Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#148984) simonjoe válasza Lauda (#148982) üzenetére


simonjoe
senior tag

Azt még "jogilag" kell megközelíteni, egy biztos, h nem férek hozzá ahhoz a megrendelt "termékhez" amit ígértek, és amit böcsülettel fizetek minden hónapban. Azt ne mondja senki, ha kifizetek a boltban két kiló almát és adnak húsz dekát akkor azt örömmel el kell fogadnom. Nem szeretem ha hülyének néznek, pusztán ennyi. Minden levelezés, beszélgetés fellelhető tavaly szeptember óta. Ezekben csak igérgetések és találgatások vannak, konkrétumok helyett. A szerelő is csak hümmög. Megadta a telefonszámát, több hónapig elértem, de azt vettem észre, neki is kezd ez már kínos lenni.
#148983kali:
Tisztán látszik, h az eszköz(ökk)el is baj van, hisz eltűnik egyik funciója. Kértem már a Technikolort, de folyamatosan azt hallom, h nincs, Ti meg írjátok, mindenhova dobálják ki. Valszeg nem vagyok már szimpi.

Joe

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.