Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81468) mikung válasza HwGuru (#81429) üzenetére


mikung
aktív tag

Ha a Digi FTTH/FTTB -vel van benn nálatok, mindenképpen minőségi visszaesés lesz.

CB lag spike a realtime alkalmazásoknál lényeges, torrent, tecső, netflix, ... bármilyen letöltés esetén irreleváns. Online multi már néhol érdekes lehet (UT3 -ban még zúzod az ellent mantából, másik pillanatban respawn a bázison mert kimaradt "pár" csomag :D ), voip hang glitchelhet, újraregisztrálgat/ledobhat ha pont rosszkor jön ki.

Egybe nagyobb adattömeggel (torrent, yt, ...) észre sem veszed, de pl. ssh szeret ledobálni, vpn se mindig szereti, játékban is lehet 1-1 kellemetlen meglepi. Valamelyest javul ha modem módba rakatod, de el ne tűnik. :-(

Telefonra nem adják ki a SIP adatokat, csak a HGW RJ11 portján használható.

Nem tudom igaz e még, de vagy CGNAT IPv4 + IPv6 vagy normális IPv4 és no IPv6 a felállás. Persze alapból az elsőt kapod.

Régebben kaptam én is 300 gigás szerelmeslevelet, de se akkor se azóta nem korlátoztak még.

A Horizon dobozka jól jöhet a téli hónapokban, kevesebbet kell fűteni, a csatornaváltás is türelemre nevel. Ha gyorsabban váltasz csatornát vagy csak átfutod a listát (epg/csatornalista) meg-megakad. Visszanéző poén lenne, de nem mindent lehet visszanézni, nem mindenben lehet tekerni. Van amikor sok neki a családtagok nyüstölése és egyszerűen nem mutatja a műsor képét csak fekete képernyőt, viszont hang van és a menü is működget, de egy kihúz-bedug meg szokta oldani. ;-)

Te tudod, te pénzed, te időd, te idegeid, de ... melyik az a pár csatorna amiért ez megéri ahelyett hogy mittomén' kiraknál egy tányért az erkélyre, és azokat műhódon' néznéd ?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.