- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo01
őstag
Köszi!
A kedvenceket hogyan tudom használni? Mert addig eljutottam, hogy beteszem a kívánt csatornákat de hogyan érem el, hogy azok jelenjenek meg vagy kizárólag vagy azok legyenek elöl?
Sosem használtam a kedvenceket mert a költözés előtt Digi kábelt használtunk ott meg nem volt ilyen gond. Keresés előtt átállítottam más országra és kész. Meg volt minden csatorna.
Ez a csatornalista frissítés kikapcsolás nem működik? -
stemplar07
őstag
-
NÓPARA
aktív tag
-
picur10
aktív tag
-
cross56
senior tag
-
Batib
őstag
-
ChrYsler
senior tag
-
ChrYsler
senior tag
-
sityupityu
veterán
-
Clever0
senior tag
-
Clever0
senior tag
Mivel az is bluetooth-os eszköz, mint pl. egy hangláda, igen, komoly. A tévék bekapcsolásakor kis időre meg is szokott jelenni egy kis mikrofonos ikon (utalva arra, hogy a távban mikrofon is van) és ez sokakat idegesít. De neked van H6400-as tévéd, akkor mindezt tudtad, szóval most ironizáltál
Ha a JU6400-as tévéhez nem adtak okos távot, mint ahogy a J6200-hoz vagy a H6200-ashoz sem, akkor lehet, hogy annak használatát valahol engedélyezni kell, esetleg egy rejtett szerviz menüben. -
Clever0
senior tag
-
Coyot
őstag
-
Cabrio
aktív tag
-
Cabrio
aktív tag
-
sityupityu
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
blakey
titán
-
blakey
titán
-
poli27
veterán
Nézd olyan dologgal hirdették amit nem tudok rajta használni,vagy javítsák meg vagy adjanak árleszállítást,ugyanis én szeretném ezt használni benne... A csereutalvány az tulajdonképpen vissza pénz, ugyanis a Médiában visszaadják rá a lóvét... De nekem kell a tévé, csak mivel olyan dolgot is kifizettem amit nem tudok használni benne, adjanak árleszállítást rá!Másik tévé nem kell,mivel a 2015 ös modellek sztem nagyon gagyik...
-
yvsmad
őstag
-
Sárpac
nagyúr
-
PuMbA
titán
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
odipapa
senior tag
-
devil-k
nagyúr
-
Batib
őstag
-
devil-k
nagyúr
-
PuMbA
titán
-
gorog67
aktív tag
-
BBéci
legenda
-
Angel2014
addikt
-
warren29
aktív tag
-
warren29
aktív tag
-
Jancsee
csendes tag
-
devil-k
nagyúr
-
Flashget
félisten
ráadásul a 200Hz-et ebben az esetben 4-el még osztani is kell, hogy a valós kijöjjön.
Gyakorlatilag egy alap H5000-es tv amibe belerakták a 4K-t, amit természetesen a saját médialejátszója nem tud lejátszani.haverom is venni akar tévét DE JÓ LEGYEN.... mondjak neki 120K körül 40"-ban ahol részletfizetést is adnak..háááátttt...

asszonya az LG-t erőlteti mert a fiának az van és annak szép a képe (3 éve ajánlottam azt a típust az adott pénzkeretet figyelembe véve és ahol venni akarták milyen tv-k voltak készleten) :p -
charlie1975
aktív tag
-
charlie1975
aktív tag
-
BBéci
legenda
-
devil-k
nagyúr
Igen, ez valóban így van, de ettől függetlenül ildomos a megfelelő kifejezéseket használni a félreértések elkerülése végett. Pl.: a házimozi nem játszik DVD-t, BD-t... stb. DVD, BD és médialejátszó viszont igen... stb. Ezek apróságok, de azért számítanak, HA már egy szakmai fórumon vagyunk.
-
devil-k
nagyúr
-
ada19
őstag
-
ada19
őstag
-
Kolondrum
félisten
-
Kolondrum
félisten
-
PuMbA
titán
Nekem meg ugye elfelejti minden kikapcsolás után benyomni a TV a BFI-t, úgyhogy én nem kapcsolgatom, inkább nem haszálom

BBéci: Ha kikapcsoltam a Motion Plus-t és csak a LED Clear Motion hagytam bent F sorozatban, akkor is voltak képakadási hibák, szóval az ott egy öszvér beállítás lehet, mert a BFI-n kívül mást is bekapcsol.
(#71248) BBéci: Majd ha lesz kedvem elküldjük szervízbe akkor
Mivel a Motion Plus beállításon belül van a LED Clear Motion, ezért úgy értettem, hogy a két interpolálási csúszka volt 0-n, ezt jelenti a kikapcsolás 
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Igen, az, de nem kell sem félni tőle, sem elriasztani a vevőjelölteket, mert jól működik a BFI, növeli a mozgóképfelbontást, arra találták ki.
(#71232) jankopista
Az általad kinézett tévénél sincs "képminőség romlás", nem átverés a ráírt 100 Hz. Természetesen a képminősége nem azonos egy 6-os sorozatba tartozóéval, de nem a BFI miatt.(#71236) YxVs
Méretet és pozíciót talán három lépésben lehet állítgatni, színt időzítést, ha jól emlékszem, semennyire. -
PuMbA
titán
-
törölt tag
-
BBéci
legenda
Nemrég véglegesítették a HDMI 2.0 követelményeit, erről lehet olvasni a hdmi.org honlapon, ezzel szabaddá vált az út a megjelölés használatára. Korábban megkérdeztünk több forgalmazót, miért nem szerepel a műszaki leírásokban a 2.0, amire azt válaszolták, hogy egyelőre nem alkalmazható. Azért írtam ezt a szót az egyik hozzászólásomba. Ráadásul sem a kábelekre, sem a csatlakozókra nem vonatkozik semmiféle újabb szabvány, ezt is írja a hdmi.org.
-
gyeniko
őstag
-
gyeniko
őstag
-
gyeniko
őstag
-
bb71
őstag
-
glocker
tag
-
PuMbA
titán
-
Flashget
félisten
-
Vhiktor
nagyúr
-
Garsza
veterán
-
ada19
őstag
Már akinek ez gondot jelent. Európába valamiért nem szivárognak be a 3D nélküli Samsung modellek (pl. H6350), így ha valaki szebb képet, több featuret (csatlakozók, stb.) akar muszáj 3D-t is venni.
Feltételezem a HDTVtest írásából van, ha figyelmesen elolvastad akkor bizonyára erre is emlékszel:
"The interpolator was quite mild, keeping soap opera effect and interpolation artefacts to a mostly unnoticeable level – Samsung’s solution was probably the next best alternative to native 3D 24fps playback."
Azóta egyébként ez simán változhatott, majdnem fél év eltelt, de nincs megfelelő eszközöm, hogy kipróbáljam (és nem is lesz).
-
Garsza
veterán
-
BBéci
legenda
-
Tegla80
addikt
-
ada19
őstag
-
devil-k
nagyúr
-
Vhiktor
nagyúr
Lehet, de bent a munkahelyen kalibrálva vannak a monitorok és az összes megjelenítő (mivel pc-s játékokat fejlesztünk), de egyiknek sem olyan a színvilága mint az említett film módnak. Szerintem az nálam el van cseszve.
Egyébként Spyder 3 Elit-el, lehet tv-t kalibrálni? Mert az van a munkahelyen, az otthoni monitort is azzal kalibráltam, de ott szoftveres színprofilt ment el, tvn meg erre nincs lehetőség..
-
PuMbA
titán
-
Vhiktor
nagyúr
-
Vhiktor
nagyúr
-
Vhiktor
nagyúr
-
Vhiktor
nagyúr
-
ada19
őstag
-
zeusz55
senior tag
-
VGYke
addikt
-
BBéci
legenda
-
superg
senior tag
-
PuMbA
titán
-
devil-k
nagyúr
-
dethroner
veterán
Attól te ne félj hogy pl MM bezár. Amíg az idősebbek akik nem mernek sok esetben bankkártyát se használni és sokszor nem is rendelkeznek vele, tartanak annyira a netes vásárlástól hogy inkább szaküzletben vásároljanak, Pláne ekkora értékben.
Az meg hogy nincs megtiltva hogy webshop-ok vásároljanak a magyar samsungtól téves információ. Levelezek a samsung-al egy ideje ez ügyben és íme egy részlet az általuk írt levélből:
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a Samsung Electronics Magyar Zrt. nem áll szerződésben webáruházakkalÉs micsoda hülyeséget írsz, áfát kijátszva? Miért lenne kijátszva? Ha a vásárlás helyén az ott törvényes terheket lerója, bárki vásárolhat.
-
törölt tag
A webshop-ok hazai nagykertől vásárolnak, nem pedig utánfutóval járnak külföldre. Ha nem tudnád, Samsung csak a nagykereskedőkkel tárgyal, és nem ad el árut mindenkinek. De már el lett mondva az is, hogy Samsung ugyanannyi Eurót kap a legyártott tévék után, akár itthon, akár Szlovákiában adja el, ami összeg tartalmazza a az átlagos garanciális költségeket. Ezért ugyanolyan jótállás illetne meg mindenkit.
-
Gaben06
tag
-
dethroner
veterán
Akkor csak tisztázzunk valamit, mert megy itt a nagy szájkarate, a sok fotelnindzsa csak úgy szórja a billentyűvel a dobócsillagokat.
Jöttök ezzel a szürkeimport szóval. Mit is jelent ez a szó? Néhány esetben ezt nevezzük annak: A szürke import az, amikor az adott dolog országba behozatala csak félig legális az ország importtörvényei alapján. Vagyis az országban az adott dolog nem illegális, illetve ki van fizetve minden fizetendő dolog, azonban a gyártó/tulajdonos cég teljesen ki van hagyva az importból, hivatalosan a cég nem forgalmazza az adott terméket (pontosabban azt a terméket amit szürke importban hoztak be). Vagyis pl ha a gyártó hivatalosan nem forgalmazza az adott dolgot, pl nincs rá garancia az adott országban, csak ott ahonnan behozták.Ez a mi esetünkre nem vonatkozik, minden törvényesen ki van fizetve, a gyártó is megkapja érte a pénzét, nem lopott, nem hamis a termék és nálunk is forgalmazzák, szóval ez nem vág ide. Nézzük tovább:
EU-n belül nem import az import
- Import kifejezésen a harmadik országból (tehát nem EU tagországból) történő behozatalt és a behozott áru szabadforgalomba bocsátását értjük. – kezdte kérdésünkre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Sajtó- és Kommunikációs Osztálya.
Szlovákok épp úgy eu ország mint mi, szóval nincs import a két ország között. Akkor hogy lehet import, pláne szürke?
Itt csak 1 dolog van. Van a gyártó, aki eladja a márkanév használati jogot és az ezzel járó minden előnyt egy cégnek, aki ezzel birtokolja egy ország piacát. Mivel fizetett a zrt, ezért nem csak kötelezettségeket akar(javítás, csere), hanem extra bevételt is, szóval olyan áron adja a terméket a boltoknak, amilyen drágán csak tudja. Mivel ő intézi a garanciális hátteret, kedvezőbbé tudja tenni extra gari idővel a nála vett cuccot, szerződik néhány nagy céggel akiknek megszabja az eladási árat és ők cserébe megkapják azt a kegyet, hogy az olcsón árusító webshop-ok nem kapnak tőlük árut. Ezért kénytelenek más forrásból szerezni, de az amit ők adnak el nem hamisítvány, nem lopott, és samsung ugyanúgy megkapja az eladása után az árát, mintha itt veszem a MM-ban.
Anélkül hogy gondolkodnának itt sokan, csak nyomatják a hülyeséget
Jól teszi a samsung hogy nem támogatja a szürkeiportot, ugye? Rá kéne jönni hogy a samsungnak tök mindegy hol veszed. Akinek nem mindegy az a samsung magyar képviselete, akik nem egyenlőek a samsung céggel, csak a helyi képviselete. -
stafff71
tag
-
dethroner
veterán
De miből gondolod hogy a "lejátszója meg szódával elmegy"?

Ahogy kivettem itt a fórumban még senkinek sincs h6500, akkor ez csak valami általánositás a lejátszójával kapcsolatban, vagy tudsz valami konkrétumot?(#68641) Pumma Egyáltalán nem aggódom, már túl vagyok sok olvasgatáson, döntöttem és kész

Rájöttem, hiába nézek meg sok kiállított tévét, ha különböző módon vannak beállítva akkor úgyse kapok hiteles eredményt róluk.
Az apróságok, amiket egy tapasztalt szem észrevesz, nekem még láthatatlanok. Ez a tévé lesz a tanulópénz. -
BBéci
legenda
-
törölt tag
Inkább azzal foglalkoznál, hogy hogy tudnánk a fogyasztók javára valami kedvező fordulatot elérni, nem a szokásos kötekedéssel kezdeni. Az export-import-áfa, stb. dolgok miatt ne a vevők szenvedjenek hátrányt.
A magyar fogyasztók. Erre koncentrálj, ha tudsz valami tenni érte, nekünk itt a többségnek ez a hosszútávú érdeke, de lehet hogy neked nem. -
galaxys80
veterán
-
doc
nagyúr
-
w333
félisten
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Fűnyíró topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- További aktív témák...
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha a JU6400-as tévéhez nem adtak okos távot, mint ahogy a J6200-hoz vagy a H6200-ashoz sem, akkor lehet, hogy annak használatát valahol engedélyezni kell, esetleg egy rejtett szerviz menüben.

attamero81 kollega csak azt értette helytelenül, hogy a 7-es széria felskálázása szerinte más, mint a 8-as vagy 9-es JS szériáé, pedig ez nem igaz, mert minden megjelenítőnél kis különbséggel ugyanúgy működik

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jól teszi a samsung hogy nem támogatja a szürkeiportot, ugye? Rá kéne jönni hogy a samsungnak tök mindegy hol veszed. Akinek nem mindegy az a samsung magyar képviselete, akik nem egyenlőek a samsung céggel, csak a helyi képviselete.

Csepy