Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs025
senior tag
válasz Rage47 #92949 üzenetére
,,and we are going to keep it linear like the original games, not make it open world"
Ez most még nem, majd csak az új rész.
-
-
Gáboromm
tag
Srácok!
Elkezdtem egy ps5-n a horizon-t. Eljutottam x százalékig. Az a gép elkelt.
Másik ps5-n letöltöttem a játékot. A progress trófeák megmaradtak, de a játék csak new game-t ad, contine game-t nem ad, és semmilyen manual save, vagy egyebet nem találok.
Nem úgy van, hogy ha van ps plus az embernek, akkor ezekkel ne foglalkozzon? És minden progress, mentés megmarad?
---------------------------
Meg van a megoldás. A cloud storage-ből kell visszaállítani.
Bocs. Jó ezekre rájönni!
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
KKaresz45
senior tag
válasz Gáboromm #92955 üzenetére
Kell vele foglalkozni akkor is ha van plusod. Vagy manuálisan feltöltöd a mentéseket, vagy sleep-be kell tenni és akkor az elsődleges gépről automatikusan feltölti. Nézd meg hogy van-e online mentésed, ha van akkor manuálisan letöltheted. Ha nincs, akkor nem volt feltöltve és elveszett.
-
őstag
Üdv!
Mi a két PS5 változat között a különbség?
- Egyikben van Blueray lemez lejátszó, a másikban nincs?
- Egyikből több példányt gyártanak, a másikból kevesebbet?Egyéb? Pl. teljesítmény vagy háttértár tekintetében, mint az XBox Series S|X esetén?
(Nincs konzolom, bő 20 éve nem is játszottam semmivel, nem követtem folyamatosan ezt a témakört. Mostanában kezdem el érdeklődni az új konzolgeneráció iránt, de még azt sem döntöttem el, hogy kell-e ez nekem egyáltalán.)
-
raziel01
veterán
válasz Bencus88 #92942 üzenetére
Cyberpunk PS5/Series S/X is csúszik jövőre sajnos. Ha már eddig nem kezdtem el akkor mostmár megvárom a feltuningolt verziót.
Witcher 3 is nagyon jó de sajna nincs rá megint 100 órám. Pedig tényleg a világa, zenék, minden 10/10. Másfél év alatt vittem végig. Persze közben pörögtek egyéb címek is.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Mondjuk az kicsit vicces, hogy pont a Witcher fejlesztőiben kellett akkorát csalódnunk mit a ház. Bármelyik másik stúdióról elképzeltem volna de róluk nem, hogy ki merik úgy adni PS4-re.
Witcher 1 Enhanced Edition nagyon jó volt mikor megjelent PC-re. Utána a 2. rész is jelentősen fejlődött majd a 3. rész is nagyon király lett viszonylag kevés buggal és egy fantasztikus DLC-vel. Erre jött a Cyberpunk és egy bughalom volt. -
Elderath
őstag
A következő nagy patch valószínű azzal együtt jön, ami azt jelenti, hogy 4-5 hónap telik el a legutolsó patch óta. Meglátjuk milyen lesz a nextgen verzió, de semmi minőségire nem számítok. Meg aztán nem csak nextgen update kell, hanem marha tartalmas patch is mellé
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Moby
addikt
válasz raziel01 #92964 üzenetére
"3. rész is nagyon király lett viszonylag kevés buggal"
Nem tudom melyik játékról írsz, de a witcher3 olyan moslék állapotban jelent meg, hogy a fal adta a másikat. Gamebraker bugok tömkelege, performance gondok tengere, stb. Mindez úgy, hogy agyonbutítva a korábban bemutatott videókhoz képest. Namost ezek után aki nem számított erre a cyberpunknál, vagy nagyon meglepődött, az vakon nyomta a géminget odáig -
Szabi®
addikt
""de a witcher3 olyan moslék állapotban jelent meg""
Ez elég erős túlzás, a Witcher 3 grafikája megjelenés napján is már szép volt, oké nem olyan, mint amivel promotálták, de ez általában így szokott lenni. Egy akkora élő-lélegző-működő világban hogy vannak bugok ...
De megnézheted magad is azt a "moslék" állapotot, amit említettél. -
Szabi®
addikt
válasz RangerFox #92969 üzenetére
Konzolon nem tudom milyen volt, pc-n már nem volt rossz, megjelenés napján vettem meg, kényelmesen beleraktam 100 órát, két buggal találkoztam, egy loot láda nem nyílt, és egy mentési pontot nem tudott betölteni, kb fél órával korábbról mentem. Én ennyi buggal találkoztam. A linkelt videó is pc-n fut, nem volt az annyira rossz.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Szabi® #92970 üzenetére
Hát PC-n a Cyberpunk se csúnya, és pár fagyás és újraindítás árán ugyan, de végigjátszható volt day1 is. A játékkal mélyebben rejlő gondok vannak, amik részben az összegányolt engine, részben pedig a rosszul átgondolt gameplay elementeknek köszönhető. És ezeken a várva várt next gen upgrade se fog segíteni. A funny glitchek meg bugok talán ritkulni fognak, és kevésbé fog keserű szájízt hagyni maga után a játék.
-
Szabi®
addikt
válasz RangerFox #92971 üzenetére
Sajnos a Cyberpunk még kimaradt, és elhiszem, hogy nem lett a legjobb, a Witcher 3-nál csak azért reflektáltam, mert megjelenés napján már birtokoltam a pc-s verziót, ezért tudom milyen volt a 60 patch-el ezelőtti állapota. Számtalan glitchel találkoztam benne, de figyelembe vettem a játék komplexitását is, amit mára sokan nem tesznek.
Ps4 Pro-n amikorra meg már elkezdtem a game of the year-t belőle, ott nálam is számtalan kifagyás volt, viszont ott nem láttam megjelenés napján az 1.0 verziót, csak az 1.60-at. -
BusinessGuy
őstag
Olyan moslék állapotban volt a Witcher 3, hogy 0day vettem pc-n, kvázi 1 hét alatt toltam ki és szinte nulla problémába futottam, egy egy apróbb bugot leszámítva. Se perform gond se gamebreaking bug nem volt abban a közel 150 órában amit akkor beletettem. Az agyonbutítás meg pár effektet érintett amit az akkori konzolok vicc teljesítményének köszönhettünk, közel sem afféle "butítás" mint amit pl Ubisoft szokott hozni. Hogy konzolon milyen volt passz ott lehet igaz amit írsz.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Én a The Witcher 3-mal jóval a megjelenés után játszottam, már eleve úgy vettem meg, hogy a két DLC is benne volt, szóval sokkal a megjelenés után. Annyira imádtam, hogy top játékaim között van.
Ennek fényében én abszolút nem számítottam a CP77 hibáira. És érdekes, hogy a The Witcher 3 kezdeti állapotáról is már csak akkor hallottam, amikor közel volt a CP77 megjelenése, de úgy voltam vele, hogy most biztos nem lesz gond.Ugyanakkor engem nem igazán érintett a CP77 szar állapota se. Mármint láttam, hogy van baj, nem is kicsi. De szerencsére engem nem hátráltatott egyetlen game breaker bug se. Simán játszottam végig egymás után kétszer a megjelenéskor, és ezreztem is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Aciduzzu
aktív tag
Én alig várom, hogy jövőre kijöjjön az update, és már kezdem is el nulláról.
Nálam még mindig az egyik legjobb játék, a Heart of Stone DLC pedig nekem a legjobb DLC ever. Az a keserédes hangulata, a karakterek benne, zseniális.
Két dolgot nem vette be a begyem csupán: hogy állandóan fúj a szél, ez az egyik. A másik meg, hogy én vagyok a világverő witcher, aki a legdurvább szörnyeket is legyőzi, mindenki esedezik a kegyeimért, hogy segítsek neki, a hírem gyorsabban terjed, mint a fény, ennek ellenére az utolsó girhes bugris paraszt is beszólogat a játékban, meg krákog és köpköd.
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
Sliderxy
senior tag
Én is várom már a PS5-ös verziót. Pusztán kíváncsiságból is, mert mind a 3 részt PC-n gyűrtem végig és imádtam.
A Witcher 3-ba az összes mellékküldetéssel, a két DLC-vel együtt több mint 170 óra ment bele. Sok térképen lévő kérdőjelhez is ellátogattam, de ezek egy idő után már unalmassá váltak és egyébként is annyi időt el lehetett vele tölteni, hogy a fő történeti szálra egy idő után már volt, hogy nem is emlékeztem, hogy éppen hogy is állok vele.
A Heart of Stone DLC-vel kapcsolatban pedig nekem is hasonló a véleményem. Imádtam minden percét. Nagyon jól megírták, bár a végkifejletnél kicsit úgy éreztem, mintha elfogyott volna a fejlesztők ideje és gyorsan le kellett zárniuk a sztorit.
A Blood and Wine-ban is vannak nagyon jó részek, viszont a képi világa nekem nagyon nem jött be. A sok túlvilágított zöld felület zavaró volt, nagyon elütött a korábbi területektől. Néhány mellékküldetés izgalmasabb és érdekesebb volt mint a fő történeti szál. Például a kanalakat gyűjtögető dögrém sztorija remek volt.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz Sliderxy #92977 üzenetére
Nekem PC-n 500 óra körül ment bele két végigjátszással, a másodikban mindkét DLC-vel (az elsőnél még nem voltak DLC-k)
Tűkön ülve várom az upgrade-et, mert legalább egy végigjátszás még belemegy, de lehet, hogy kettő is.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
.LnB
titán
válasz Aciduzzu #92975 üzenetére
Az a helyzet, hogy tegnap elhangzott egy másik topikban, hogy a Forza Horizon 5 rosszabb, vagy kb ugyan olyan állapotban van mint a Cyberpunk 2077 volt.
Még ha nem is értek teljesen egyet ezzel a kijelentéssel, azért van benne valami.
És érdekes módon, ennek még sincs akkora visszhangja mint a CP77-nek volt. Szóval ez is egy olyan dolog, hogy kicsit túl lett fújva a CP77-es balhé. Leszámítva a prevgen verziót, az kritikán aluli állapotban jelent meg.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
S e t h
nagyúr
Befejeztem a Demon's Souls-t és amennyire nem preferáltam a stílust, most azt gondolom, hogy ez a minőség méltó nyitánya volt a ps5 érának.
A Bloodborneból sincs már sok vissza és az volt cél, hogy a következő Dark Souls 3 lesz(DS remastered a grafika és a mozgás miatt nem éri el az ingerküszöbömet).
Viszont nagyon elkezdtem nézni a Nioh duót is, de őszintén szólva tartok tőlük.
A Demon"s Soulstól és Bloodbornetól alapvetően eltérő a stílus, számomra nehezebbnek tűnnek.
De vajon mennyivel lehetnek nehezebbek?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Frod
addikt
válasz KKaresz45 #92980 üzenetére
Lehet mert nem kondicionálták át emberek millióit, konstans hónapokon/éveken át, hogy itt és most bizony életed legjobb élménye vár + hazudták bele az arcodba a prevgen (ami ugye nem is prevgen, hiszen dedikáltan csak arra a gen-re van) verziókról, hogy "meglepően jól fut".
Ez utóbbi az, amit én soha nem fogok elfelejteni nekik.Aztán persze lehet mégis voltak ezek, passz, én azt még pc-n toltam jópár patch után.
¯\_(ツ)_/¯Do you see the white shadow?
-
.LnB
titán
válasz S e t h #92981 üzenetére
Lehet itt még olyanról beszélni, hogy "nehezebb" egyik a másiknál?
Én jelenleg is játszom a Nioh2-t. És nehéz. Első nap 1 óra volt az első miniboss(?) Gozuki. Aztán haladtam, majd az utolsó boss amit megöltem, Yatsu-no-Kami az beletelt vagy két órába. Mégsem érzem nehéznek. Jelentős a kihívás igen.
Nem tudom, hogy ezek az idők milyennek számítanak általánosságban, én nem vagyok elégedett magammal. Viszont nem is szoktam souls játékokkal játszani.
Szóval szerintem ezeknél a játékoknál a nehézség inkább attól függ, hogy ki játssza. Neked már most sokkal több tapasztalatod van nálam, vélhetően neked könnyebben menne.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Szabi®
addikt
3 jó játékot lerakott a Cd Red az asztalra, a negyedik nem sikerült, és ez alapján ítéltek.
Aki megvette a Cyberpunkot és nem tetszett neki refundolt, még a pénzét is vissza kapta, innentől kezdve nem értem még mi a probléma ? Cipőzhetjük a Witcher 3-at a Cyberpunk miatt, majd amikor a nulla sztoris, "egyrétegű" műanyag játékok jönnek nextgen címen, jusson eszetekbe, hogy volt valamikor egy "Witcher 3" is ... -
Frod
addikt
válasz Szabi® #92985 üzenetére
Nem akarok megint egy CP flood-ot, mert annak ellenére, hogy előrendelés volt + megvettem a Fumax-os kompendiumot + pólót (tehát én is a hype vonatra váltottam jegyet), engem totálisan nem érdekel már a játék. Ha jó lesz a nextgen port ránézek, ha nem, az sem érdekel különösebben.
A W3 viszont életem játéka, külön tudom kezelni a kettőt.
Do you see the white shadow?
-
kzoli420
tag
Ha tenyleg nem erted, mi a problema a CP korul, akkor javaslom, hogy olvass utana. kezdve ezzel a Bloomberg cikkel pl.
Itt messze nem arrol van szo, hogy kiadtak egy rossz jatekot. Hazudtak a vasarloknak, a stakeholdereknek, folyamatos crunch volt, amit megigertek annak a fele nem valosult meg es hosszasan lehetne meg sorolni. Egy dolog kiadni egy rossz jatekot es teljesen mas eveken at hazudni mindenkinekThe greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
vonSux
őstag
Onnan indult a téma, hogy A W3 sem volt makulátlan amikor megjelent. Nem pc-n, konzolon (ebben a topikban mit kezdjek azzal, hogy futott pécén?). Ettől még remek játék lett, szépen kipeccselték. De lássuk be, hogy elegánsabb lett volna, hogy ha úgy jelenik meg, hogy nincs tele bug-al. Nos ehhez képest nem volt meglepetés, hogy a CP kb félkészen jelent meg.
-
Szabi®
addikt
válasz kzoli420 #92987 üzenetére
Olvass már visszább drága barátom (mondjuk úgy idáig #92968) én a Witcher 3-as felvetésekre reagáltam. A Cyberpunk engem nem érdekel, nem is játszottam vele. (ezt is leírtam)
#92989 vonSux Konzolon nem tudom milyen volt day 1, pc-n nem volt vele gond.
Szerk. Xboxon elvileg jó volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs