Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Lassan lejár a hűségidőm az optinet extrara (50/25).
Számlán látom, hogy Netmania XL-ként van feltüntetve, ha feljebb lépek hűségidő lejárta után netmania XXL-re akkor megkapom a régi optinet maximum feltöltését ami 40 Mbit volt?Mert most a számla szerinti Netmania XL-em a régi 50/25 sebességgel megy.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Vyndree
őstag
-
Mardel
őstag
válasz DJ. Ru$y #66853 üzenetére
Ha módosítok a jelenlegi XL-ről XXL-re akkor is annyi marad a feltöltés?
Mert a honlapon a kínált legnagyobbhoz 10 Mbitet ír és az optinetes dolgok eltűntek az oldalról.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
pucek01
csendes tag
Sziasztok ez is milyen már valahol 120 mega másol alig 20 sincs ez nem fer telekomtol vagy mindenüt adják biztositják vagy akkor mindenkinek egy forma sebességet nyujsanak magyarul ahol 20 van másol sem legyen több Én ugy tudom egységesiteni szeretnék mindenüt mindenüt minimum 30 legyen és az felet
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Mardel #66855 üzenetére
Papíron egységesítettek, de optikán nem változtak a profilok 120/50 Mb, de miért kérdezed, ha nem hiszed el a választ?
Nyisd ki a téma összefoglalót és a GYIK-on belül van egy ilyen bekezdés:
"Optikai kapcsolatnál hogy alakul a ténylegesen elérhető maximális sebesség?"[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
bopeti98
őstag
Pár napja nyilatkoztam a Távszámlán egy igennel ( Díjnetes átregisztrálás ). Akkor azt írta, hogy majd küldeni fognak e-mailt, de még nem kaptam semmit. Oké, tudom hogy áprilisig még van idejük, de valami visszaigazolásnak csak kellett volna jönnie, nem? Vagy nektek sem küldtek semmit?
-
dchard
veterán
válasz Gézengúz #66826 üzenetére
Röviden: fingom nincs.
Bővebben: azért tippem több is lenne.
Először is szerintem a hálózat passzív részével nem tudnak olyat csinálni, hogy a válaszidő pont a duplájára nőjön, de ne legyen más tünet (sáv vesztés, csomag vesztés stb.). Márpedig azt írod, kizárólag a válaszidő ugrott meg.
Tehát a probléma transzport oldalon lehet, bár őszintén szólva nehéz azt elképzelni, hogy mondjuk egy összeköttetés túlterhelésének/ hibájának hatására konstans (!) nőjön a válaszidő, ez egyszerűen nem így működik.
Valamit esetleg elparamétereztek az OLT-ben, amitől az ütemező megőrült és ennek semmi köze az általad látott kábel buherához? Láttunk már ilyet, ha nem is pont GPON-nál...
bix.hu mennyit pingel? Természetesen legalább 1000 darabos statot szeretnék látni nulla helyi forgalom mellett, közvetlen kapcsolaton (HGW-n kívül nincs router, se semmi, nincs wifi, nincs windows update, nincs antivírus és a többi). A legjobb volna egy PC-vel kábelen PPPoE PT módban is kipróbálni.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Gézengúz
addikt
-
Melack
veterán
Otthoni csomag felmondása esetén meg lehet határozni, hogy melyik nappal történjen, vagy majd ők eldöntik?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Teko001
őstag
válasz DJ. Ru$y #66873 üzenetére
Ha jól emlékszem, az ÁSZF szerint úgy van, hogy ha simán lemondja, akkor 8 napon belül kapcsolja ki a szolgáltató. Ha ezen túl szeretné, akkor pedig megjelölhet egy 8 és 30 nap közötti napot. De Melack: az ÁSZF-ben biztosan benne van, ott pontosan le van írva
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
LA1703
tag
Sziasztok.
T-home-nál mindig ilyen lassan megy az ügy intézés?
Már 22 napja meg rendeltem a szolgáltatást, de a vissza igazoló e-mailen kívül semmi mást nem kaptam.
Már kétszer hívtam az ügyél szolgálatot ott azt mondták, hogy az ÁSZF-ben benne van, hogy 30 napjuk van a bekötésre.
Mondjuk tegnap és ma volt két nem fogadott hívásom, bár kétlem, hogy a szerelő rejtett számon hívna.
Rejtett számot soha nem veszek fel.
Arra azért külön kíváncsi leszek, hogy ma vajon hívnak-e.
Múlt hét csütörtökön rendeltem a nem létező internet mellé egy notebookot is tőlük. A megrendelés végén azt írták, hogy munka társunk 3 munkanapon belül keresni, fogja önt.http://fektigumi.hu/
-
félisten
válasz Zimi91 #66878 üzenetére
Egy barátom társasházába a XII. kerületben épp most húzzák be az optikai kábelt.
A tapasztalatok szerint milyen műszaki megoldásra számíthat, hogyan fogja elérni a lakásokat a net, illetve milyen HGW-t osztanak hozzá?Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Zimi91
tag
válasz MaCS_70 #66879 üzenetére
Nem akarok hülyeséget írni, mert nálam egyik helyen családi ház volt/van, ott az oszlopról jött kifeszített kábelen a házig, ott meg lett fúrva valamelyik nyílászáró és onnan lett elvezetve belül a falon. A másik helyen ahol laktam (társasház) pedig a villanyórák ahol vannak, ott jött fel és onnan vezették be a lakásba. Viszont, ha jól tudom szokott lenni kötődoboz minden szinten a falon, abból ágazik el hozzád. Ha van lyuk, ahol be tudják húzni a lakásba, akkor ott (nálam pl egy másik szolgáltató átfúrta, így volt), ha nem, akkor az ajtót szokták felül megfúrni és ott át, aztán ahogy írtam a falon elvezetni.
Nekem régi Huawei volt (nem wifi képes még), azt már rég nem adnak, mostanság, ha jól tudom ilyent visznek: HG8245 - ez is Huawei.
[ Szerkesztve ]
-
xigris
őstag
Sziasztok! Az új csomagokról lehet valamit tudni?
-
ZolaMan
tag
válasz #16695808 #66817 üzenetére
Az létezik, hogy nekünk elvileg szó nélkül mehosszabbították a digitális kábeltv+net+tel csomagunkat?
IPTV-re nincs is igazából mód, mert az épületben az infrastruktúra koaxszal lett kiépítve, baromi nagy meló lenne újra áthúzni utp kábelt helyette.
Mondjuk még nem jeleztek SMS-ben a beéleseítésről, de nagyon reménykedem, hogy még két évig, nem kell átvariálnom a kábelcsatornákat az egész házban.
Ha jó az SNR, akkor koaxon is adnak többet mint 120/10? A feltöltésre gondolok.
HW/SW/Sim/Mod/OC
-
senior tag
Tegnap kértünk cserét a régi IPTV távirányítónkra mert már eléggé megviselt volt. Ma meg is jött a vadi új kapcsoló ami persze egy vadi új modell is. Na már most a kérdés: Hogy a tökömbe lehet ezt is ráállítani a tv-re? Mert a régit ugye rálehetett programozni a tv-re és lehetett váltani hogy melyiket akarom irányítani, a tv-t vagy a boxot. Itt viszont leírás hiányában nem találtam semmit és olyan gombot se amivel lehetne. Nagyon remélem hogy nem vették ki ezt a funkciót mert rendszeresen használjuk 2 tv-n is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB
-
MODERÁTOR
válasz dani0113 #66886 üzenetére
Esetleg ami az összefoglalóban van?
-
OldMike
őstag
válasz ZolaMan #66885 üzenetére
A hűség lejárta után - ha nem kötöttél újabb hűséget - határozatlan idejűre vált a szerződés, nyilván bizonyos kedvezmények elvesztésével. A digitális kábeltévét újként már jó ideje nem értékesítik, de amíg meg nem szűnteik, addig a régiek tovább élnek.
Az IPTV a lakásokig nagyjából bármilyen kábelen (koaxon, optikán és rézen is) megy, pont UTP-n azonban nem. Csak a lakáson belüli digitális útválasztóból (mondjuk HGW) a tévéig megy az UTP-n.
42LM660S
-
törölt tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #16695808 #66891 üzenetére
Kicsit félreértetted.... A TV-kig van neki koax behúzva/becsövezve a kábelTV miatt, oda kellene neki UTP-t húzni mindenhova az IPTV miatt. Legalább olvasd el mire reagálsz.
ZolaMan
Feltöltés az annyi amennyi, egyelőre nem változnak a csomagok.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz OldMike #66895 üzenetére
Egy szóval, nem mondtam, hogy, hogy van bekötve nála, ő sem, de ezt írta:
"IPTV-re nincs is igazából mód, mert az épületben az infrastruktúra koaxszal lett kiépítve, baromi nagy meló lenne újra áthúzni utp kábelt helyette."
Nekem a baromi nagy meló azt jelenti, hogy nem 2 perc kicserélni és gondolom nem 2 méter kábelről van szó.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Teko001 #66897 üzenetére
Tudom mire gondolsz, de azért ha van 3 box, kábelenként 2 átalakító az 6 db, nem tudom mennyiért mérik darabját, de lehet olcsóbb a kábel és az idő. Aztán, ha abból betojik 1 legalább legyen otthon 1 tartalék.
Valaki viszont azt írta róla, hogy nem a legjobb megoldás az az átalakító.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Aethelstone
addikt
Üdv.
IPTV távirnya problémát szerintetek érdemes bejelenteni vagy vigyem be valahova? Másfél hónapos a cucc. Köszi.
Arsenal FC - Go Gunners!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest