Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93008) Jazz^ válasza S e t h (#92981) üzenetére


Jazz^
tag

Én is hasonló cipőben voltam, múlt hónapban fejeztem be a BB-t és utána a Demons Soulst és kellett még valami az Elden Ringig, így a Nioh 2-re esett a választás.

Nagyon az elején járok benne, de nagyon-nagyon más, mint a souls játékok, le is kell vetkőzni a soulsos beidegződéseket, mert itt nem fog működni.
Sokkal kompexebb játék. Rengeteg skillfa áll rendelkezésedre, minden fegyvertípusnak van külön fája és meg külön ninja, samurai és omnyo magic fa is van, aktív-passzív képességekkel.
Ehhez jön még a 3 harcállás folyamatos váltogatása harcok közben, sokkal kombó orinetáltabb, inkább érződik egy fighting-hack'n'slashnek az egész souls nehézségi szinten. Nekem sokszor nem is esik kezemre ezek a 3-4 láncos kombók és közben még menedzseld a staminát a ki pulse-szal is. Sajnos nekem ez már a polip kategória. És akkor van még a yokai formod is, a gearelődés is teljesen másképp működik, kraftolni is lehet és még kitudja mi minden lesz még későbbiekben. :DDD
Szóval eléggé másnak tűnik számomra pár óra után. Ha a soulsos minimalizmust keresed, akkor nem biztos, hogy be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket. De amúgy meg baromi jó játék, csak más mentalitással kell hozzáállni.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.