy egy P4 3GHz /1,5GB RAM gépen az összetettebb weblapok ne röcögjenek? Memória van elég de nem valami sima a böngészés. A többi rendben, az ablakok szépen gyorsan jönnek be, csak a böngészés elég vacak. Köszi.

(#30290) hattrickuser válasza brd (#30266) üzenetére


hattrickuser
(tag)

Kipróbáltam, így már külső program nélkül is működik!
Hálás köszönetem! :R

start "gamelauncher.exe"
sornál idézőjel nem kell, tehát így:
start gamelauncher.exe

[ Szerkesztve ]

(#30291) brd válasza hattrickuser (#30290) üzenetére


brd
(nagyúr)

Igen, csak akkor feltétlen szükséges, ha szóköz van a névben.

The only real valuable thing is intuition.

(#30292) vlevi válasza ricsik (#30289) üzenetére


vlevi
(nagyúr)

Nezd meg a processzorkihasznaltsagot, de vam egy sejtesem, hogy a processzorido tuilnyomo reszet a flash player processz zabalja el. Sajnos ez egymagos gepek ezert gyengek netezeshez. :-(

(#30293) ricsik válasza vlevi (#30292) üzenetére


ricsik
(őstag)

Köszi, megnézem. Gondolom XP-vel sem lenne jobb a helyzet ha ez a szitu.

(#30294) sfdrakex válasza SamSem58 (#30288) üzenetére


sfdrakex
(nagyúr)

Ezen nem hiszem, hogy segítene a bios frissítés, valami más lehet a gond ,sok program indul a windowsal együtt?

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#30295) vlevi válasza ricsik (#30293) üzenetére


vlevi
(nagyúr)

Valószínű. Megnéztem néhány oldalt, és én scrollozáskor az i5 gépemmel néha beleugrik 20% fölötti értékekbe. Ami csak azért gáz (rád nézve), mert az azt jelenti, hogy 1 db i5-ös processzormag 80% fölött jár.

Pár évvel ezelőtt ezért kellet anyám gépét, (ami korábban nálam volt 2.8Ghz, P4) kicserélnem a legolcsóbb kétmagosra, mert facebookozni, flash játékot játszani vele képtelenség. Pedig azzal a géppel én a Crysist játszottam, arra jó volt, de kapálni nem lehet vele... :O :W

(#30296) sfdrakex válasza vlevi (#30295) üzenetére


sfdrakex
(nagyúr)

A rohadt flash szinte durvábban zabál le bármilyen gépet, mint a legdurvább játékok, szerkesztő programok, nagyon egy szar valami. Jókat szoktam nevetni mikor régi gépeket árulnak netezős konfigként közbe minden oldal teli van hányva flashekkel ezért netezésre se jók a régi gépek, sajnos.

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#30297) aimettirlz


aimettirlz
(tag)

Üdv, nmtom jó helyre írok-e nm vágom mi lehet a probléma...

Jelenség:

Tolom a gamet pl LOL és egyszercsak a képernyőm bal fele át kerül a jobb oldalra magyarul elcsúszik az egész... egy félképernyőt mintha flmkockaszalag lenne.. elég vicces mert mikor kilépek a gameből winfosban is úgy marad....

egyszer be is szart az egész gép kék halállal...

soha semmi másnál nm tapasztaltam még ilyet.. nm kompatibilis vmi?

az "atomerőművem" minden más programnál stb jól működik

lehet hogy nm szereti az ALT+TABOLÁST a játék ennyire? :F mert előfordul hogy leteszem de nm tudom hogy pont akkor volt a lent amikor beszart...

6870em van phenom 2 955 black 3,9 Ghz húzva

:R

® aimeTTi atticuS ™

(#30298) Krystal_s válasza SLYM (#30287) üzenetére


Krystal_s
(őstag)

Szia, az Intel driver okozza a jelenséget, mert alapból nem kezeli rendesen az N módot. A többi Centrino-val is ez a gond. Te még szerencsésnek számítasz, ha azt a 20Mbit-et stabilan hozza, mert több 1000 embernél a netet is eldobálja, vagy használhatatlanul lelassul. Pár hónapja mióta egyre többen "fenyegetőznek" az Intel fórumain folyamatosan elnézést kér az Intel és most már nem nézik hülyének az embereket, de még nem tudtak rájönni a hibára. Nekem ezért az új gépet 1 nap után már gariztatni kellett és a csere wifi kártya sem oldotta meg.

Amennyiben stabilan megy nálad a net, a titkosítás WPA2-AES értéken kell hogy legyen.
Az eszközkezelőben a Wifi beállításokban (speciális) 20mhz-ről 40mhz-re, vagy Auto értékre kell állítani és az N módot enabled-re, ha ez sem segít, akkor a Bluetooth letiltás is gyorsíthatja a netet.
Itt van pár fórum a sok közül a témával kapcs.
Intel Centrino Wireless N 2230 conectivity issue!, majd itt folytatódik, ahol már minden Centrino-ról panaszkodnak és nem csak a 6235 a téma. (47 oldal)
Sporadic but recurring connection dropouts on an Intel 6235 wireless adapter

(#30299) default.


default.
(őstag)

sziasztok!
olyan problémám van, hogy a start menübe beraktam 1-2 parancsikont, és egy két program ikonja rendszeresen eltűnik. mármint csak az ikon kép. mintha megszűnne a forrás.. pedig ugyanúgy csináltam az összeset, hogy asztali parancsikont áthúztam a start menübe, és az asztalról töröltem.
mi lehet a megoldás ?

köszönöm szépen előre is!

(#30300) KaiotEch


KaiotEch
(veterán)

Valaki még esetleg?

"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.