Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
válasz
Constantin79 #148544 üzenetére
https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Protocol_Control_Protocol
Azt nem is fogod tudni állítani
esetleg csinálj egy resetet, hátha helyreáll, ha akkor se jó, akkor 1414 és vigyenek új eszközt -
snyper990
őstag
válasz
Constantin79 #148542 üzenetére
Szerintem az 5670v2 újabb az FGA2233-nál, meg azóta adnak 2235-öst is...
-
adika4444
addikt
Telekom-ot megihlette a DIGI-s áremelés? Nagyon ajánlgatják a koaxos 25 megás feltöltésű gigaerős csomagjukat. Optikán szerintem a legjobbak, de azért a DIGI 1000/300 és a T 1000/25 közt van egy olyan különbség, ami miatt utóbbi 2023-ban nem igazán versenyképes.
-
user12
őstag
válasz
Constantin79 #148541 üzenetére
Ha nem világíg a pon led nem feltétlen hiba. Nálam a power led halálozott el már vagy egy éve
A pon led alapvetően vagy piros (ha a határértéken túliak a mért értékek - akár szakadásnál is, mert olyankor is tolerancián kívül van a jel (vagyis annak hiánya)) vagy zöld ha benne van. -
Constantin79
csendes tag
válasz
AnonymusX #148539 üzenetére
Hi. Igen tökéletesen igaza van szívás van a sagem 5670-l. Azt tudom tanácsolni hogy ha Huaweid van és elégedett vagy: jó a wi-fi, a feltöltés, belső hálózaton másolás, stb. Internet kapcsolat stabil akkor csak azért mert az új wi-fi6-t tudja ami annyit tesz hogy a wi-fije sokkal (kb5×-7x) gyorsabb ne kérda cserét egyelőre bőven ráérsz fél év vagy 1 év után amikor a legújjabb ONT-t fogják soztani a Technicolor FGA2233-t.... ÉN sem voltam elég türelmes - megszívtam.....
-
Constantin79
csendes tag
Hi, Skacok. Imádom ezt az oldalt. Úgy ahogy van az egészet!
Ezért jó olvasgatni, ahogy idő engedi, család/gyerkőcök mellett néha feljönni fórumozni, olvasgatni.... Igen van nekem is (Xiaomi s10 mobil) és persze a gondok is maradtak az sg 5670-el továbbra is. Beszéltem én is épp most 1-2 órája a Telekom 1414 Ügyfélszolgálattal (itthon szabizok hét közepén így 1-1 napot már nem bírtam cérnával a szakadozgatásokat játék közbe főképp.....) Jó válaszokat adtam Vanda kérdéseire hogy az itthoni internettel van a gondom, kapcoslt egy technikus illetőt DE nem tudtam vele megbeszélni azt (közbe bizniszeltem egy régebbi eszközt Sagmcom 5655 ami ugye a lapos kivitelű) hogy annál sajnos pechemre az Adressing Type: STATIC módban van (gondolom ahol használták előttem saját router volt utána csatlakoztatva és ami még tetőzi ezt a problémát nálam hogy át sem engedi állítani mert inaktív a lehetőség. Erre esetleg tudna valaki egyedi megoldást? Vagy csak a szolgáltató tudná megcsinálni: amit ugyan mondtam az ügyintézőnek is hogy itt Alsónémedin 2016-ba kiépített Telekom Optikai hálózata megváltoztatta az életem, de sajnos nem tudom ezt elmondani a modem csere után....és elutasított hogy sajnos erre nincsen lehetőség: mondtam neki: át csatlakoztatom az optikai vezetéket az 5655-be és állítsa be nekem vissza router módba a bridge módból.... Az Adressing Type: IPCP kell lennie. Nem világít nálam a PON led így nem tudok becsatlakozni a hálózatba.... Más fejlemény is van: tesóm aki a sokkal jobb feltöltési sebesség miatt csak a Telekomtól internetet rendelt és szüleinkkel lakik azutca elején, ugyanezt asagem 5670-t kapta de a szerelő aki kijött levágta a fekeze optikai szálról a dugót mondván hogy van valami zselé a szál végén ami elöregszik idővel vagy mi a túró, és az miatt is lehetnek gondok, - lehetséges ez szerintetek? Ki hallott már üvegszál végén külön anyagról? Meg elöregszik?
Nem is értem... Épp az van hogy annak full tisztának kell lenni mert a vége az ONT-ba egy kics "csőbe" illeszkedik be csatlakozásnál hogy a 2 üvegszál a lehető legtökéletesebben illeszkedjen - gondolom...tehát nem szabadna lenni a végén semmi szennyeződésnek......
-
AnonymusX
őstag
válasz
Dolphine #148538 üzenetére
Szia!
Nem te vagy az első, akit ezzel hívnak. Visszakeresve olvashatsz tapasztalatokat ezekről az újabb eszközökről.
Technicolorra vagy Sagemcom 5670-re keress. Ezek közül az egyiket kapod. Leírásuk megtalálható a Telekom honlapján.
Sagemcom 5670 V2 változatára mostanság sok a panasz.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Tegnap hívott Vanda, hogy kapok egy egységet, ami WiFi6 képes.
A jelenlegi egy Sagem ami mögé egy Synology router van kötve, mindent az vezérel. Lassan 5 éve van meg. Gondolom hasonlóan kell majd ezt az ONT eszközt is beállítani.
Lehet tudni valamit erről a WiFi6 eszközről? -
villamos
őstag
Sziasztok!
Régen nem jártam már erre. A televízió szolgáltatással kapcsolatban szeretnék kérdezni, csak röviden. Jelenleg IPTV -van a szokásos Cisco boxokkal. Meg kellene újítani az előfizetést, és az érdekelne, hogy érdemes e kicserélni őket az új droidos boxokra, vagy inkább maradjanak. Működnek e rendesen, mert eleinte voltak problémák.
-
snyper990
őstag
-
yogibear
addikt
Sziasztok.
Csomagcserére hivatkozva lecserélték az ONT-omat a jó öreg Echolife-ról (elbírta volna ez is) egy Sagemcom F@st 5655v2 csodára... (Software Version: SG3G10000678)
A problémám vele, hogy a wifi beállításoknál nem jegyzi meg a MAC filterbe beírt címeket (allow-ra állítva), kiírja ugyan, hogy "sikeresen elmentve", de áramtalanítás és visszakapcsolás után a lista üres, így értelemszerűen nem engedi be a wifis-s cuccokat...
Hab a tortán, hogy "allow all" állásban sem, ahol pedig minden jelszót ismerő cuccnak fel kellene tudni csatlakoznia... csak "deny" állásban lehet felcsatlakozni a wifi-re az eszközökkel (értelemszerűen itt nincs kitiltott MAC cím beállítva)...
Van rá mód, hogy működjön a wifi MAC filter lista, megjegyezze ez a szutyok, vagy ezzel együtt kell élni, hogy ennyit tud?
Ha már volt szó róla, bocs...
Köszi a választ előre is... -
snyper990
őstag
válasz
djalmasi #148526 üzenetére
Jó, azt is írtad, hogy nem tudsz semmilyen szerveren packetlosst mérni, aztán meg kiderült, hogy mégiscsak megy parancssorból...
Közvetlenül csatlakozol az ONT-hez?
Ha nem, akkor talán lehet a saját hálózatodban is valami beragadt konfig, ami az előző szolgáltató HGW-jével jó volt, ezzel meg már nem.
Inkább a hálózatos topikban kérdezz rá szerintem, hátha jobban fognak tudni segíteni -
GabN73
addikt
válasz
Shkiz0 #148451 üzenetére
Nekem is még a Huawei HG8245H-m van, ma hívtak délelőtt, nem tudtam felvenni, egy fél órája hívott Vandácska. Emberi hanggal nem is beszéltem, egyelőre annyit tudok hogy 1 héten belül hozza majd egy futárszolgálat, és csak egyszeri lehetőség van a cserére. Hogy mit kapok, az pedig meglepetés lesz
-
-
djalmasi
tag
válasz
snyper990 #148522 üzenetére
Ott van, de nem valós adat, a létező összes szervernél ezt csinálja már az 5-ik sent után és közben nincs ott loss. Csak a parancssor nem dob ilyen hibát, de azért az ilyen programok praktikusabbak és nem kéne gondot okozniuk, sem ez sem a winmtr semmivel nem tudok merni
-
djalmasi
tag
Valakinek véletlenül nincs ötlete, hogy mi a fenéért nem tudok gyakorlatilag semmilyen szerveren packetlosst mérni? Azért nem hálózatos topikba írom mert azóta van ez mióta T-sek vagyunk, de eddig nem igazán foglalkoztam vele, viszont most már kezd eléggé zavarni.( Technicolor 2233 2,5-es porton) - [kép]
-
zelikocc
senior tag
válasz
Gulyopapa #148500 üzenetére
Te tudod hogy milyen szolgáltató érhető még el nálatok.
Először ezt add meg, addig nem lehet matekozni.
Ha van Flip akkor az a legjobb ár most.Vagy Netfone-nál nézd meg a mobil csomagokat.
Van náluk vezetékes net is amit Telekom optikán szolgáltatnak és olcsóbb mint a T.TV-re meg valami IPTV-t (pl sweet tv, Direct now, Yettel TV)
-
patrikcoc
senior tag
Megint kezdődik a Cloudflare-s probléma...
-
djalmasi
tag
válasz
PedroPascal #148506 üzenetére
Ennek örülök, de nem így értettem.
-
snyper990
őstag
Mi lenne a baj? Valószínűleg ennyit tud a laptop wifi kártyája adott körülmények között. Megnézheted esetleg az ONT admin felületén, hogy pl. 160 MHz-es csatornákat használ-e, de az is lehet, hogy az ONT tud „csak” ennyit 2x2 MIMO-val.
Ha a teljes sebességet ki szeretnéd használni, használj egy legalább 2,5 Gbites hálókártyát+kábelt -
Pr3s
aktív tag
Sziasztok!
Ismét a 2000/1000 Mbps netemmel kérdezek.
Szóval Win10 32 GB RAM AMD Ryzen 7 4800H Intel(R) Wi-Fi 6 AX200 160MHz
WIFI-n sem a Speedtest sem a Szélessáv.net nem mér 1049-től többet, a Kapcsolat 5 GHz-en áll össze.
A szolgáltatói F@ST 5670 v2 modem router kombora csatlakozik a laptop.
MI lehet a baj? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Gulyopapa #148500 üzenetére
Írd le nagyjából, milyen igények vannak - gondolok itt pl darabra (telefon, TV), hívás mennyiségre, internet sebességre-használati jellegre (pl torrent/stream) és mobilnet korlátra
Nekünk pl mindenből szinte a legfapadosabb van - jellemzően mobilon egymás közt beszélgetünk (flottán belül ingyenes), vezetékesen csak bejövő hívás van, mobilnetet csak 1 eszközön használunk 3-ból, 2 TV van ("M" csomaggal)... így kb havi 16-20-nál nem több, de jóval szerényebb a szolgáltatás is a leírtnál. -
válasz
Aurig@ #148494 üzenetére
Az a baj, hogy a szolgáltató idővel megszünteti a régebbi csomagokat.
Először csak lezárja, akkor nem csak nem lehet már arra váltani, hanem további/újabb hűséget kötni sem - de még használható egy ideig annak, akinek olyan van -, majd kivezeti, azzal pedig mindenki számára megszünteti és vagy önként lép át újabba az érintett előfizető, aki addig azt használta, vagy a szolgáltató teszi át automatikusan. (Az ÁSZF-ben is rögzítve vannak a feltételek, illetve előtte időben tájékoztatnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Politika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest