Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78601) C0d3r válasza peter889 (#78599) üzenetére


C0d3r
addikt

"Az ilyen "fejlesztésekre" nekem semmi szükségem és szerintem sokan vannak ilyen cipőben."
Eddig még nem özönlöttek ide az előfizetők hada, hogy ekkora problémát jelentene. Ez van, emberek 99,99%-ának hasznos a fejlesztés. És mondok még egy döbbenetes dolgot:
"Régebben a T-com/Matáv nem erőltetett ilyen dobozt az ügyfeleire, csak kizárólag a nethasználatnál kellett router/modem, amit a nethasználat után kikapcsolható volt és lehetett mellette szabadon tévézni, telefonálni."
Már a TV-hez is kell ez a fránya doboz. Persze, itt még van alternatíva, de nyomatják az IP alapot.
Szerintem a lehetőségek: alkalmazkodsz és áram alatt tartod a dobozt, vagy diginél tartod a telefont is vagy mobilra állsz.

HGW: HomeGateWay, az a bizonyos fehér doboz. Újabban erről üzemel net, TV, telefon. T-nél ez a módi, tetszik-nem tetszik. Analóg szépen kivezetésre kerül (lásd TV-nél is), digitális lesz minden így 2017-ben.

[ Szerkesztve ]

(#78602) Sharkweb válasza peter889 (#78599) üzenetére


Sharkweb
aktív tag

Rosszul írtam HGW (Home Gateway) Telekomnál ez a fehér dobozka. A Diginél valami másféle megoldás van, mert náluk csak FTTB (Fiber To The Building - Fény az épitményig) A Telekomnál FTTH (Fiber To The Home - Fény a Lakásig). A Diginél a központ a lépcsőházban van onnan van szétosztva a szolgáltatás a Telekomnál ugyanezt a nálad lévő eszköz látja el. De szerintem már ez nagyon OFF.

(#78603) peter889 válasza C0d3r (#78601) üzenetére


peter889
őstag

De lakáson belüli dobozka nélkül is lehetne digitális - ld. Diginél.
Erősen kétlem a 99.99%-ot:
Aki napi 20 percnél többet hív mobilszámokat, annak megéri a Hoppá díjcsomag a percdíjak miatt. És ahol van Digi, ott nem éri meg a T-com netje, tévéje.
Az előfizetők nagy többsége nem gondol az általam felvetett problémára, ill. nincs ideje hogy ilyesmivel foglalkozzon, pláne, hogy még fórumban is leírja. Aztán: pl. vajon hány százalékuk tudja lemérni, kiszámolnia a doboz tényleges fogyasztását?!

Lehetne úgy is digitális a rendszer, hogy a dobozka kinn van. Kössünk egy alkut: Kifizeted nekem a telefonköltségemet, és visszaállok Digi telefonra vagy mobilra. :)

(#78602) Sharkweb,
köszi az infót, de vajon miért van van a két szolgáltatónál másképp?

[ Szerkesztve ]

(#78604) vale92


vale92
csendes tag

Üdv! Érdeklődnék, mi lehet a gond, a mai napon bekötötték az IPTV-t, netet, stb.. és az összes tv-n működik minden, csak az egyikem Samsung UHD UE40HU6900SXXH tévén nincs hang, kép van, HDMI kábellel van a Cisco 2201-es boxhoz csatolva, a box le lett próbálva a többi tévén ott van hang is rendesen, a kábelt is cseréltem, nem az a gond, a Tv-n vagy négy HDMI port mindegyiket végigpróbáltam nincs hang, mi lehet a gond? a TV hangszóróját is leteszteltem, hogy a PC képét kivetitve, és hangot a tv-n keresztül játszottam le, köszönöm a segítséget, Zoli.

(#78605) btz válasza peter889 (#78603) üzenetére


btz
addikt

"miért van van a két szolgáltatónál másképp?"

Mert 2 külön szolgáltató? Két különböző megoldás.
Kertes házaknál pl a Digi sem tud voipt a tömb áramára kötni. Anyósoméknál ugyan úgy bent van a házban a "doboz" ahogy a T esetén is, mivel az optika a végfelhasználóig megy ami egyben az épület is, így nincs külön villanyórája mint a tömbnek. De gyanítom, annak a fogyasztásának egy részét is te fizeted közös költség néven.

"Doboz", digitális elosztó azért kell, mert egy virtuális ip lan hálózaton telefonálsz tulajdonképpen nem a pstn sávon analóg módon mint a Matáv idejében.

Ha nem felel meg a szolgáltatás, akkor szerintem lemondhatod, ha nem rég rendelted, akkor úgy tudom, hogy a kötbér sem nagy.

Én a helyedben elgondolkodnék azon, hogy egy olyan lakásban telefon vonalat tartsak, amiben vagy 3 hónapig nem vagyok. A mai modern korban ott a mobil telefon, bármikor elérnek, bárhol.

ⓑⓣⓩ

(#78606) SnippySnoop


SnippySnoop
újonc

Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy mi a pontos magyarázata annak, hogy nem lehet 3-nál több boxot kérni a T-től?
Sikerült szereznem máshonnan egyet, de sajnos a rendszer beazonosítja és össze van kapcsolva az előző tulaj előfizetésével így nem az én előfizetésem csatornái vannak rajta. Ezt valahogy felül lehet írni benne?
Mindenképp szükségem lenne a 4. boxra (kényelmi szempontokból), van valakinek ötlete, tanácsa, hogy hogyan tudnám megoldani?
Előre is köszönöma segítségeteket.

(#78607) btz válasza SnippySnoop (#78606) üzenetére


btz
addikt

Kötsz még egy előfizetést

ⓑⓣⓩ

(#78608) poli27


poli27
veterán

Tegnap jött értesítő, hogy készleten van a tévé amit megrendeltem már 2 hete majdnem, csak nem volt, az ügyintéző hétfőn hívott hogy sajnos nincs de berögzíti rá az igényemet,és ha megint lesz keresnek de azért a boltba tegyek rá emlékeztetőt. Este hazaérve már megint nincs belőle, ezt írja a bolt, ilyenkor mi a fakk van? Félre van ilyenkor téve annak aki már megrendelte? :W

[ Szerkesztve ]

(#78609) gF válasza peter889 (#78603) üzenetére


gF
senior tag

Én komolyan nem értelek. Hogy ha az is előfordul nálad, hogy hónapokig nem vagy otthon akkor miért nem inkább egy korlátlan mobil szolgáltatásra nevezel be?
Egyébként 14 napig ellátszhatsz a szerződéstől mindenféle bünti nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#78610) rozsomak válasza peter889 (#78603) üzenetére


rozsomak
tag

a DIGI (ha olyan a környezet) a lépcsőházba szereli ezeket az eszközöket, aminek az áram költségét ugyanúgy a lakók fizetik meg a közös költségben.
Úgy látszik valami front van és ez a háborgások időszaka. Röhejesnek tartom, hogy elvárnád, hogy egy ekkora méretű szolgáltató a te egyedi használati módodhoz igazodva tartson fenn egy mára elavult - és más műszaki indokok miatt fenntarthatatlan - technológiát.

-=< Power is Nothing without Control >=-

(#78611) DJ. Ru$y válasza peter889 (#78603) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Ezt úgy hívják technológiai fejlődés. Azért tud a Telekom neked ilyen csomagot biztosítani, mert VoIP alapon és nem analóg vonalon oldja a meg a dolgot. Ezért te háborogsz, hogy lesz egy kis plusz költséged, nem állok neki kiszámolni, hogy az a pár watt hány forintot jelent egy hónapra, csapd hozzá az előfizetésed árához még mindig megéri, csak ne napi 20 perc mobil után, hanem napi 25 perc után? Megoldás: tetess fel egy kismegszakítót a villanyórádhoz közel, közvetlen mellé egy 230V-os aljzat, odateszed a HGW-t, és onnan bekábelezed a telefont, ahova szeretnéd a lakásban, így, ha elmész otthonról le tudod nyomni az összes többi kismegszakítót, így a villanyórától egyedül a HGW-ig lesz folyamatos áram.
Ha pedig ténylegesen 100% folyamatos vonalat akarsz, akkor egy szünetmentes tápegységet is beiktatsz a képbe.

Vagy megfogadod gF tanácsát, és amíg lehet indoklás nélkül elállsz a szerződéstől.

C0d3r
A DIGI-hez nem fog visszamenni, mert annak a telefonszolgáltatása nem éri meg a Hoppával szemben.

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#78612) DJ. Ru$y válasza SnippySnoop (#78606) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Lehet, hogy az előtt kellett volna kérdezni, mielőtt megvetted a másik STB-ot. Arról nem beszélve, hogy ez a Telekom tulajdona, ha a csóka nem fogja kifizetni a Telekom simán letiltja a STB-ot és viheted ehulladékba.

Amit btz írt az lehet megoldás, a kényelmet meg kell fizetni. Ugyanis kérhető több STB egy MT azonosítóra, de egy előfizetésre csak 3 db, ezért kötsz még egy előfizetést, nyilván fizetned kell a szolgáltatás díját még egyszer és ahhoz kapsz egy STB-ot, amihez elvileg már nem kell kihelyezni külön HGW-t.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#78613) OldMike válasza vale92 (#78604) üzenetére


OldMike
őstag

Szia!

Egy lehetőség: nézd meg az STB menüjében a Beállítások->Általános beállítások->Rendszerinformációk menüpontot. Ott írják a szoftververziót a második sorban. Annak a hosszú számnak a végén lévő két számjegy lehet érdekes. Ha az 62 akkor lehet kompatibilitási gond, és a 1412-n kérni kell az újabb verziót. Amennyiben az 63 (esetleg 60) akkor más gond van.
Utóbbi esetben az Általános beállításokban meg kell nézni a Digitális hang menüpontot, ahol két lehetőség van: Sztereó (ez az alapbeállítás) és Térhangzás. Az utóbbinál előfordulhat hogy a tévé nem kompatibilis, a Sztereóval működnie kell.
Egyéb lehetőség csak a hibabejelentés a 1412-n.
Esetleg még a tévé beállításai között lehet megnézni, hogy nincs-e valami rosszul beállítva (pl. véletlenül külső hangszóróra van állítva, de nincs rákötve külső hangszóró, nem ismerem a Samu tévéket).

42LM660S

(#78614) vale92 válasza OldMike (#78613) üzenetére


vale92
csendes tag

Szia! Köszi a válaszod, tegnap jelentettem be a hibát, ma ki is jöttek, cseréltek boxot azzal is ugyanez a gond, szintén végigpróbáltuk a HDMI portokat a TV-n, egyiknél sem jön hang, PC-vel HDMI-vel összekövetve pedig az összes portba jön hang, SCART-al dúgták össze, így müködik, de oda aHD meg minden, valami ötletetek esetleg? a leírtakat végigpróbáltam, 63-as a vége a számnak.

(#78615) OldMike válasza vale92 (#78614) üzenetére


OldMike
őstag

Ez nem jó hír. Azt javaslom (tudom nem egyszerű) hogy ne hagyd őket békén, nyittasd meg újra a hibajegyet, mert szerintem nem kell elfogadnod a gyengébb minőséget.
Amúgy ha lenne lehetőséged kölcsönkérni egy bármilyen másik - HDMI bemenetes - tévét, esetleg egy szintén HDMI bemenetes, saját hangszórós monitort, akkor lehetne biztosra menni hogy az STB a hiba forrása.

42LM660S

(#78616) #22718208 válasza vale92 (#78614) üzenetére


#22718208
törölt tag

Esetleg a tv-nek egy szoft frissítés nem lehet megoldás?

(#78617) rozsomak válasza vale92 (#78604) üzenetére


rozsomak
tag

A settopbox menüjében lehet állítani a kimenő hang típusát, már nem emlekszem hol van pontosan de meg fogod találni. Próbáld meg mindegyik lehetőséget, hátha.

-=< Power is Nothing without Control >=-

(#78618) cyber86


cyber86
őstag

Sziasztok. 2 kérdésem lenne.
1. Az optikai neten változik az ip ha áramtalanítom a modem/routert vagy naponta változik?
2. Lehet 2 bekötést kérni 1 lakásba?

Asus Rog Strix Z790-E Gaming Wifi II, 14700K, 2x16 GB Corsair Vengeance 7200Mhz,Artic LF II 420, XFX 6750 XT 12GB, Samsung 980 PRO 1 TB M2 , Asus Rog Strix 850G, Be Quiet Shadow Base 800FX, Acer Predator XB273UNV

(#78619) C0d3r válasza cyber86 (#78618) üzenetére


C0d3r
addikt

1. Igen, változik. Ha nem áramtalanítasz, 7 nap után bont automatikusan a központ és kapsz újat.
2. Lehet, újabb előfizetés megkötésével.

(#78620) cyber86 válasza C0d3r (#78619) üzenetére


cyber86
őstag

Köszönöm a gyors választ. És volna akkor még egy kérdés. Lakossági előfizetéssel lehet kérni fix ip-t? Mert nem találom :(

Asus Rog Strix Z790-E Gaming Wifi II, 14700K, 2x16 GB Corsair Vengeance 7200Mhz,Artic LF II 420, XFX 6750 XT 12GB, Samsung 980 PRO 1 TB M2 , Asus Rog Strix 850G, Be Quiet Shadow Base 800FX, Acer Predator XB273UNV

(#78621) C0d3r válasza cyber86 (#78620) üzenetére


C0d3r
addikt

Régebben lehetett, de már csak üzleti előfizetőknek jár.
Megoldás lehet esetleg a DDNS használata.

(#78622) #32577792


#32577792
törölt tag

sziasztok

december elején kötöttünk egy előszerződést giganetre, pár napja jött egy sms hogy hamarosan indul a buli.
A kérdés azok felé, akik hasonló cipőben jártak már ha ők kaptak ilyen sms-t, mikorra kötötték rá őket ténylegesen az sms után?

(#78623) bul07 válasza poli27 (#78608) üzenetére


bul07
nagyúr

KS7000 vigyáz mert sok hibás van és T-hez visszaküldeni cserére a tv nem olyan egyszerű, főleg ha nincs is nekik raktáron

Pixel hibák, folt a kijelzőn, elváló hátlap

Sámsung tv fórumba nagyon sok panasz van rá, bár ha követed a fórumot akkor tudod
Vagy jöhet a javítások sorozata, bár te szeretsz a Samsunggal harcolni :) (volt akinek a második szervizelés 3-ik panel után lett használható állapotba)

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#78624) DJ. Ru$y válasza #32577792 (#78622) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Szerintem lássuk be ez a kérdés irreleváns, ki tudja, hogy máshol hányan éltek előszerződéssel és ehhez képest a te környékeden hányan éltek előszerződéssel, ennek függvényében mennyire vannak leterhelve az alvállalkozók vagy a T szerelői, ezen felül ki tudja, hogy nálatok hány alvállalkozói csapat van aki új bekötést végez stb.

Szerintem, ha erre bárki is válaszol kár arra alapoznod. Ez lehet akár 1 hét, de lehet 1 hónap is.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#78625) spici


spici
tag

Üdv!
Akinek Sagemcom HGW-je van és 50 v. 120-as internet előfizetése, milyen letöltési sebességet tapasztal?
Régiófüggetlenül.

(#78626) #32577792 válasza DJ. Ru$y (#78624) üzenetére


#32577792
törölt tag

Persze, lehet. De ha nem kérdezel, választ sem kapsz.
Ha van konkrét válasz - netán sok - abból már lehet egyfajta következtetést levonni, ami lehet akár pontos vagy pontatlan is persze ha így nézzük

(#78627) poli27 válasza bul07 (#78623) üzenetére


poli27
veterán

És ez milyen lenne, jobb? Csak ez full hd, és a samuban jobban tetszik a külön dobozka, amibe dugod a cuccokat...

(#78628) ZS3NI


ZS3NI
őstag

Hello

Port nyitás konkrétan hogy működik? HG8245H ONT van, és egy D-link DIR-842.

NAS-hoz szeretnék távolról hozzáférni, de nem sikerül.

Csak a routeren kell próbálkozzak, vagy az ONT-n is nyitni kell a portot a router felé?

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#78629) DJ. Ru$y válasza ZS3NI (#78628) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Attól függ, hogy van összekötve. Ha egymás után van fűzve és nem AP módban van, hanem duplán NAT-olva, akkor a D-Linken először nyitod a NAS IP-jére, utána az ONT-on nyitod a D-Link IP-jére.

Az ilyenek miatt érdemes normálisan összelőni egy alhálóra a két eszközt vagy PPPoE átengedéssel a D-Linket fő routernek tenni.

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#78630) kmisi99


kmisi99
addikt

Sziasztok, ezen a héten lett az előfizetésem újrakötve 30-->120mbit re. Na most a telekom már átkapcsolta a sebességet, viszont még a régi 100mbit re képes modemem van. Vajon egyszer csak betoppannak egy új modemmel, vagy nekem kellene zaklatni őket? Semmit nem mondtak, hogy lenne e modem csere bármikor.

(#78631) bul07 válasza poli27 (#78627) üzenetére


bul07
nagyúr

KS7000 nagyon jó tv csak ki kell fogni egy hibátlan darabot ami mostani állás szerint nem könnyű (lehet nagyon félreérthetően fogalmaztam)

LG OLED nem ismerem
De ívelt tv-t ne nagyon néz, torzulnak a színek oldalról, a vonalak nem egyenesek az ív miatt, és csak szemből van szép képe kicsit oldalbabról már

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#78632) ZS3NI válasza DJ. Ru$y (#78629) üzenetére


ZS3NI
őstag

Valamiért folyton zártnak látja a portot... Megéri AP módba tenni?

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#78633) poli27 válasza kmisi99 (#78630) üzenetére


poli27
veterán

mien modemed van?...

(#78634) DJ. Ru$y válasza ZS3NI (#78632) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Ez alapján igen, így az eszközök amikkel csatlakozol az ONT-ra ugyanúgy látják majd a D-Link-re csatlakoztatott eszközöket és azonos alhálón lesznek. A leírás szerinti R1 az ONT, R2 a D-Link.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#78635) kmisi99 válasza poli27 (#78633) üzenetére


kmisi99
addikt

D-link DCM-704

~90mbitet még ki is bír préselni magán de nyilván nem azért akartam 120mbitet, hogy 90mbites netem legyen.

(#78636) Gubek-Einste válasza kmisi99 (#78635) üzenetére

Wifi-n vagy kábelen érted el ezt az eredményt?

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#78637) kmisi99 válasza Gubek-Einste (#78636) üzenetére


kmisi99
addikt

Természetesen kábelen. Ennek a Dlinknek a wifije annyira szar (legalábbis nálam). Hogy már a 30mbites előfizetésnél megszakadozott és vennem kellett egy külön tplink routert wifinek.

Csak ugye itt most arról van szó, hogy hardverileg 100mbites portok limitálják. Amit azért szolgáltató részéről illene cserélni.

[ Szerkesztve ]

(#78638) Darkness


Darkness
aktív tag

Üdv!

megkaptam a számlámat a héten, s átnézve ezek az összegek szúrták nagyon a szemem:
Egyéb szolgáltatás
Egyéb díjak
Netmánia Speciális kedvezmény korrekció (SZJ 64.20.18) 06.01. 1 db. 230,79 230,79 230,79 293,10
Netmánia Speciális kedvezmény korrekció (SZJ 64.20.18) 06.01. 1 db. 393,70 393,70 393,70 500,00
Netmánia Speciális kedvezmény korrekció (SZJ 64.20.18) 06.01. 1 db. 393,70 393,70 393,70 500,00
Netmánia Speciális kedvezmény korrekció (SZJ 64.20.18) 06.01. 1 db. 393,70 393,70 393,70 500,00
Netmánia Speciális kedvezmény korrekció (SZJ 64.20.18) 06.01. 1 db. 393,70 393,70 393,70 500,00

ezt nem értem, milyen korrekciók ezek? miért is? tud valaki segíteni ebben?

Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.

(#78639) poli27 válasza kmisi99 (#78637) üzenetére


poli27
veterán

a dcm 704 az gigabites.....

Hardware
Four 10/100/1000 Mbps autosensing MDIX, Auto Uplink™ RJ-45 ports
WAN Port: Coax F connector
Two FXS ports for analog phones
One USB port

[ Szerkesztve ]

(#78640) havri1 válasza Darkness (#78638) üzenetére


havri1
félisten

Sajnos többünknek kiszámláztak ilyet. Reklamáció, kérj kivizsgálást.

havri

(#78641) Darkness válasza havri1 (#78640) üzenetére


Darkness
aktív tag

de konkrétan mi ez? mivel nincsen kapaszkodóm ezzel kapcsolatba.

Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.

(#78642) DJ. Ru$y válasza Darkness (#78641) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Eddig olcsóbban kaptad a szolgáltatást szerintük, mint amennyiért jogosult voltál rá. Eddig mindenkinek jóváírást ajánlottak és elnézést kértek, ha jól értettem.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#78643) DJ. Ru$y válasza poli27 (#78639) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Még a Telekomos útmutató is írja, hogy gigabites (utolsó oldal).

kmisi99
Nézd át a kábelezést Cat5e minimum az eszközök közé, amin tesztelsz biztos, hogy gigabites porttal rendelkezik? Ha kábelek és a hálókártya is gigabit képes, akkor egy driver frissítés.

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#78644) havri1 válasza DJ. Ru$y (#78642) üzenetére


havri1
félisten

Nekem igen, bár még mai napig nem kaptam meg a levelet, csak ugyfsz olvasta fel.
Viszont a 11e számlát még befizetes elott stornoztak, és 4e ftot vontak le.

havri

(#78645) Darkness válasza DJ. Ru$y (#78642) üzenetére


Darkness
aktív tag

eddig is 10k fölött fizettem. majd váltottam előfizut, ami azt írta, hogy 8,5k lesz a tripla home kedvezménnyel a számlám. ellenben most ezt küldték... :(

Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.

(#78646) glacious


glacious
addikt

Van egy olyan problémám, hogy a 120-as netre váltás óta nem kaptam számlát, hívtam az ügyfélszolgálatot és ott azt mondják, hogy azóta nem készült új számla. Vajon mikor érik utol magukat? Fordult elő ilyen mással is?

(#78647) DJ. Ru$y válasza glacious (#78646) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Volt, aki több évig nem kapott számlát. :)

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#78648) csixy válasza glacious (#78646) üzenetére


csixy
addikt

Karácsony előtt mi is váltottunk és azóta nem kaptunk számlát.

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

(#78649) glacious válasza DJ. Ru$y (#78647) üzenetére


glacious
addikt

A kérdés, hogy akkor egyben megkapták? Mert félreteszem az összeget, hogy ne érjen meglepetés :D

(#78650) kmisi99 válasza poli27 (#78639) üzenetére


kmisi99
addikt

Basszus tényleg gigabites! :D

DJ. Ru$y
Mindenhol Cat6 kábelem van és modern erős eszközöket használok. És furcsa milyen erős az "agykontroll" a hardverekre. Most hogy már tudom gigabites a modem rögtön 116mbitet mér a speedtest.

Köszönöm a válaszokat akkor minden fasza, bár mivel eléggé szar a gyári wifije a dlink nek így továbbra is képtelen vagyok külön routert wifinek berakni amit most lecserélek gigabitesre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.