Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29406) Schatt


Schatt
csendes tag

Sziasztok!
sikerült lecseréltetnem az sd boxom hd-re, nem volt könnyű:) viszont a thomson sd traktorhangjai helyet néma csendben dolgozik!!!!!
cisco hd felevős box
- világít a hálószobában mint a karácsonyfa-megoldva az alacsony energiaszinttel, amíg beáll addig bugyival:)
- alapértelmezésben csak a saját hangerőt vezérli, bármely tv hangbeállítás rossz, vagy halk vagy hangos a körlülmények fügvényében , ha a tv-re programoztam . ,viszont ha átteszem tv-re a távot elmegy a kép..
- duna world hd hangerejét nem változtatja a box!!! hanerő csúszka mászik hang viszont nem, némítani sem lehet:) - mindkét probléma megoldása a tv-re programozott táv továbbprogramozható :
tv gomb - ok és piros gomb egyszerre amíg a tv gomb 2x villan - 993 -as kód - tv gomb
ezek után alaphelyzetben is a tv hangerejét vezérli a táv hangerőgombja./ fontos hogy előtte a 4számjegyű kóddal a tv re legyen tanítva. (hátha mást is zavart eddig hogy 2 távhoz kel nyúlkálni)

Viszont abban kérem a Tisztelt segítségeteket , hogy mi a a l.f.szt lehet kezdeni vele: hiába van beállítva a letterbox, a 4:3 -as adások hol 4:3 ban, hol széthúzva 16:9-re jelennek meg, utálom az elipsziseket meg a széthúzott logókat tehát baromira zavar hogy amit a scart csatlakozással hiba nélkül visz a box ha átteszem hdmi-re nem tudom befolyásolni.
kérlek informáljatok a jelenségről és a lehetséges megoldásáról . köszi Ati

[ Szerkesztve ]

Üdvözlettel: Attila

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.