- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
válasz
Constantin79 #148544 üzenetére
https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Protocol_Control_Protocol
Azt nem is fogod tudni állítani
esetleg csinálj egy resetet, hátha helyreáll, ha akkor se jó, akkor 1414 és vigyenek új eszközt -
snyper990
őstag
válasz
Constantin79 #148542 üzenetére
Szerintem az 5670v2 újabb az FGA2233-nál, meg azóta adnak 2235-öst is...
-
adika4444
addikt
Telekom-ot megihlette a DIGI-s áremelés? Nagyon ajánlgatják a koaxos 25 megás feltöltésű gigaerős csomagjukat. Optikán szerintem a legjobbak, de azért a DIGI 1000/300 és a T 1000/25 közt van egy olyan különbség, ami miatt utóbbi 2023-ban nem igazán versenyképes.
-
user12
őstag
válasz
Constantin79 #148541 üzenetére
Ha nem világíg a pon led nem feltétlen hiba. Nálam a power led halálozott el már vagy egy éve
A pon led alapvetően vagy piros (ha a határértéken túliak a mért értékek - akár szakadásnál is, mert olyankor is tolerancián kívül van a jel (vagyis annak hiánya)) vagy zöld ha benne van. -
Constantin79
csendes tag
válasz
AnonymusX #148539 üzenetére
Hi. Igen tökéletesen igaza van szívás van a sagem 5670-l. Azt tudom tanácsolni hogy ha Huaweid van és elégedett vagy: jó a wi-fi, a feltöltés, belső hálózaton másolás, stb. Internet kapcsolat stabil akkor csak azért mert az új wi-fi6-t tudja ami annyit tesz hogy a wi-fije sokkal (kb5×-7x) gyorsabb ne kérda cserét egyelőre bőven ráérsz fél év vagy 1 év után amikor a legújjabb ONT-t fogják soztani a Technicolor FGA2233-t.... ÉN sem voltam elég türelmes - megszívtam.....
-
Constantin79
csendes tag
Hi, Skacok. Imádom ezt az oldalt. Úgy ahogy van az egészet!
Ezért jó olvasgatni, ahogy idő engedi, család/gyerkőcök mellett néha feljönni fórumozni, olvasgatni.... Igen van nekem is (Xiaomi s10 mobil) és persze a gondok is maradtak az sg 5670-el továbbra is. Beszéltem én is épp most 1-2 órája a Telekom 1414 Ügyfélszolgálattal (itthon szabizok hét közepén így 1-1 napot már nem bírtam cérnával a szakadozgatásokat játék közbe főképp.....) Jó válaszokat adtam Vanda kérdéseire hogy az itthoni internettel van a gondom, kapcoslt egy technikus illetőt DE nem tudtam vele megbeszélni azt (közbe bizniszeltem egy régebbi eszközt Sagmcom 5655 ami ugye a lapos kivitelű) hogy annál sajnos pechemre az Adressing Type: STATIC módban van (gondolom ahol használták előttem saját router volt utána csatlakoztatva és ami még tetőzi ezt a problémát nálam hogy át sem engedi állítani mert inaktív a lehetőség. Erre esetleg tudna valaki egyedi megoldást? Vagy csak a szolgáltató tudná megcsinálni: amit ugyan mondtam az ügyintézőnek is hogy itt Alsónémedin 2016-ba kiépített Telekom Optikai hálózata megváltoztatta az életem, de sajnos nem tudom ezt elmondani a modem csere után....és elutasított hogy sajnos erre nincsen lehetőség: mondtam neki: át csatlakoztatom az optikai vezetéket az 5655-be és állítsa be nekem vissza router módba a bridge módból.... Az Adressing Type: IPCP kell lennie. Nem világít nálam a PON led így nem tudok becsatlakozni a hálózatba.... Más fejlemény is van: tesóm aki a sokkal jobb feltöltési sebesség miatt csak a Telekomtól internetet rendelt és szüleinkkel lakik azutca elején, ugyanezt asagem 5670-t kapta de a szerelő aki kijött levágta a fekeze optikai szálról a dugót mondván hogy van valami zselé a szál végén ami elöregszik idővel vagy mi a túró, és az miatt is lehetnek gondok, - lehetséges ez szerintetek? Ki hallott már üvegszál végén külön anyagról? Meg elöregszik?
Nem is értem... Épp az van hogy annak full tisztának kell lenni mert a vége az ONT-ba egy kics "csőbe" illeszkedik be csatlakozásnál hogy a 2 üvegszál a lehető legtökéletesebben illeszkedjen - gondolom...tehát nem szabadna lenni a végén semmi szennyeződésnek......
-
AnonymusX
őstag
válasz
Dolphine #148538 üzenetére
Szia!
Nem te vagy az első, akit ezzel hívnak. Visszakeresve olvashatsz tapasztalatokat ezekről az újabb eszközökről.
Technicolorra vagy Sagemcom 5670-re keress. Ezek közül az egyiket kapod. Leírásuk megtalálható a Telekom honlapján.
Sagemcom 5670 V2 változatára mostanság sok a panasz.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Tegnap hívott Vanda, hogy kapok egy egységet, ami WiFi6 képes.
A jelenlegi egy Sagem ami mögé egy Synology router van kötve, mindent az vezérel. Lassan 5 éve van meg. Gondolom hasonlóan kell majd ezt az ONT eszközt is beállítani.
Lehet tudni valamit erről a WiFi6 eszközről? -
villamos
őstag
Sziasztok!
Régen nem jártam már erre. A televízió szolgáltatással kapcsolatban szeretnék kérdezni, csak röviden. Jelenleg IPTV -van a szokásos Cisco boxokkal. Meg kellene újítani az előfizetést, és az érdekelne, hogy érdemes e kicserélni őket az új droidos boxokra, vagy inkább maradjanak. Működnek e rendesen, mert eleinte voltak problémák.
-
snyper990
őstag
-
yogibear
addikt
Sziasztok.
Csomagcserére hivatkozva lecserélték az ONT-omat a jó öreg Echolife-ról (elbírta volna ez is) egy Sagemcom F@st 5655v2 csodára... (Software Version: SG3G10000678)
A problémám vele, hogy a wifi beállításoknál nem jegyzi meg a MAC filterbe beírt címeket (allow-ra állítva), kiírja ugyan, hogy "sikeresen elmentve", de áramtalanítás és visszakapcsolás után a lista üres, így értelemszerűen nem engedi be a wifis-s cuccokat...
Hab a tortán, hogy "allow all" állásban sem, ahol pedig minden jelszót ismerő cuccnak fel kellene tudni csatlakoznia... csak "deny" állásban lehet felcsatlakozni a wifi-re az eszközökkel (értelemszerűen itt nincs kitiltott MAC cím beállítva)...
Van rá mód, hogy működjön a wifi MAC filter lista, megjegyezze ez a szutyok, vagy ezzel együtt kell élni, hogy ennyit tud?
Ha már volt szó róla, bocs...
Köszi a választ előre is... -
snyper990
őstag
válasz
djalmasi #148526 üzenetére
Jó, azt is írtad, hogy nem tudsz semmilyen szerveren packetlosst mérni, aztán meg kiderült, hogy mégiscsak megy parancssorból...
Közvetlenül csatlakozol az ONT-hez?
Ha nem, akkor talán lehet a saját hálózatodban is valami beragadt konfig, ami az előző szolgáltató HGW-jével jó volt, ezzel meg már nem.
Inkább a hálózatos topikban kérdezz rá szerintem, hátha jobban fognak tudni segíteni -
GabN73
addikt
válasz
Shkiz0 #148451 üzenetére
Nekem is még a Huawei HG8245H-m van, ma hívtak délelőtt, nem tudtam felvenni, egy fél órája hívott Vandácska. Emberi hanggal nem is beszéltem, egyelőre annyit tudok hogy 1 héten belül hozza majd egy futárszolgálat, és csak egyszeri lehetőség van a cserére. Hogy mit kapok, az pedig meglepetés lesz
-
-
djalmasi
tag
válasz
snyper990 #148522 üzenetére
Ott van, de nem valós adat, a létező összes szervernél ezt csinálja már az 5-ik sent után és közben nincs ott loss. Csak a parancssor nem dob ilyen hibát, de azért az ilyen programok praktikusabbak és nem kéne gondot okozniuk, sem ez sem a winmtr semmivel nem tudok merni
-
djalmasi
tag
Valakinek véletlenül nincs ötlete, hogy mi a fenéért nem tudok gyakorlatilag semmilyen szerveren packetlosst mérni? Azért nem hálózatos topikba írom mert azóta van ez mióta T-sek vagyunk, de eddig nem igazán foglalkoztam vele, viszont most már kezd eléggé zavarni.( Technicolor 2233 2,5-es porton) - [kép]
-
zelikocc
senior tag
válasz
Gulyopapa #148500 üzenetére
Te tudod hogy milyen szolgáltató érhető még el nálatok.
Először ezt add meg, addig nem lehet matekozni.
Ha van Flip akkor az a legjobb ár most.Vagy Netfone-nál nézd meg a mobil csomagokat.
Van náluk vezetékes net is amit Telekom optikán szolgáltatnak és olcsóbb mint a T.TV-re meg valami IPTV-t (pl sweet tv, Direct now, Yettel TV)
-
patrikcoc
senior tag
Megint kezdődik a Cloudflare-s probléma...
-
djalmasi
tag
válasz
PedroPascal #148506 üzenetére
Ennek örülök, de nem így értettem.
-
snyper990
őstag
Mi lenne a baj? Valószínűleg ennyit tud a laptop wifi kártyája adott körülmények között. Megnézheted esetleg az ONT admin felületén, hogy pl. 160 MHz-es csatornákat használ-e, de az is lehet, hogy az ONT tud „csak” ennyit 2x2 MIMO-val.
Ha a teljes sebességet ki szeretnéd használni, használj egy legalább 2,5 Gbites hálókártyát+kábelt -
Pr3s
aktív tag
Sziasztok!
Ismét a 2000/1000 Mbps netemmel kérdezek.
Szóval Win10 32 GB RAM AMD Ryzen 7 4800H Intel(R) Wi-Fi 6 AX200 160MHz
WIFI-n sem a Speedtest sem a Szélessáv.net nem mér 1049-től többet, a Kapcsolat 5 GHz-en áll össze.
A szolgáltatói F@ST 5670 v2 modem router kombora csatlakozik a laptop.
MI lehet a baj? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Gulyopapa #148500 üzenetére
Írd le nagyjából, milyen igények vannak - gondolok itt pl darabra (telefon, TV), hívás mennyiségre, internet sebességre-használati jellegre (pl torrent/stream) és mobilnet korlátra
Nekünk pl mindenből szinte a legfapadosabb van - jellemzően mobilon egymás közt beszélgetünk (flottán belül ingyenes), vezetékesen csak bejövő hívás van, mobilnetet csak 1 eszközön használunk 3-ból, 2 TV van ("M" csomaggal)... így kb havi 16-20-nál nem több, de jóval szerényebb a szolgáltatás is a leírtnál. -
válasz
Aurig@ #148494 üzenetére
Az a baj, hogy a szolgáltató idővel megszünteti a régebbi csomagokat.
Először csak lezárja, akkor nem csak nem lehet már arra váltani, hanem további/újabb hűséget kötni sem - de még használható egy ideig annak, akinek olyan van -, majd kivezeti, azzal pedig mindenki számára megszünteti és vagy önként lép át újabba az érintett előfizető, aki addig azt használta, vagy a szolgáltató teszi át automatikusan. (Az ÁSZF-ben is rögzítve vannak a feltételek, illetve előtte időben tájékoztatnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest