Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66014) Nooeca válasza dchard (#66012) üzenetére


Nooeca
senior tag

De ott az a tény is, hogy ugye van két távközlési szolgáltató, és általános trend, hogy csomagban minden olcsóbb... Na most van egy user, mint pl. a jelenlegi példa is mutatja, akinek jó mondjuk a T-s net, de a TV nem opció.

Ilyenkor a T döntés elé állít, hiszen mint írtam csomagban minden olcsóbb... Vagyis 2 lehetőséged van: Megveszed csomagban, lemondasz a plusz csatornákról - sokak így döntetnének - vagy megosztod a két szolgáltatást a két cég között... ez a legdrágább megoldás.

Sokan vannak ilyen helyzetben, és mindenki morfondírozik ezen, de a legtöbb ismerősöm mind inkább lemondta a UPC-s TV-t (független ugye, hogy nekik olyan részből jobb lett volna, hogy + analóg illetve jobb csatornakínálat) és T-st kötött be, mert így összességében olcsóbb...

Van olyan is, aki meghagyta a UPC-st, de azon a Telekom se szenved, hiszen a netet meg tőle veszik. Mert ugye a 29-esben hiába van UPC TV (Videótár nélkül mert nem visszairányos, habár mondhatni hogy ezt leszámítva ugyanaz mint pl. Pesten) ezért a Telekom nem ad kedvezményt.

A Telekom sem hülye, tudja, hogy aki előfizet náluk netre, az elgondolkozik a TV-n is - ha van rá szükség - mert hogy magában csak az ára miatt és hát tudjuk hogy kis hazánkban az ár az első.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.