Hirdetés

2021. január 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-01 15:54:41

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29401) spiritex válasza snowdog (#29400) üzenetére


spiritex
veterán

Idézet a cikkből:
'Napjaink SSD-i (legalábbis a többségük) statikus wear levelinget használ. Mint az a nevéből talán kitalálható, ez azt jelenti, hogy az algoritmus a statikus adatokat is folyamatosan mozgatja. Ez azzal az előnnyel jár, hogy az SSD teljes felülete egyidőben válik írhatatlanná, viszont az a hátránya, hogy magának az algoritmusnak a működése plusz terhet ró a cellákra, illetve a sebességet is csökkentheti."

Wear leveling

Egyébként pedig nemrég csináltam egy teljesen friss W7 telepítést, és a tökéletes rendszer nálam beállt 2-3 nap alatt, és azt mentettem le, azóta pedig alig vagy nem is telepítettem semmit. Nyilván időközben majd frissülnek a browser-ek, a Flash, Java, Skype, stb., de azok meg úgyis maguktól fognak frissülni, ha esetleg vissza kéne rakni a mentést.

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#29402) snowdog válasza spiritex (#29401) üzenetére


snowdog
veterán

Ezt kifelejtetted:
"A dinamikus wear leveling mindig csak a szabad terület, azaz a statikus adatokon túl található terület épségét felügyeli, ahol dinamikusan változó adatok találhatók."

Az viszont valószínű, hogy a statikus vezérlők vannak többségben. Ettől függetlenül csak ezen okból (szerintem) nem érdemes kikapcsolni az automatikus frissítést. Nem ettől fog elhasználódni az SSD. Egyébként is az az általános vélemény, hogy mire normál használat esetén tönkremegy, az átlag felhasználó egyébként is lecserélné. :)

(#29403) Dilikutya


Dilikutya
nagyúr

Létezik olyan, hogy jelszót kér egy Windows 7 rendszer, ami korábban jelszó nélkül egyből az alap felhasználó asztalára jelentkezett be?

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#29404) randras válasza Dilikutya (#29403) üzenetére


randras
veterán

Semmi sem lehetetlen. :D

(#29405) Dilikutya válasza randras (#29404) üzenetére


Dilikutya
nagyúr

Rosszul kérdeztem :). Ha ilyen van, mit lehet kezdeni vele távsegítséggel? Nincs előttem a gép, a gazdája meg nem ért hozzá. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#29406) DS39 válasza Dilikutya (#29405) üzenetére


DS39
veterán

start kereső: netplwiz -> pipa kivesz, jelszó megad. ok. -> utána nem fogja kérni bejelentkezéskor. :)

spiritex: mivel az távsegítséggel nem fog menni, és nem is hozzáértés kérdése a jelszó elfelejtése ezért nem hiszem hogy erre gondolt :U

[ Szerkesztve ]

(#29408) spiritex válasza DS39 (#29406) üzenetére


spiritex
veterán

De gondolom itt az a gond, hogy be se tud lépni az illető...

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#29409) PumpkinSeed válasza snowdog (#29402) üzenetére


PumpkinSeed
addikt

Nem akarok beletolakodni a beszélgetésbe csak kifejtem saját véleményem.

Szerintem sincs értelme a frissítéseknek. Volt olyan cáfolat erre, hogy zombi lesz a gépemből. A botnet készítők általában nem a windowsos hibák véget tudnak botnetet csinálni a gépből hanem a felhasználó saját maga által elkövetett hibák miatt. Vírust is csak az kap aki nem tudja használni a számítógép illetve az Internet adta lehetőségeket. Én nem halottam még olyan (valamire való) rendszergazdáról aki a saját gépén szenvedett volna vírus miatt.

Ezen kívül ahogy én észre vettem a frissítések nagy része (mostanában) rendelkezik valami hibával, vagy kisebb vagy nagyobb hibával. Ezek után a kivetkező frissítésnél küldik mellé annak javítását de az új megint rossz rosszabb esetben.

Ezenkívül sokkal többet érünk azzal, ha felteszünk inkább egy kémelhárító progit egy jó vírusirtóval. Viszont nem árt figyelmeztetni a felhasználót sem, hogy nem szabad mindenre rákattintani, hogy később elmondhasd, hogy te mondtad ezt.

Összegezve. Nálam minden telepítés után ki lesz kapcsolva a frissítések telepítése, viszont megkérdezem a felhasználót, hogy szeretné, hogy bekapcsoljam. :)

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#29410) spiritex válasza PumpkinSeed (#29409) üzenetére


spiritex
veterán

Tökéletesen egyetértek veled! Ezt a részt, hogy rengeteg függ a felhasználótól, kifelejtettem. Köszi a kiegészítést, így a teljes.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#29411) PumpkinSeed válasza spiritex (#29410) üzenetére


PumpkinSeed
addikt

Szerintem arról, hogy miért nem kell a windows frissítés lehetne egy 500 oldalas könyvet írni jól kifejtett érvekkel és jól elmesélt példákkal. :DD

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#29412) spiritex válasza PumpkinSeed (#29411) üzenetére


spiritex
veterán

Zombi, nem zombi, vírus, nem vírus, én az XP-t is (XP-t is!!!) kb. 8 évig használtam frissítések nélkül, és sem vírusom nem volt, sem zombi nem lett a gépemből, mert tudtam hogy hogyan kell jól használni.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#29413) snowdog válasza PumpkinSeed (#29411) üzenetére


snowdog
veterán

Akkor térjünk vissza a kezdetekhez, az eredeti kérdés így szólt:

"Egy kéréds, lehet volt már. Van érteleme a win7 frissítéseknek?"

Ha megfelelően dekódoltuk a mondatot, akkor talán így lehetne válaszolni: van értelme, csak vannak akik ennek ellenére nem használják. Aztán a kérdező majd eldönti, hogy ezek után mit választ. :D

[ Szerkesztve ]

(#29414) aclandiae


aclandiae
senior tag

Sziasztok!

WU hibával kapcsolatban kérem a segítségeteket:

Ha a Súgóra kattintok, nem történik semmi. Próbáltam a frissítés mappáit törölni, új újból megpróbálni, de semmi eredménye nincs.

(#29415) PumpkinSeed válasza aclandiae (#29414) üzenetére


PumpkinSeed
addikt

:DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#29416) DS39


DS39
veterán

kapcsolódván a nap témájához, a frissítő kedd (ami nálam csütörtök volt), és a rakatnyi .NET update óta cirka 1,5 GB-tal nőtt meg a foglalt terület a C-n, a töredezettségmentesítőm segítségével kiderítettem hogy az ominózus bűnös a Windows\assembly\Native_Images_"verziószám"\ mappák (melyek full rejtettek még az oprendszer védett tartalmainak láthatósága utána is) tartalma nőtt meg csúnyán, számtalan .dll születik oda, ma is itt hagytam a gépet fél órára, a szabad terület fél gigával csökkent. nem a hely zavar, mert még van 59,4 GB szabad helyem így is a C-n, csak kicsit fura hogy mi a f.szt csinál ez a háttérben? :D

és tegyük hozzá hogy a PatchCache és SoftwareDist..\Download mappa tartalmát frissítések utána mindig törlöm. most is.

[ Szerkesztve ]

(#29417) MasterDeeJay

Intel 915 chipsetű integrált vga esetén milyen módon kapcsolhatom be az aerót?
Driverből Vistásat tudtam felrakni (intel bszik írni win7-eset) azt hibátlanul megeszi de valamiért azt írja hogy nem támogatja a kártya az aerót (valami nem WDDM). Hardverileg tudnia kelne hiszen dx9-es shader 2.0-val.

Ötletek?

(Vistával ment régen, de azt semmi esetre sem használnám)

[ Szerkesztve ]

The Glorious Dual Xeon Gaming Master Race :) Master of chinese x79/x99

(#29418) pendre54 válasza DS39 (#29416) üzenetére


pendre54
őstag

Üdv!
Csatlakoznék én is a saját tapasztalatommal. Kb. 9 hónapja raktam a gépbe egy 64 GB-os SSD-t, szándékosan csak ekkora kapacitásút, mert eleve úgy terveztem, hogy ez lesz a C meghajtó, és erre csak a Win 7 kerül, meg néhány kisebb progi, minden más, nagyobb helyet foglaló cucc mint pl. a játékok maradnak a HDD-n. Na most a helyzet az, hogy kb. 2-3 hónapja még 22-23 GB szabad hely volt a C-n, ma meg éppen most néztem ,hogy már csak 18 GB szabad hely van, és mindez úgy, hogy semmilyen új progit nem telepítettem fel. Rendszeresen elvégzem azokat a lépéseket amit itt javasolnak:[link]
Ezen felül még heti rendszerességgel futtatom az Advanced System Care és a CCleaner progikat, amik elég sok mindent takarítanak, de még így is szépen hízik az SSD-n lévő cucc.
A kérdésem az lenne, hogy mi a rákot csináljak még, hogy ezt valahogy kordában tartsam, mert ha így folytatódik, másfél-két éven belöl megtelik az SSD. Az automatikus frissítés kikapcsolása megállítaná?
Kérdezném továbbá, hogy az általad említett PatchCache mappa pontosan hol található, mert nézem, de nem találom, bár lehet hogy csak a fátol nem látom az erdőt.
Előre is köszi a segítséget.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#29419) randras


randras
veterán

Komolyan azon vitatkozunk egy informatikai fórumban, hogy érdemes-e naprakészen tartani a rendszert, a programjainkat? :(

Remélem senki nem veszi készpénznek, hogy nyugodtan szívvel használhatja a gépét frissítések nélkül. :O

(#29420) CBool


CBool
tag

Sziasztok!

Nem tudjak valaki esetleg, hogy az SSD-t és egy USB-s wifi vevőt miért lehet biztonságosan eltávolítani itt? Eltudnám én ezeket tüntetni?

(#29421) Sub-ZeRo válasza CBool (#29420) üzenetére

Az AHCI driver miatt tudod eltávolítani. Vagy drivert cserélsz, vagy a windows beépítettjét használod. Ha minden oróbálkozás hiába, akkor szokd meg. Ja, meg IDE módba leveszed biosba a beáéllítást, de akkor meg a rendszer nem fog elindulni.

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."|G604 + G613

(#29422) pendre54 válasza randras (#29419) üzenetére


pendre54
őstag

Oké, rendben, valahogy én is így gondolom, de attól még a fentebb vázolt problémámra csak kellene valami értelmes megoldás.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#29423) randras válasza pendre54 (#29422) üzenetére


randras
veterán

Nem Neked szólt. Én felraknám a CCleanert, törölném az ideiglenes fájlokat, a helyreállítások előző verzióit.

(#29424) MasterDeeJay válasza randras (#29419) üzenetére

Bár nem olvastam vissza, de ha a windows updateről van szó akkor tudok elég sok olyan esetet amikor az borította meg a munkahelyi gépeket. Ilyen környezetben külön update szerver fut és teszt frissítést szokás csinálni.
Jellemző problémák:
Windows 7 - gyakorta rossz drivereket szed le, leggyakoribb a hibás hálózati kártya driver HP gépeknél
Windows XP - régebbi gépek frissítés után nem kapcsoltak le hanem újraindultak leállítás helyett
.netből meg csak azt érdemes felrakni ami leginkább szükséges, bizonyos régebbi programok adott verziót igényelnek, ugyanígy egyes programok még mindig 1.5-ös javát használnak meg ie 6 alatt futnak
Windows XP ha nincs netre kötve akkor semmi értelme nincs frissíteni mert csak lassítja a gépet, példának SP1 még jól futott 256mb rammal, SP3 viszont szinte használhatatlan. Windows 7 béta is gyorsabb volt (nálam legalábbis) mint az SP1-es.
Ha feláldozható a gép és a rajta lévő adatok akkor akár netre is ki lehet rakni ezeréves gépeket. Win2000-el is szoktam netezni, ha csak megadott célra használom a gépet akkor nem feltétlen veszélyesebb.

Szóval jó dolog a frissítés átlag felhasználónak, de van olyan helyzet amikor csak hátrány.

[ Szerkesztve ]

The Glorious Dual Xeon Gaming Master Race :) Master of chinese x79/x99

(#29425) snowdog válasza pendre54 (#29418) üzenetére


snowdog
veterán

Kérdezném továbbá, hogy az általad említett PatchCache mappa pontosan hol található, mert nézem, de nem találom, bár lehet hogy csak a fátol nem látom az erdőt.

C:\Windows\Installer\$PatchCache$\

(#29426) CBool válasza Sub-ZeRo (#29421) üzenetére


CBool
tag

Köszi, Intel driverét telepítettem és most már jó. Viszont azt nem tudod, hogy a TP-Link wifi adapterét miért teszi oda?

(#29427) randras válasza MasterDeeJay (#29424) üzenetére


randras
veterán

Ezek nagyon speciális esetek, kezdem azt érezni, hogy már csak muszájból ragaszkodtok az alapvetően rossz kijelentéshez.

(#29428) V.Stryker válasza randras (#29427) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Ha ez számít, én támogatlak. Elég nagy zőccségek hangzottak el, csak nem akartam felesleges vitába belemenni. Én feltettem az összes frissítést mindig és sose szarta össze magát semmi. Sőt, a microsoft víruskergetőjét és tűzfalát használom és mégse lettem sose vírusos...egyszeri kivétel lennék? :U

-

(#29429) snowdog válasza V.Stryker (#29428) üzenetére


snowdog
veterán

egyszeri kivétel lennék?

Nem, mert már ketten vagyunk.

(#29430) pendre54 válasza snowdog (#29425) üzenetére


pendre54
őstag

Köszi, de nálam nincs ilyen mappa, pedig a rejtett mappák megjelenítése is engedélyezve van. Így néz ki most a Windows mappa azon része, ahol lennie kéne ennek az Installer mappának:

A kérdés adódik, hová tünhetett?

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#29431) PumpkinSeed válasza randras (#29427) üzenetére


PumpkinSeed
addikt

Nem azt mondtuk, hogy kötelező így használni. Ahogy a magyar nyelv is sok helyen különbözik így mások ezek az igények is. Erre felénk még iskolában is ezt tanítják. És komolyan.

Ezen kívül van néhány gép amit karbantartok amire félve indítom el az Update-t mert 4-ből 3 esetben összesz*rja magát a rendszer. Bár ezeknél lehet az játszik, hogy a netezős gép fogalmát se érik el.

Az irodai gépen természetesen naprakész Windows 7 van amivel eddig soha semmi baj nem volt. Sőt annyira nem is volt baj, hogy a gépet kezelő felhasználó se tudta még berogyasztani a rendszert, pedig MSE és windowsos tűzfal van rajta.

Viszont nekem azok a tapasztalataim, hogy nem mindig szabad bízni a frissítésekben. Legtöbb esetben kézileg kiválasztom, hogy ténylegesen mire van szükségem (ha odajutok, hogy frissítek), és azokat telepítem.

Elhangzott olyan probléma is, hogy túl sok helyet foglal. Ez szokott engem elgondolkoztatni, hogy mi eszik olyan sokat mikor egy 6 éves Linux kernellel együtt nem zabál ennyit.

Azonban ellenérveket se hallottam még, hogy miért lenne rossz az, hogy nem naprakész a rendszer. :DDD

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#29432) snowdog válasza pendre54 (#29430) üzenetére


snowdog
veterán

Szerintem meg még sincs engedélyezve a rejtett mappák megjelenítése, mert nálad az összes hiányzik, ami nálam látható.

(#29433) snowdog válasza PumpkinSeed (#29431) üzenetére


snowdog
veterán

Azonban ellenérveket se hallottam még, hogy miért lenne rossz az, hogy nem naprakész a rendszer.

Talán azért mert elkanyarodtunk az eredeti témától. Az pedig úgy szólt, hogy fórumtársunk azért tiltotta le a frissítéseket, hogy ne zabálja az SSD-t. Ez elgondolkodtató lehet. Ebből indult el a frissítési vita, ami egy mellékszál lett.

(#29434) pendre54 válasza snowdog (#29432) üzenetére


pendre54
őstag

Akkor mit kéne még engedélyezni, hogy láthatók legyenek, mert nálam a vezérlőpultban a mappa beállításai így néz ki:

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#29435) snowdog válasza pendre54 (#29434) üzenetére


snowdog
veterán

Próbáld meg TotalCommander-rel, én abban látom. Az Intéző-ben nálam se látható.

[ Szerkesztve ]

(#29436) DS39 válasza pendre54 (#29434) üzenetére


DS39
veterán

az Operációs rendszer védett fájljainak elrejtése mellől kell kivenni a pipát :)

Amúgy azt leszögezném hogy én ezt nem azért említettem, mert ne támogatnám a Win frissítéseket, mindig felrakom őket, max szelektálok néha, pl SQL Server sp1-e nem kellett, nem éreztem szükségesnek, de a biztonsági frissítések mindig felmennek. ez a .NET-es is inkább csak érdekes hogy miért csinálja, és miért ilyen időeltolással (3-4 nap múlva dolgozza fel a frissítést).

[ Szerkesztve ]

(#29437) snowdog válasza DS39 (#29436) üzenetére


snowdog
veterán

az Operációs rendszer védett tartalmainak elrejtése mellől kell kivenni a pipát

Igazad van, csak én korábban visszatettem, mert valamiért zavart. Csak arra már nem emlékszem, hogy mi volt az. :)

(#29438) PumpkinSeed válasza snowdog (#29433) üzenetére


PumpkinSeed
addikt

Teljesen igazad van. Viszont a fórum lényege, hogy egy adott témában beszélgetést folytassunk, és ha az volt az adott téma akkor arról beszélgettünk. De a célzást megértettem az én részemről ez le van zárva. :)

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#29439) DS39 válasza snowdog (#29437) üzenetére


DS39
veterán

én is csak akkor veszem ki onnan a pipát ha "bele" akarok nyúlni a rendszerbe, egyébként a hétköznapi használatban ezekre a mappákra nincs szükségem. :)

(#29440) snowdog válasza PumpkinSeed (#29438) üzenetére


snowdog
veterán

Nem bántó szándékkel írtam. Érdes módon az eredeti témához senki sem szólt hozzá. Vagyis hogy SSD használata esetén valóban célszerű-e letiltani a frissítést. És hogy az esetleges tiltás milyen hatással lehet az SSD élettartamára. Nyilván kis mértékben pozitív lenne a hatás, de megérné? Ez a nagy kérdés. :F

A válasz nyilván megint az lesz, hogy a megoldás felhasználó függő lehet. Bár eddig a frissítés engedélyezése mellett kardoskodtam, de az SSD élettartam növelése érdekében azért én is minden tőlem telhetőt megtettem. Létrehoztam egy RAM drive-ot, és oda irányítottam az összes temp használatot. Betettem a gépbe egy gyors 32 GB-os micro SD kártyát, és a napi (főleg OFFICE) műveleteket azon végzem. Ha van még ezzel kapcsolatos ötlet, azt szívesen fogadom.

[ Szerkesztve ]

(#29441) littleNorbi


littleNorbi
aktív tag

Sziasztok! Visszaállítottam a rendszerem Ghost backup fájlból, és most a frissítéseknél ez jelenik meg. Mi ilyenkor a teendő?

(#29442) kispx válasza snowdog (#29440) üzenetére


kispx
addikt

Nem tiltanám le. Nem fogja annyival megnövelni az élettartalmát. A frissítések nélküli jobban ki van téve a vírusoknak. Vírusok miatti egy-két reinstall és máris többet írtál az SSD-re, mintha frissítettél volna.

(#29443) kispx válasza littleNorbi (#29441) üzenetére


kispx
addikt

Valamilyen szolgáltatást tiltottál le? A windows update nevű szolgáltatást nézd meg, hogy nincs-e letiltva.

(#29444) littleNorbi válasza kispx (#29443) üzenetére


littleNorbi
aktív tag

Nincs letiltva, azt már leellenőriztem...Esetleg valamilyen más módon nem lehet frissíteni, mert ez a backup már legalább másfél éves?

[ Szerkesztve ]

(#29445) Visormail válasza littleNorbi (#29441) üzenetére


Visormail
addikt

Írd be egy bat fájlba és futtatás rendszergazdaként:

net stop wuauserv
net stop bits
rd /s /q %systemroot%\SoftwareDistribution\Download
net start wuauserv

Ryzen 5 3400G, 16 GB, RX580, Windows 10

(#29446) littleNorbi válasza Visormail (#29445) üzenetére


littleNorbi
aktív tag

Lefut szépen a .bat fájl, de semmi változás...

(#29447) randras válasza PumpkinSeed (#29438) üzenetére


randras
veterán

Az eredeti kérdése visszatérve nem, nem kell letiltani. Az egész SSD élettartam-kérdéskör túl van misztifikálva. Nem hímestojás, hogy a végén már ne is használja az ember. :U

Ha esetleg mégis komolyan befolyásolná az élettartamát az SSD-nek a frissítések telepítése, akkorsem a frissítésen spórolnék.

Úgy általánosságban pedig remélem nem az volt a kérdés, miért is baj, ha valaki nem tartja naprakészen a rendszerét. :U

(#29448) krealon válasza littleNorbi (#29446) üzenetére


krealon
Topikgazda

Vagy csak nem vagy eleg turelmes... ;)

(#29449) Sub-ZeRo válasza CBool (#29426) üzenetére

Mert az usb-s akkor így minden usb-s dolgot ott tudsz biztosnságosan eltávolítni.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."|G604 + G613

(#29450) Delta×


Delta×
senior tag

Valaki meg tudja mondani hogy miért teszi a laptopunk azt hogy alvó állapotba rakás után hogyha kinyitom a gép nem ad képet de viszont ugyanúgy belép a rendszerbe stb... hallom ha írnak miegymás!!
Csak altatás után csinálja ezt egyébként 100%-osan működik az egész OP rendszer

Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.